Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 574.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
Danny_HR kaže...

Svršio sam DaVincija i prilično sam razočaran. Ništa do li produljenje igre, čak ni pretjerano maštovito ni interesantno. Šteta.

Meni se bio dopao, zbog solidne količine sadržaja i nešto lokacija van Rima. Hram mi se baš dopao, a bilo mi je zanimljivo i potražiti one koordinate na Google Mapsu. 

15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
Danny_HR kaže...

Svršio sam DaVincija i prilično sam razočaran. Ništa do li produljenje igre, čak ni pretjerano maštovito ni interesantno. Šteta.

Meni se bio dopao, zbog solidne količine sadržaja i nešto lokacija van Rima. Hram mi se baš dopao, a bilo mi je zanimljivo i potražiti one koordinate na Google Mapsu. 

Meni nije, jer je bilo govora o pederluku između Da Vinčija i onog njegovog potrčka.............XD

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
imam problem prosao sam nekoliko misija i nisam mogao preci jednu misiu i resetart memory da bih se cratio jedan nivo nazad ali sad kad predjem nekoliko misia i ponovo udjem u igru ono me vrati na pocetak odo one misie koju sam resetart memory???
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel valja sta mp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

i više nego dobar ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz svima {#}

Evo samo par pitanja s obzirom da ću popodne malo zaigrati ''Brotherhood''

1.Da li su kontrole ostale iste kao npr. na AC1?

2.Jel se MP išta poboljšao ili ne...tipa ''matchmaking'' ?

3.Što se tiče TeamSpeak-a...ima još jedan bolji free program koji se zove Dolby Axon.

Skine se i registrirate se i napravite user name i password i u svakom slučaju podržava surround i zvuk je dosta bolji nego na TS-u.

To govorim iz iskustva jer koristim jedan i drugi tokom igranja MW2 i Black Ops-a.

Uostalom...jel se nalazite vi međusobno u AC Brotherhoodu i jel igrate skupa MP?

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
15 godina

1. odigraj dvojku, kontrole su iste kao i u njoj, od jedinice je bilo par promjena zbog vise oruzja

2. meni mp ne radi

3. vidi 2

mozes se naci sa friends i joinati u igru ili ih inviteat

15 godina
neaktivan

Evo sinoć sam iša malo igrat MP.

Iz drugog pokušaja mi je uša u igru...al ništa nisam skonta šta je sa onim nišanom i šta radit... {#}

0 0 hvala 0
16 godina

pa zašto sam ja proklet da nemogu ni malo zaigrat mp... jaooooo

Steam:luka2301

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Napokon sam i ja ovo završio. Kaj reć, 41h zabave i zanimljivosti u SP-u koji me oduševio kao i svaki AC dosada, čak i više :)

9.5/10 jer se desetka čuva za Revelations i AC3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Men postaje  dosadno malo, u MPu rasturam zadnjih nekoliko tjedana. Stalno sam 1 i to u većini slučajeva uvjerljivo u sessionu. Nije da se kurčim al stvarno rasturam hehe. Samo što mi sad average kill score ratio po sessionu je malo iznad 2700, jer znam nekad ostavljati komp upaljen  i igru da teče po sat vremena i lik samo hoda. Tu leži objašnjenje za nizak prosječni skor. Kad tako ostavim igru da ide, lik samo hoda i svaki session mi je tad 0 bodova.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta sam sad pocinio bagri u Unranked mecevima pa nisu mi mogli prici XD ja nabijem po 7500 poena najblizi mi bude na 3500 XD Stvarno je previse lako na Unranked mecevima, ja stalno igram na Ranked i tamo te deru ko mladog majmuna, a ovde vezem po 6-7 ubistava bez problema :D 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Neeee, pa ja samo ranked Wanted derem, nema, recimo da od 10 odigranih mečeva 8 pobijedim..............ev sad sam 120 u worldwide ranked leaderboard

Al pazite ovo tko je prvi (slike)......hahahha, i onda mi kažu da je nemoguće varati u ACB MP, sramota

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 1:05 (Kora).
17 godina
neaktivan

Zaigraj Assassinate na Ranked pa ces vidjeti kako je :D U ostalim modovima mozes trcati bez problema alu u Assassinate moras da pazis na sve :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Planiram zaigrat AC3, a nije mi se dalo pretraživat ovu podužu temu, pa oko može samo kratak odgovor:

Da li se singleplayer misije Trajan Market i Aqueducts dobiju u osnovnoj igri ili kroz DLC sadržaj (The Da Vinci Disappearance)?
Ili su one samo dostupne u DLC-u za konzole, a za PC kroz preorder Codex Edition?

Tražio sam dosta, ali na kraju sam skužio da je to cijeli kupus. :lol:
Izmiješali su sve sa ovim DLC-ovima, različitim verzijama, limitiranim izdanjima i sličnim glupostima. Tako da ne znaš više šta koje uključuje.
Najbolje je bilo dok je bila ista igra za sve platformne bez ikakvih DLC-ova i drugih alata za dodatnu mužnju para...

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
16 godina
neaktivan
bjede kaže...

Planiram zaigrat AC3, a nije mi se dalo pretraživat ovu podužu temu, pa oko može samo kratak odgovor:

Da li se singleplayer misije Trajan Market i Aqueducts dobiju u osnovnoj igri ili kroz DLC sadržaj (The Da Vinci Disappearance)?
Ili su one samo dostupne u DLC-u za konzole, a za PC kroz preorder Codex Edition?

Te dvije misije  su samo u collectors editonu, a kupnjom obične verzije za pc dobijes DLC besplatno sa par misija i par novih lokacija (misije se vrte oko Da Vinica)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 10:12 (-zip-).
15 godina
neaktivan

Ja sam kupio AC Brotherhood preko Steama, i kako ja mogu skinut taj DLC sa DaVincijem?

P.S.

koliko sam uspija skontat po internetu...ne treba ništa downloadat...(ispravite me ako sam u krivu), nego samo treba uci u igru i odabrati new memory.

I s obzirom da sam igru prešao, kako mogu ući opet u animus i vratiti se u Rim, jer stalno me vraća na završni dio igre odnosno ''credits''-odjava

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 17:32 (Jar Jar Binks).

0 0 hvala 0
17 godina
-zip- kaže...
bjede kaže...

Da li se singleplayer misije Trajan Market i Aqueducts dobiju u osnovnoj igri ili kroz DLC sadržaj (The Da Vinci Disappearance)?

Te dvije misije  su samo u collectors editonu, a kupnjom obične verzije za pc dobijes DLC besplatno sa par misija i par novih lokacija (misije se vrte oko Da Vinica)

Već uključen u tz običnu verziju ili posebno? Jel ga treba skidati ili?

I hoće li mi te misije odmah biti dostupne ili moram prvo završit igru?

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
17 godina

Verujem da je kod Steamove verzije isto kao i kod ostalih - Da Vincija otključavaš na Uplayu (za 0 Uplay bodova). Početna misija sekvence će ti se pojaviti na mapi negde oko sredine glavne priče, mada je prema nekim detaljima vidljivo da je hronološki smeštena iza nje (no ne sadrži spoilere).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Ja sam kupio AC Brotherhood preko Steama, i kako ja mogu skinut taj DLC sa DaVincijem?

P.S.

koliko sam uspija skontat po internetu...ne treba ništa downloadat...(ispravite me ako sam u krivu), nego samo treba uci u igru i odabrati new memory.

I s obzirom da sam igru prešao, kako mogu ući opet u animus i vratiti se u Rim, jer stalno me vraća na završni dio igre odnosno ''credits''-odjava

samo čekaj da prođu svi creditsi, traje dosta dugo ali nakon njih opet si u rimu

17 godina
neaktivan
-zip- kaže...

samo čekaj da prođu svi creditsi, traje dosta dugo ...

Creditsi su najdulji u povijesti igara koje sam igrao. LOL

Ja sam čekao, sve se veselim da će se desit neka zanimljivost, kako zna bit u igrama u zadnje vrijeme, a kad ono ništa.

Al traju i traju.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran

OVO NISU ISTINE!!! Već nekoliko puta zaredom, nekoliko dana u nizu, 30 sekundi prije kraja, ja napravim kill za pobjedu, kad sekundu poslije, you have been disconnected from the host!

Poludio sam, svaki put kad je gusto, svaki put kad je za pobjedu! Nemogu hebeno da vjerujem!!!

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
15 godina

ja bi poludio da se meni to dogadja.

sreca pa nemam takvih problema.

jer mi ne radi multiplayer.

15 godina
protjeran
LIX kaže...

ja bi poludio da se meni to dogadja.

sreca pa nemam takvih problema.

jer mi ne radi multiplayer.

To je samo dijelić svih bugova, ajmo reć 1 %. Ja ludim..........teleportacije na drugi kraj mape, hodanje mete u zraku, iznenadno pojavljivanje tvog lovca ispred tebe iz ničega, smrzavanje u vremenu u trenutku zamaha za kill (dok svi drugi se oko tebe normalno kreću)........i još mnogo, mnogo bugova

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 0:56 (Kora).
15 godina
protjeran

Jel ima gdje za skinuti one mape dvije Aquaduct i Trajan Market koje su dolazile samo u posebnom izdanju i dal postoji način da ih se "ubaci" među ove normalno mape na ikakav način?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina

Ima, ali to već spada u ilegalne vode. ;)

Javi mi se PP pa ću ti sve objasnit.

17 godina
neaktivan

Ko ima problema sa MP-om nek proba ovo mnogima je pomoglo :D

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1810361

i da malo sam zavrtao usi maloprije u MP-u XD

http://steamcommunity.com/id/dex3108/screenshot/576674059603887857?tab=public

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Ko ima problema sa MP-om nek proba ovo mnogima je pomoglo :D

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1810361

i da malo sam zavrtao usi maloprije u MP-u XD

http://steamcommunity.com/id/dex3108/screenshot/576674059603887857?tab=public

Dex hvalisavče hehe, e a i ja uvijek uzimam Damu Rossu, neznam zašt al moram s njom igrat (valjda zato što ima najbolje sise :))

Dinamo živi vječno
17 godina
dex3108 kaže...

Šest puta hidden? Svaka čast!  {#}

14 godina
neaktivan

ac3 je zakon igra,al mi neradi MP {#}

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: