Arma III

poruka: 763
|
čitano: 168.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Arma III

Kako sam ga lijepo sacekao da sleti pa ga rokno s RPG, ovo je bilo dobro.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Arma III
Mquany kaže...

Kako sam ga lijepo sacekao da sleti pa ga rokno s RPG, ovo je bilo dobro.

Bolje da si spavao u to doba ili se mazio s "macom".

Nego, koji je to mod, ne mogu da skontam ?

14 godina

King of the hill, nije mod već mission file

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

King of the hill, nije mod već mission file

Ok tnx na infu, imam Armu 3 pa razmišljam šta bi mogao "nabaciti" još, imam BPoint.

11 godina
neaktivan

Zena je vec sretna zaspala hehehe, ona radi . Nemas sta instalirati, nadji tamo na listi King of the Hill by Sa-Matra i to je to, ima nekoliko servera, ima dosta ljudi, igra se 3v3 i uvjek ima akcije. Na pocetku nemas neki gear, ali s vremenom kako se lvlas otkljucas bolji gear, imas 3 subclass da izaberes tako da ima i kao neka specijalizacija, na pocetku mozes uzeti samo jednu subclass i uzmi dodatnu municiju, ma skontaces sve ti je tamo gdje se spawnas na pocetku. 

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Zena je vec sretna zaspala hehehe, ona radi . Nemas sta instalirati, nadji tamo na listi King of the Hill by Sa-Matra i to je to, ima nekoliko servera, ima dosta ljudi, igra se 3v3 i uvjek ima akcije. Na pocetku nemas neki gear, ali s vremenom kako se lvlas otkljucas bolji gear, imas 3 subclass da izaberes tako da ima i kao neka specijalizacija, na pocetku mozes uzeti samo jednu subclass i uzmi dodatnu municiju, ma skontaces sve ti je tamo gdje se spawnas na pocetku. 

Ok budem probao kad nađem vremena.

17 godina
neaktivan
Arma III

polovni hunteri iz arme

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III

Da li netko zna kada bi mogao biti popust za armu? Gdje bi se mogla kupiti najjeftinije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Arma III

25 fpsa dobivam u multyplayeru. Dli ima netko slican problem?

r9 280x i i5 proc

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Svi imaju isti problem ak je na serveru preko 60 ljudi.

15 godina
Arma III

Evo da vas malo upoznam sa novom mapom koja je sa lokacije  iz Bosne i Hercegovine inace naziv mape je Esseker a prava lokacija sa ove mape je okolica Sanskog mosta 

https://drive.google.com/file/d/0BxDGQzg85xtJOTNuMGlhMEx1aVk/view?usp=sharing trenutno se nalazi na google drive nisam htio postavljati na youtube zbog autora.

Ova nova mapa je trenutno u alpha fazi jos ima nekih djelova ne zavrsenih a koliko sam ja upoznat za nekih mjesec dana trebala bi se pojaviti za Dayz Mod  epoch ili overpoch

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 4:19 (dreadmoore).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

Evo da vas malo upoznam sa novom mapom koja je sa lokacije  iz Bosne i Hercegovine inace naziv mape je Esseker a prava lokacija sa ove mape je okolica Sanskog mosta 

https://drive.google.com/file/d/0BxDGQzg85xtJOTNuMGlhMEx1aVk/view?usp=sharing trenutno se nalazi na google drive nisam htio postavljati na youtube zbog autora.

Ova nova mapa je trenutno u alpha fazi jos ima nekih djelova ne zavrsenih a koliko sam ja upoznat za nekih mjesec dana trebala bi se pojaviti za Dayz Mod  epoch ili overpoch

Na zalost ne mogu pristupiti linku.

I possess a skill to google.
15 godina
Arma III
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 18:15 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Arma III

Evo vijest vezano za mapu sto sam nedavno postao napokon je izasla i gotova je full trenutno se testira na CCG serveru u dayz modu overpoch pa ako nekoga zanima neka ode na CCG web stranicu za detaljnije informacije

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
Arma III

Welcome to the jungle! Nova mapa izgleda super...

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 14:11 (Et_Tu_Brute?).

3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Arma III

Jel ima koji hrvatski klan..ts,timska igra itd

Nov sam u ovome pa bi mi dobro dosla neka pomoc..trenutno igram samo koth dok ne naucim malo igru

Ili ovak da li neko moze napisat u natuknicama koje oruzje da uzimam i koje perkove, da li da sparam lovu ili sve kupujem po redu..naglasak na agresivniju igru..za sad mi nejde lose kd mi je 0.5 :p

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

koje oruzje, koje perkove, spremas lovu, kupujes???? koju igru ti igras vojnicino?

btw, mrcine su klan, al sumnjam da ce im tvoj stil pasat.

13 godina
neaktivan
Arma III

Igram armu 3, king of the hill mod tam se skupljaju pare i kupuje oruzje..to mi je bilo najjednostavnije za pocetak jer nemam s kim igrat

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Prvu lovu koju skupis potrosi da otljucas drugi peark, neka ti prvi bude extra ammo, a drugi neka ti bude fatigue, tako ces moci duze trcati da se ne umoris i prije ces doci do daha. Kad ti se digne lvl i kada mognes uzmi katibu, super oruzije i za close i za midranged combat, nemoj trositi lovu na druga oruzija dok nekupis treci peark jer ti nema koristi okolo hodati s mitraljezom ako nemas fatigue...

Inace je ovaj mod Sa-Matra King of the hill jedan dragulj i trenutno najbolje fps iskustvo sto se moze igrati, balans je mali problem, ali nemoras pobjedjivati da bih napredovao, a dobre akcije ne fali, tako da je prezabavno za igrati. Cesto mi se desi da se logam da odigram 10-15 minuta pa ostanem par sati .

16 godina
Arma III
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AmonZero kaže...

Nemogu nigdje naci sto se radi u modu, koji je cilj? Zombiji? basebuilding? survival? pvp? pve?

Ubi bene, ibi patria.
16 godina

2017 is an open world game with elements of survival, crafting, base building with in-game quests and missions.

Radnja smještena u post-apokaliptičnom svijetu. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
10 godina
Arma III

Pozdrav ekipa, jucer sam kupi igru... Imate nekakvih savijeta za mene?

Hello...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...

Pozdrav ekipa, jucer sam kupi igru... Imate nekakvih savijeta za mene?

da! instaliraj je.

10 godina
jovial kaže...

da! instaliraj je.

Pa jesam... Kaj dalje? Na koji serverima se okuplja ekipa iz hrvatske? Dal ima nekakav community, clan ili kaj vec?

Hello...
15 godina
neaktivan
Arma III

mozemo

#Overpoch mod igrati , zahtijeva dodatno skidanje (jednostavan nacin skidanje ccg launchera i povezivanje

na neki od njihovih servera)

#Wasteland mod zna biti zanimljiv na dobrom serveru (nema skidanja dodatnih)

#King of the hill - koliko sam igrao nije lose bilo

i jos puno modova...

Od dayz originsa na armi 2 skoro ne igram ovakve igre...

mozemo na ts danas doc i dogovoriti se sta cemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igrali smo veceras na armajunkies wasteland mod...odlicno je kad nas ima vise kao sad 5 ,6..preporuka svima koji imaju armu 3 i mikrofon da nam se pridruze!
10 godina
BREITLING kaže...
igrali smo veceras na armajunkies wasteland mod...odlicno je kad nas ima vise kao sad 5 ,6..preporuka svima koji imaju armu 3 i mikrofon da nam se pridruze!

I ja sam bil jucer na Armajunkies igral wasteland...

Hello...
13 godina
neaktivan
Arma III

mrcine....

Team32Ipe77
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BREITLING kaže...

Ajde dodajte me pa cemo zaigrati, jer vec duze vrijeme igram sam, a to bas i nije napeto :(

Steam nick je u potpisu. 

battlelog: marinacsmrad
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice