Kako sam ga lijepo sacekao da sleti pa ga rokno s RPG, ovo je bilo dobro.
Bolje da si spavao u to doba ili se mazio s "macom".
Nego, koji je to mod, ne mogu da skontam ?
King of the hill, nije mod već mission file
King of the hill, nije mod već mission file
Ok tnx na infu, imam Armu 3 pa razmišljam šta bi mogao "nabaciti" još, imam BPoint.
Zena je vec sretna zaspala hehehe, ona radi . Nemas sta instalirati, nadji tamo na listi King of the Hill by Sa-Matra i to je to, ima nekoliko servera, ima dosta ljudi, igra se 3v3 i uvjek ima akcije. Na pocetku nemas neki gear, ali s vremenom kako se lvlas otkljucas bolji gear, imas 3 subclass da izaberes tako da ima i kao neka specijalizacija, na pocetku mozes uzeti samo jednu subclass i uzmi dodatnu municiju, ma skontaces sve ti je tamo gdje se spawnas na pocetku.
Zena je vec sretna zaspala hehehe, ona radi . Nemas sta instalirati, nadji tamo na listi King of the Hill by Sa-Matra i to je to, ima nekoliko servera, ima dosta ljudi, igra se 3v3 i uvjek ima akcije. Na pocetku nemas neki gear, ali s vremenom kako se lvlas otkljucas bolji gear, imas 3 subclass da izaberes tako da ima i kao neka specijalizacija, na pocetku mozes uzeti samo jednu subclass i uzmi dodatnu municiju, ma skontaces sve ti je tamo gdje se spawnas na pocetku.
Ok budem probao kad nađem vremena.
Da li netko zna kada bi mogao biti popust za armu? Gdje bi se mogla kupiti najjeftinije?
25 fpsa dobivam u multyplayeru. Dli ima netko slican problem?
r9 280x i i5 proc
Svi imaju isti problem ak je na serveru preko 60 ljudi.
Evo da vas malo upoznam sa novom mapom koja je sa lokacije iz Bosne i Hercegovine inace naziv mape je Esseker a prava lokacija sa ove mape je okolica Sanskog mosta
https://drive.google.com/file/d/0BxDGQzg85xtJOTNuMGlhMEx1aVk/view?usp=sharing trenutno se nalazi na google drive nisam htio postavljati na youtube zbog autora.
Ova nova mapa je trenutno u alpha fazi jos ima nekih djelova ne zavrsenih a koliko sam ja upoznat za nekih mjesec dana trebala bi se pojaviti za Dayz Mod epoch ili overpoch
Evo da vas malo upoznam sa novom mapom koja je sa lokacije iz Bosne i Hercegovine inace naziv mape je Esseker a prava lokacija sa ove mape je okolica Sanskog mosta
https://drive.google.com/file/d/0BxDGQzg85xtJOTNuMGlhMEx1aVk/view?usp=sharing trenutno se nalazi na google drive nisam htio postavljati na youtube zbog autora.
Ova nova mapa je trenutno u alpha fazi jos ima nekih djelova ne zavrsenih a koliko sam ja upoznat za nekih mjesec dana trebala bi se pojaviti za Dayz Mod epoch ili overpoch
Na zalost ne mogu pristupiti linku.
Evo ga nadam se da sad link radi kako treba https://docs.google.com/file/d/0BxDGQzg85xtJOTNuMGlhMEx1aVk/edit?usp=docslist_api
Evo vijest vezano za mapu sto sam nedavno postao napokon je izasla i gotova je full trenutno se testira na CCG serveru u dayz modu overpoch pa ako nekoga zanima neka ode na CCG web stranicu za detaljnije informacije
Jel ima koji hrvatski klan..ts,timska igra itd
Nov sam u ovome pa bi mi dobro dosla neka pomoc..trenutno igram samo koth dok ne naucim malo igru
Ili ovak da li neko moze napisat u natuknicama koje oruzje da uzimam i koje perkove, da li da sparam lovu ili sve kupujem po redu..naglasak na agresivniju igru..za sad mi nejde lose kd mi je 0.5 :p
koje oruzje, koje perkove, spremas lovu, kupujes???? koju igru ti igras vojnicino?
btw, mrcine su klan, al sumnjam da ce im tvoj stil pasat.
Igram armu 3, king of the hill mod tam se skupljaju pare i kupuje oruzje..to mi je bilo najjednostavnije za pocetak jer nemam s kim igrat
Prvu lovu koju skupis potrosi da otljucas drugi peark, neka ti prvi bude extra ammo, a drugi neka ti bude fatigue, tako ces moci duze trcati da se ne umoris i prije ces doci do daha. Kad ti se digne lvl i kada mognes uzmi katibu, super oruzije i za close i za midranged combat, nemoj trositi lovu na druga oruzija dok nekupis treci peark jer ti nema koristi okolo hodati s mitraljezom ako nemas fatigue...
Inace je ovaj mod Sa-Matra King of the hill jedan dragulj i trenutno najbolje fps iskustvo sto se moze igrati, balans je mali problem, ali nemoras pobjedjivati da bih napredovao, a dobre akcije ne fali, tako da je prezabavno za igrati. Cesto mi se desi da se logam da odigram 10-15 minuta pa ostanem par sati .
Nemogu nigdje naci sto se radi u modu, koji je cilj? Zombiji? basebuilding? survival? pvp? pve?
2017 is an open world game with elements of survival, crafting, base building with in-game quests and missions.
Radnja smještena u post-apokaliptičnom svijetu.
Pozdrav ekipa, jucer sam kupi igru... Imate nekakvih savijeta za mene?
Pozdrav ekipa, jucer sam kupi igru... Imate nekakvih savijeta za mene?
da! instaliraj je.
da! instaliraj je.
Pa jesam... Kaj dalje? Na koji serverima se okuplja ekipa iz hrvatske? Dal ima nekakav community, clan ili kaj vec?
mozemo
#Overpoch mod igrati , zahtijeva dodatno skidanje (jednostavan nacin skidanje ccg launchera i povezivanje
na neki od njihovih servera)
#Wasteland mod zna biti zanimljiv na dobrom serveru (nema skidanja dodatnih)
#King of the hill - koliko sam igrao nije lose bilo
i jos puno modova...
Od dayz originsa na armi 2 skoro ne igram ovakve igre...
mozemo na ts danas doc i dogovoriti se sta cemo.
I ja sam bil jucer na Armajunkies igral wasteland...
Ajde dodajte me pa cemo zaigrati, jer vec duze vrijeme igram sam, a to bas i nije napeto :(
Steam nick je u potpisu.