Meni na 1024-768 nist ne fali gore i dolje!
EDIT: zapravo sad sam tek skuzio da ipak fali! Prije na to nisam obraco paznju jer mi je igra bila predobra i napeta al sad kad sam malo bolje pogledo sam skuzio da i meni ima crno gore i dolje!
Meni na 1024-768 nist ne fali gore i dolje!
EDIT: zapravo sad sam tek skuzio da ipak fali! Prije na to nisam obraco paznju jer mi je igra bila predobra i napeta al sad kad sam malo bolje pogledo sam skuzio da i meni ima crno gore i dolje!
Jeste sigurni da ne vidite razliku između dx10 i dx 9?
Tek će te podsjetit na princa, igraj dalje...
A ti kojem se sve automatski postavilo u igri, jesi siguran da ti je slika preko cijelog ekrana?ne fali po par centi gore i dole?
i što se gamepada tiče,probao i bolje je s mišom i tipkovnicom. Zašto?
Znate onaj momenat kad bježite penjanjem na kuću, a oni vas gađaju kamenjem? S mišem lakše pomakneš kameru, penješ gore a gledaš dole i vidiš kad bace kamen i pomakneš se u stranu.
Može se i to i na gamepadu ali je ovako jednostavnije. Kontrole su u biti iste ko u većini pc igara,w a s d za kretanje, na brojevima oružja, na space skok dok trčiš,a i shift je tu, ok, ne za trk, ali koristi se. Na f je lock isto ko u većini pc igara use. Jedina razlika je u mišu zbog dva moda.
A kad se navikneš radi ko sat.
Ne žurite s igrom ko ja. Odradite sve misije prije ubojstava jer igra je dobra zbog tih gradova, lutanja, bježanja i skrivanja. Poslje je sve jako ograničeno. Ali ja sam žurio, nošen snom o samostrelu i dodatnim memorijama i u sat vremena mi se igre iz vrhunske pretvorila u ne više toliko dobru.
Kad se pojavi nastavak odigrat ću ga jer sad puuunooo očekujem s obzirom da toliko toga s tom igrom mogu učiniti. imaju manevarskog prostora ko autić iz kinder jaja na aerodromu.
Jeste sigurni da ne vidite razliku između dx10 i dx 9?
Onu malu sitnu razliku u korist viste?
Prvi put otkako je igranja na visti?
Za sad je to tako ,nigdje nisam vidio nikakav fix, ali znate kako to ide, pojavi se sve to nakon nekog vremena.
Ja maštam o nekoj dobroj modifikaciji ili jednostavnom ujahavanju konjem u grad. To bi bio tulum.
Jel zna neko kako da srusim one skele kad me love? To sam vidio na svim mogucim videima da se moze ali ja sam probao lupat s macem i sa svim ostalim po tome ali nikako da se srusi! Jel mi treba onaj kralj dat jos neku kao "moc" ili ja nest krivo radim?
Meni uspijeva dok sprintam u njih!
možeš ih i gađat samostrelom!
eeeeeeeeh...
Pobogu stvarno se iz ove igre ne moze lako izaci
http://uk.youtube.com/watch?v=gwOvuY0UbFM
Ha-ha!
Ziva istina, to je malo frustirajuce!
Ha-ha!
Ziva istina, to je malo frustirajuce!
E, a o kakvom vi samostrelu pricate? Jel to ono da se mogu bacat oni mali nozevi, jer to sam dobio vec odavno , ali to nije samostrel! Nisam nigdje vidio nista o samostrelu.
Kako nisi vidio samostrel? Onaj iz animacije na početku?
Ne znam! Pogledat cu sad malo bolje!
Evo preso igru i neznam kaj vi brijete kakav samostrel?
Ja googleo i svi kazu da je trebalo toga bit al da su odustali developeri od toga i zamjenili samostrel s onim nozevima sta se bacaju.
Inace igra je fakat zakon! :D
E točno taj samostrel!Ako uz pomoć samostrela reklamiraju igru onda bi samostrel trebao biti u igri a ne na googlu.
Ma igra je obično istraživanje tržišta.
eo sto sam procitao sa linka na pcoetku posta za dx10 i vistu
"No performance hit occurs, since no improved optics are implemented. However, when running on Vista, DirectX 10 version speed will be much faster than its DirectX 9 counterpart (also running on Vista)."
Dakle ako imas vistu,bolje je dx10 pokrenuti,makar smunjam, najbolje radi za ono sto je direkto napravljena,a to je dx9,i samo su ga portali na dx10,a svi znamo kako u vecini slucajeva radi bilo sta portano
uGLAVNOM IGRA JE puna atmosfere,a to fali jako puno igara danasnjice....a to su oni namjerno napravili pogreske u designu da mi diskutiramo 2 godine dok ne izadje nova verzija:)
toliko od mene!
Kad sam lani uzeo laptop na njemu je došla vista i dao sam joj šansu, iskrenu, poštenu šansu. A ona me u niti mjesec dana dovela do potrebe za gaženjem sustava i stavljanju xp-a. I nije bilo zato jer je meni to bio film već zato što je run32dll has stoped working pozdrav koji je vista jedino prikazivala. I ništa se nije moglo. Osim ručnog reseta i onda opet isto. Na stolnom kompu, iz potpisa, imam dva harda, na jednom vista, na drugom xp, ne dual boot nego fizičko isključivanje kabela. Ne želim da se sretnu ta dva sustava. I onda kako se pojavi koja igra ja je istestiram na oba sustava. I ljudi, bar meni, ova igra bolje radi na visti u dx10. Prva igra. Mada nije velika razlika igrati na xp-u, razlika postoji.
I to ne neka mjerljiva testovima nego golim okom. Teksture brže "sjedaju" na mjesto. Znate ono kad naglo pomakneš pogled i onda nije full bistro na trenutak. Ja razliku vidim, možda sam blesav ali vidim. A o igri puno više pišemo nego li to ona zaista zaslužuje.
Moja ocjena, početak (do memory 7) 8.5/10
prema kraju 6/10
kraj 3/10
Ne mogu je gledati ko cjelinu.
čovječe ovo je zahtjevnije od Crysisa. Nisam to očekivo. 2 GB Ram za vistu. Suludo, ali se barem isplati.
Radi i s jednojezgrenim procesorom. Bar kod mene. Ostalo imam sve kako je preporuceno.
Radi i s jednojezgrenim procesorom. Bar kod mene. Ostalo imam sve kako je preporuceno.
Meni ova igra leti nasuprot crysisa!