Assasins Creed

poruka: 237
|
čitano: 43.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Meni na 1024-768 nist ne fali gore i dolje!

EDIT: zapravo sad sam tek skuzio da ipak fali! Prije na to nisam obraco paznju jer mi je igra bila predobra i napeta al sad kad sam malo bolje pogledo sam skuzio da i meni ima crno gore i dolje!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2008 17:08 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Assasins Creed
lumbardanet kaže...

Jeste sigurni da ne vidite razliku između dx10 i dx 9?

Pa niš baš nisam skužio... možda da mi spomeneš bi primjetio... Ovako na oko ne vidim previše razlike.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
17 godina
neaktivan

lumbardanet kaže...

Tek će te podsjetit na princa, igraj dalje...

A ti kojem se sve automatski postavilo u igri, jesi siguran da ti je slika preko cijelog ekrana?ne fali po par centi gore i dole?

i što se gamepada tiče,probao i bolje je s mišom i tipkovnicom. Zašto?

Znate onaj momenat kad bježite penjanjem na kuću, a oni vas gađaju kamenjem? S mišem lakše pomakneš kameru, penješ gore a gledaš dole  i vidiš kad bace kamen i pomakneš se u stranu.

Može se i to i  na gamepadu ali je ovako jednostavnije. Kontrole su u biti iste ko u većini pc igara,w a s d za kretanje, na brojevima oružja, na space skok dok trčiš,a i shift je tu, ok, ne za trk, ali koristi se. Na f je lock isto ko u većini pc igara use. Jedina razlika je u mišu zbog dva moda.

A kad se navikneš radi ko sat.

Ne žurite s igrom ko ja. Odradite sve misije prije ubojstava jer igra je dobra zbog tih gradova, lutanja, bježanja i skrivanja. Poslje je sve jako ograničeno. Ali ja sam žurio, nošen snom o samostrelu i dodatnim memorijama i u sat vremena mi se igre iz vrhunske pretvorila u ne više toliko dobru.

Kad se pojavi nastavak odigrat ću ga jer sad puuunooo očekujem s obzirom da toliko toga s tom igrom mogu učiniti. imaju manevarskog prostora ko autić iz kinder jaja na aerodromu.

Jeste sigurni da ne vidite razliku između dx10 i dx 9?

Onu malu sitnu razliku u korist viste?

Prvi put otkako je igranja na visti?

Čekaj sad, to je namjerno napravljeno da fali gore i dole po par centimetara, jel se to da napraviti da bude Full screen, ili je to tako kako je. Jedino me to nervira u igri, meni su komadne dapače odlične, ko i svaki drugi FPS ili šta već koji tip igre, čak mi je i jednostavnije, nego sa džoistikom jer mi je "po meni" altair nekako trapaviji na ps3. (pošto sam probao i jednu i drugu verziju) al dobro to je meni lakše valjda, nemora značit da je drugima lakše ovako ,jer mi je ipak komp malo jača strana što se tiče igara nego ps3.
17 godina
neaktivan

Za sad je to tako ,nigdje nisam vidio nikakav fix, ali znate kako to ide, pojavi se sve to nakon nekog vremena.

Ja maštam o nekoj dobroj modifikaciji ili jednostavnom ujahavanju konjem u grad. To bi bio tulum.

MB Gigabyte X38-DS4, Intel Core 2 Duo E6850 BOX, 2×3.0GHz, Gigabyte GF 8800GTX, 768MB DDR3, 4 x 1GB @ 800mhz Thermaltake Soprano
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Jel zna neko kako da srusim one skele kad me love? To sam vidio na svim mogucim videima da se moze ali ja sam probao lupat s macem i sa svim ostalim po tome ali nikako da se srusi! Jel mi treba onaj kralj dat jos neku kao "moc" ili ja nest krivo radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni uspijeva dok sprintam u njih!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan

možeš ih i gađat samostrelom!

eeeeeeeeh...

MB Gigabyte X38-DS4, Intel Core 2 Duo E6850 BOX, 2×3.0GHz, Gigabyte GF 8800GTX, 768MB DDR3, 4 x 1GB @ 800mhz Thermaltake Soprano
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Pobogu stvarno se iz ove igre ne moze lako izaci Smijeh

http://uk.youtube.com/watch?v=gwOvuY0UbFM

Opel Club Croatia

0 0 hvala 0
17 godina

Ha-ha!

Ziva istina, to je malo frustirajuce!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ha-ha!

Ziva istina, to je malo frustirajuce!

Da malo,pa stvarno ovo nema niti u jednoj igri :) ...ali zato alt+f4 pali

Opel Club Croatia
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

E,  a o kakvom vi samostrelu pricate? Jel to ono da se mogu bacat oni mali nozevi, jer to sam dobio vec odavno , ali to nije samostrel! Nisam nigdje vidio nista o samostrelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Medolinoo kaže...

Pobogu stvarno se iz ove igre ne moze lako izaci Smijeh

http://uk.youtube.com/watch?v=gwOvuY0UbFM

Pre dobro baš sam se dobro nasmijao, ko se je toga sjetio svaka čast he he. SmijehSmijeh
17 godina
neaktivan

Kako nisi vidio samostrel? Onaj iz animacije na početku?

17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Ne znam! Pogledat cu sad malo bolje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assasins Creed

Evo preso igru i neznam kaj vi brijete kakav samostrel?

Ja googleo i svi kazu da je trebalo toga bit al da su odustali developeri od toga i zamjenili samostrel s onim nozevima sta se bacaju.

Inace igra je fakat zakon! :D

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E točno taj samostrel!Ako uz pomoć samostrela reklamiraju igru onda bi samostrel trebao biti u igri a ne na googlu.

Ma igra je obično istraživanje tržišta.

17 godina
neaktivan
Assasins Creed

eo sto sam procitao sa linka na pcoetku posta za dx10 i vistu

"No performance hit occurs, since no improved optics are implemented. However, when running on Vista, DirectX 10 version speed will be much faster than its DirectX 9 counterpart (also running on Vista)."

Dakle ako imas vistu,bolje je dx10 pokrenuti,makar smunjam, najbolje radi za ono sto je direkto napravljena,a to je dx9,i samo su ga portali na dx10,a svi znamo kako u vecini slucajeva radi bilo sta portano Neodlučan

uGLAVNOM IGRA JE puna atmosfere,a to fali jako puno igara danasnjice....a to su oni namjerno napravili pogreske u designu da mi diskutiramo 2 godine dok ne izadje nova verzija:)

toliko od mene!

Pozdrav,
Calinjos
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad sam lani uzeo laptop na njemu je došla vista i dao sam joj šansu, iskrenu, poštenu šansu. A ona me u niti mjesec dana dovela do potrebe za gaženjem sustava i stavljanju xp-a. I nije bilo zato jer je meni to bio film već zato što je run32dll has stoped working pozdrav koji je vista jedino prikazivala. I ništa se nije moglo. Osim  ručnog reseta i onda opet isto. Na stolnom kompu, iz potpisa, imam dva harda, na jednom vista, na drugom xp, ne dual boot nego fizičko isključivanje kabela. Ne želim da se sretnu ta dva sustava. I onda kako se pojavi koja igra ja je istestiram na oba sustava. I ljudi, bar meni, ova igra bolje radi na visti u  dx10. Prva igra. Mada nije velika razlika igrati na xp-u, razlika postoji.

I to ne neka mjerljiva testovima nego golim okom. Teksture brže "sjedaju" na mjesto. Znate ono kad naglo pomakneš pogled i onda nije full bistro na trenutak. Ja razliku vidim, možda sam blesav ali vidim. A o igri puno više pišemo nego li to ona zaista zaslužuje.

Moja ocjena, početak (do memory 7)   8.5/10

prema kraju                       6/10

kraj                                    3/10

Ne mogu je gledati ko cjelinu.

17 godina
igru sam igrao na PS3 nije loša ali taj prokleti joystick jednostavno s njim nemogu igrat ništa osim sportskih igra dok se ja sijetim zaokrenut kameru već me upucaju.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
igru sam igrao na PS3 nije loša ali taj prokleti joystick jednostavno s njim nemogu igrat ništa osim sportskih igra dok se ja sijetim zaokrenut kameru već me upucaju.
 Pa probaj si je na PC-u, meni je isto kompliciranija na PS3, izgubio sam živaca , dok se nisam malo uhodao, ful mi je one neke njegove combo udarce bilo teško izvest na početku, kad bi me ganjali njih više od onih jačih protivnika , stalno bi me ubili i to samo tako . Morao sam bjezat i nikako im zbrisat, ako želim sačuvat živu glavu he he.Namigiva
17 godina
frost135 kaže...
 Pa probaj si je na PC-u, meni je isto kompliciranija na PS3, izgubio sam živaca , dok se nisam malo uhodao, ful mi je one neke njegove combo udarce bilo teško izvest na početku, kad bi me ganjali njih više od onih jačih protivnika , stalno bi me ubili i to samo tako . Morao sam bjezat i nikako im zbrisat, ako želim sačuvat živu glavu he he.Namigiva
 kolika je minimalna konfiguracija potrebna? da se barem pokrene igra?
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Minimum Configuration:
  Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2) or Windows Vista®
  Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
  RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
  Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant
              card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
  Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
  DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
  DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
  Hard Drive Space: 8 GB
  Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller

* This product does not support Windows 98/ME/2000/NT/XP x64/Vista x64

To je valjda to, nije ni tolko strašno, sad neznam ako imaš baš knap, kako će to vozit.
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

čovječe ovo je zahtjevnije od Crysisa. Nisam to očekivo. 2 GB Ram za vistu. Suludo, ali se barem isplati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Radi i s jednojezgrenim procesorom. Bar kod mene. Ostalo imam sve kako je preporuceno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Radi i s jednojezgrenim procesorom. Bar kod mene. Ostalo imam sve kako je preporuceno.

Baš sam htjeo reći da je jedino to malo veći problem, što trebaš imati dvojezgreni procesor, jer pretpostavljam da dosta njih koji bi htjeli igrat igru, to nemaju, al ako kažeš da radi onda ok.Namigiva
17 godina

Meni ova igra leti nasuprot crysisa!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Koji procesor imaš? Neko je bio stavio link na stranicu yougamers i tamo sam provjerio da li mogu igrati Assassins creed. Na minimum system requirments mi procesor stavi pod upitnik, a sve ostalo zadovoljava. Što bi to trebalo značit?
17 godina
neaktivan
WOW kaže...
Assassin kaže...

Koji procesor imaš? Neko je bio stavio link na stranicu yougamers i tamo sam provjerio da li mogu igrati Assassins creed. Na minimum system requirments mi procesor stavi pod upitnik, a sve ostalo zadovoljava. Što bi to trebalo značit?
 . Upitnik znači da bi igra možda mogla raditi na tom procesoru ili to znači da nije našao nikakav procesor.

Kako da ne - How yes no
17 godina
frost135 kaže...
unknown kaže...

Minimum Configuration:
  Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2) or Windows Vista®
  Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
  RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
  Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant
              card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
  Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
  DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
  DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
  Hard Drive Space: 8 GB
  Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller

* This product does not support Windows 98/ME/2000/NT/XP x64/Vista x64

To je valjda to, nije ni tolko strašno, sad neznam ako imaš baš knap, kako će to vozit.
Evo frend mi javlja da ju igra na detaljima 4 od 4 (tako oni ocjenjuju) na konfi
pentium 4  3GHz
Nvidia 8600gt
HDD - 500GB
WIN. Vista
Shader model 4.0
ako on može na toj konfi onda ja mogu definitivno!
17 godina
neaktivan
WOW kaže...
Assassin kaže...

Igra će ti raditi, ali ćeš morat napravit koji kompromis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice