ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 427.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
Re: ARMA II DayZ mod
SimeKZ kaže...

Najvjerovatnije sutra vec sibam dayZ. Imate kakav TS da se ukljucim u ekipu?

EDIT: I ako ima netko jednostavana manual za isntalaciju dayZ.a ako imam arma II free i OA.

Preporucam da procitas par stranica unazad, ima ts, ima uputstva. Samo treba utrositi koju minutu i poceti citati. A ne sve dobiti na gotovo.  Uglavnom six launcher je jedna od boljih opcija jer pretpostavljam da nisi upoznat sa patchanjem i instaliranjem modova za armu. Sve naravno imas na dayzmod.com

13 godina
ARMA II DayZ mod

Cuj lakse je da neko ko zna naljepi sve tu, nego da 10 stranica u rikverc citam i vadim iz konteksta. Al ok... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Cuj lakse je da neko ko zna naljepi sve tu, nego da 10 stranica u rikverc citam i vadim iz konteksta. Al ok... 

Čuj, tebi treba pomoć. Sve ti piše, i da ima 70-80 stranica onda se može tolerirati, a tema ima 30 stranica od čega ti u zadnji 5 sve piše. Ali već vidi da nisi niti pročitao niti zadnju stranicu jer ti tu piše TS. Nemoj da drugi moraju prekopavati jer si ti lijen.

Aut vincere, aut mori!
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ja sam instalirao ARMA II pa ARMA II: OA na Steamu. Skinuo Six Launcher, u njemu našao DayZ mode i kliknuo na install now. 

Prvo sam morao ući u ARMA II i ARMA II:OA nešto zbog keyeva kao da ih registrira, samo uđeš u igre i izađeš.

Ima par načina kako dobiti Steam chat u DayZ, samo ukucaj u Google. Meni baš danas nestala DayZ ikonica iz librarya koju sam bio stavio i ne radi chat, wtf.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moja preporuka je definitivno instalirat dayzcommander.
Prek njega se moze instaliravat i deinstaliravat razne verzije super lagano. Znaci mozete skakat sa verzije na verziju unutar jedne minute.
15 godina
neaktivan

Upravo sam našao kompas(prethodni sam nekako izgubio), camo suit, brdo municije za Makarov, te Winchester koju sam uzeo umjesto shotguna...sad me zanima koja je razlika između 2nd slug i 2nd pallet municije?

17 godina
Slug je jedno zrno a pellet je sacma ako se ne varam.
Koja je razlika, nemam pojma lol.
13 godina
ARMA II DayZ mod
Slug je za veci domet, cca. 150m Pellet je rasprsiva, vise zrnaca pa je efikasniji za veome bliske borbe. Do 25 m
Aut vincere, aut mori!

1 0 hvala 1
14 godina

Pozz ekipa evo malo slikica opet :D

Izviđanje terena sa termalom Izviđanje terena sa termalom
Svježe ubijena ovca Svježe ubijena ovca
Gear i meso Gear i meso
I malo izviđanja na Skalisty Island I malo izviđanja na Skalisty Island
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Igram vam ja danas TF2, MVM mod, i onako upoznam jednog friendly lika, počnemo mi tako priču, pita on mene da li igram DayZ, ja kazem ne igram al' bi volio da igram, nemam Arma 2 CO...i lik hladno mi kupi...

Tako da mačke, stižem i ja sutra da rokam DayZ :D

Ljubav je smisao života...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 23:16 (Captain.Price).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

To je bila vjerovatnost ravna da te opali grom :) Evo meni se skida OA jos 25min. Pohvale clanu KASA na brzom rijesenju i odlicnom poslovanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Skinuo mi se OA, sve sam lijepo instaliro. Skinuo Six Launcher i instaliro i njega. I on mi je automatski sve sredio za dayZ i sad svak iserver koji pokrenem mi baca nekakve errore da mi fale neke slike. Udem u svaki server ali loading trajer vjecno i onda mi dode do creating charachter i od tuda nikud nejde. Sta sam krivo napravio ? I da, uopce mi se nije pojavila ona beta ikonica u folderu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Uspio rijesiti. Uso u neki njemacki server krepo autoamtski s jos jednim likom, zombie nam se spawno pred nosom i podeor nas. Drugi put se spawnam, nadem sjekiru i ne mogu je nikako equp. Jednostavno kad stisnem desni klik mi samo se pojavi i makne opcija. Mozda je do servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Uspio rijesiti. Uso u neki njemacki server krepo autoamtski s jos jednim likom, zombie nam se spawno pred nosom i podeor nas. Drugi put se spawnam, nadem sjekiru i ne mogu je nikako equp. Jednostavno kad stisnem desni klik mi samo se pojavi i makne opcija. Mozda je do servera.

Ma to je neki bug, pojavljiva se kada... dok sam ingame otvorim Steam chat, zato trebas biti brz ako ti sa taj bug pojavi ;)

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 1:39 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Da sam ne znam kako brz, nema sanse. Opet sam krepo, tak da mi bas i nejde na pocetku. Igra radi, ali mi dok pokrecem baci uvijek dva ista errora za nekakve slike. Ali sam sve napravio sa tutoriala. 

EDIT: Nista ne pomaze, rijetko ulazim u servere makar su iste verzije i sve. Ne znam sta da radim vise. Idem preko Six Launchera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 2:20 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ovi artefakti čine igru neigrivom danas došdo do north west airfielda i ljepo se nakupio geara s frendom ali na kraju smo oboica poginuli jer se nismo mogli orjentirat radi artefakata pa su nas zombiji pojeli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ne mogu se koristit inventoryem, tesko nalazim server, baca mi errore. Inace imam arma 2 free + OA. I vidim da vecini radi bez problema i sve stima, ja ne znam zasto meni radi sa greskama. Ako netko ima kakvo rijesenje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod
Jedno pitanje, kako koristiti sjekiru u slučaju zaštite (ubijanje)

Imam je ali neznam kako je koristiti za samoobranu
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LuX_CRO kaže...

pritisni G za otvoriti gear i desni klik na sjekiru pa će ti doći opcija da je uzmeš u ruke samo nije baš nešto učinkovita

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 9:22 (sylar951).
17 godina
Sjekira ftw!!!
Imam jedno sto killeva samo sa sjekirom.
NE radi buku i jedini je bed kaj te stalno neki zombi raskrvari ali zato uvijek imam desetak bandaza. Ono bez beda mogu pulat deset zombija i pobit ih ko iz ..
13 godina
SimeKZ kaže...

Da sam ne znam kako brz, nema sanse. Opet sam krepo, tak da mi bas i nejde na pocetku. Igra radi, ali mi dok pokrecem baci uvijek dva ista errora za nekakve slike. Ali sam sve napravio sa tutoriala. 

EDIT: Nista ne pomaze, rijetko ulazim u servere makar su iste verzije i sve. Ne znam sta da radim vise. Idem preko Six Launchera.

Skini DayzCommander i u opcijama stavi da ti se nepali Steam skupa sa igrom, i da ti se sam DayzCommander ugasi kada udes na neki server

k1klop kaže...

Ovi artefakti čine igru neigrivom danas došdo do north west airfielda i ljepo se nakupio geara s frendom ali na kraju smo oboica poginuli jer se nismo mogli orjentirat radi artefakata pa su nas zombiji pojeli...

Stavi Video Memory na Default ili Very High ili upali Vsync, ili skupa kombiniraj sa vsyncom i V. Memory. A ako se idalje pojavljuju, onda dok vidiš te artefakte izađi skroz iz igre pa ponovo uđi, ponekad ih to popravi ;).

Otvoris inventorij i desni klik na sjekiru, ali zapamti da moras imati prazno mjesto tamo gdje primary weapon stoji.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 10:09 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
sylar951 kaže...
LuX_CRO kaže...

pritisni G za otvoriti gear i desni klik na sjekiru pa će ti doći opcija da je uzmeš u ruke samo nije baš nešto učinkovita

Da ona se meni nalazi pokraj sata u gear-u, ali nemogu dobiti da je dobijem u ruke već mi piše drop ?

Da tamo je prazno mjesto nemam primary oružja

[M|C] LuX_CROATIA
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 10:16 (LuX_CRO).
15 godina
ARMA II DayZ mod

Trebao bi imati opciju "remove from toolbelt" kad rigtklikneš na sjekiru... I onda ti se pojavi u rukama...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Trebao bi imati opciju "remove from toolbelt" kad rigtklikneš na sjekiru... I onda ti se pojavi u rukama...

Zaboravio si da se prije korištenja mora opalit R, tako da se reloada sjekiru :D

15 godina
Tox2401 kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Zaboravio si da se prije korištenja mora opalit R, tako da se reloada sjekiru :D

Da! To sam ful zaboravio...reloadaj sjekiru! {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
Tox2401 kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Da! To sam ful zaboravio...reloadaj sjekiru! {#}

Ma to ju malo špekom premaze da finije klizi...

I possess a skill to google.
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

I dalje mi ostaju samo oružja, kompas, mapa i stvari u doljnjem dijelu geara, a municija, hrana, voda nestaju :S. Jel moguće da je do beta patcha?

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ja sam skuzio kako rijesiti bug koji imam. Samo pomaknem inventory u stranu i na sve sta kliknem desnim mi se pojavi na sredini ekrana. 

EDIT: Dajte jedan server di igrate da se nademo svi skupa. Na kojem igrate ? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 15:32 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja sam skuzio kako rijesiti bug koji imam. Samo pomaknem inventory u stranu i na sve sta kliknem desnim mi se pojavi na sredini ekrana. 

EDIT: Dajte jedan server di igrate da se nademo svi skupa. Na kojem igrate ? 

Stvarno si lijen, prvo za TS. Sad za server, ne budi takav nego procitaj zadnjih par strana i sve ces vidit, postoje 2 naša servera na kojima se igra. Ja ti namjerno neću dat imena, jer se šlepaš i očekuješ od drugih da ti daju sve na pladnju, pa da se tako svima radilo, svaka prokleta stranica bi bila ista, jer svako malo je netko novi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice