ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 427.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Imam Armu 2 free i sad mislim kupiti OA, ali me brine što mi Arma 2 free nije na steamu. Sad ne znam mora li ona biti na steamu da bih mogao igrati DayZ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Hojs kaže...

Imam Armu 2 free i sad mislim kupiti OA, ali me brine što mi Arma 2 free nije na steamu. Sad ne znam mora li ona biti na steamu da bih mogao igrati DayZ?

ARMA 2 Free dostupna je preko Steama. Odi na ARMA 2 stranicu na steamu (KLIK) i klikni na Download Demo.

Demo= A2 Free.

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ako će i DayZ standalone biti u ovom engineu bit će jako zabavno gledati kako ga nitko neće moći igrati xD

http://kotaku.com/5935206/i-still-cant-believe-how-good+looking-this-pc-shooter-is (ARMA III)

music is my first love and will always be my last

3 0 hvala 0
13 godina
sylar951 kaže...

eh da... kada sam pokušao na server 1.7.1.4 radilo je što znači da nisam dobro update-ao dayZ verziju...

uglavnom sada sam na DE 157 serveru preko sixlaunchera.. ima oko 25 od 40 igrača što je okej.. samo me je čim sam se spawnao neko upucao {#}

drugi put sam se spawna negdje drugdje ali su me zombi pojeli {#} trebali su na početku dat makar neki pištoljčić

Neznam koliko komplicirano može biti prebacivanje par datoteka u mapu. Već sam ti napomenio, ručno updejtaj a ne da reinstaliras BatllEye, ne funkcionira tako uvijek. I skini si dayz commander i stavi da ti se iskljuci kada ulazis na server. Trazis pomoc a sve po svome radis.

V00D00 kaže...

Problem sa loadingom se javlja kada imate različite verzije bete na serveru i klijentu. Ne događa se u svim kombinacijama različitih verzija ali se može dogoditi. Savjet je u tom slučaju preko DayZ Commandera instalirati istu verziju bete kao na serveru ili neku noviju ako nema te iste verzije. Najbolje je imati što manje razlike među verzijama ako već nema iste. Također se ovaj problem ponekad javi ako je i verzija DayZ moda drugačija (nekad dozvoli konekciju ali onda stoji na loadingu).

Meni je problem sa Loadingom totalno random, ako sam na isti server čekao dugo, sljedeći put može ući bez problema, bez obzira na verzije.

Aut vincere, aut mori!
15 godina
V00D00 kaže...

ako će i DayZ standalone biti u ovom engineu bit će jako zabavno gledati kako ga nitko neće moći igrati xD

http://kotaku.com/5935206/i-still-cant-believe-how-good+looking-this-pc-shooter-is (ARMA III)

neće, rekao je rocket da ce svoju verziju engine-a napraviti i da ce biti bolje optimiziran za slabije pc-ejeve

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
17 godina
TeamSpeak za druženje i lakšu komunikaciju.

eurots8.gameservers.com:9199
Password: W3llc0m3
17 godina
neaktivan

Odlično za TS .  Čujemo se večeras.

15 godina
ARMA II DayZ mod

Sad sam ubijen na serveru(lu360), 5 ljudi je, igral sam sat  i pol u komadu, i neka dva lika me ubiju a govorim im nemojte pucati, pišem im nemojte pucati, bezobzira na to oni mene utamaniju. Nemres biti miroljubljiv nikako, ja sam mislio kak tam dolaze neki normalni ljudi, ali ima svojekakvih.

Imao sam: m16 s noob tubom, 5 spremnika za njega i jednu granatu za granate launcher( da sam bar imao naštimano na njemu, kako bi ova dva ubio), u pack sam stavio kobru i 2 spremnika(uzeo frendu). Uzi s 3 spremnika. Imao sam oružja i municije kolko hoćeš :D

Mislio sam kako malo ljudi ima, išao sam prema airfieldu i poslje stary sobor negdje u šumici su ova dva bila. Jos ja trčim ne skužim nego dodjem negdje na 5 metara i skuzim da se nesto miče. Ja njega gledam, on mene,  ja pišem, napišem i govorim,onda se ovaj drugi z grma stvori, jos se 5 sekundi gledam, i pocnu pucati, gotovo, i onda vidiš- nekakvi rusi.

Išao sam od komorova, Chernogorsk- tamo sam vidio jednog lika( a na serveru nas 3!!), on mene gleda, ja njega i onda se lik disconnecta. I onda 5 kilometara prema guglovu ( išao sam pogledati dali ima bicikl), onda stary sobor, lootat tentove i prema airfieldu i onda na pol puta bum bum.

Jeobte, sat pol potrošim na ništa, a mislio sam kako ću lijepo sve polootat dok nema previše ljudi, ali ih moreš naći svugdje, a normalno najprije gdje su i najveći lootovi.

Ak ima tko kakvu ekipicu a treba još nekoga, neka mi se javi, dayZ mi je zakon, a treba imati ekipu za igranje.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
null kaže...
...

Par postova gore je NEW_MAN ostavio TS server, pa navrati. Nek se skuplja ekipa :)

Aut vincere, aut mori!
17 godina
neaktivan
null kaže...

neće, rekao je rocket da ce svoju verziju engine-a napraviti i da ce biti bolje optimiziran za konzole

Malo sam ti popravio post :)

klik

Ak ga poglupe previše ja ga ne mislim igrati.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 11:51 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Malo sam ti popravio post :)

klik

Ak ga poglupe previše ja ga ne mislim igrati.

Vau, to bi mogla biti prva igra na konzolama koju potpisuje Bohemia Interactive nakon 8 (kada izađe 9) godina.

Podržavam odluku, bolje da prodaju DayZ na konzolama nego da Armu poglupe i prodaju na konzolama.

17 godina
Trebamo se skupit da nas bude desetak i onda čoporativno žarit i palit.

Jučer u jutro sam igral s jednim dečkom i kad mu je banda zombija slomila kost išel sam za njega u bolnicu po morfij. Trebalo mi više od pola sata da mu pomogne.
Na vecer je Shady popusil metak od nekih pedera pa je moral respawn i natrag do corpsa da uzme opremu prije nego ga opeljese. Popusil je grdo pa sam se i s njim nalazil da mu dam infuziju. On u jednom gradu a ja u drugom. Opet mi je trebalo vise od pol sata.
Izgleda da sam dezurni doktor lol
Kaj ocu reci je da ako mogu, budem i nije mi tesko pomoci. Rado igram s drugim ljudima i opce mi nije gust solirat. Veci mi je gust izgubit sat vremena da spasim nekoga nego da solo smrdim negdi.
13 godina
ARMA II DayZ mod

Jaoo, us*at će mi još jednu igru u koju sam nade polagao. Zar nema dovoljno problema sa modom i samom standalone igrom. Još će je portati na konzole i na Mac, već ja ga je glava povukla za brzom zaradom {#}

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 12:02 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Jaoo, us*at će mi još jednu igru u koju sam nade polagao. Zar nema dovoljno problema sa modom i samom standalone igrom. Još će je portati na konzole i na Mac, već ja ga je glava povukla za brzom zaradom {#}

ne sekirajte se oko toga.. ako će i biti porta vjerojatno će ga raditi neka treća kompanija koja se time bavi..

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

je*at ga.. da imam nekog tko bi mi napravio 3d modele već bi 7 zombie survival igara napravio :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
V00D00 kaže...

je*at ga.. da imam nekog tko bi mi napravio 3d modele već bi 7 zombie survival igara napravio :D

Napravi ih ti u nekom programu, ne moraju bit dobri, mogu bit zadnja glupost, napravi kugle. Ubaci ih, testiraj gameplay, ispravi šta treba, kad si blizu kraja. Konaktiraj profesionalca da ti ih napravi, ubaci ih, prilagodi animacije.
Sell it
:P
Kako to jednostavno zvuči jbt xD

17 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...
V00D00 kaže...

Napravi ih ti u nekom programu, ne moraju bit dobri, mogu bit zadnja glupost, napravi kugle. Ubaci ih, testiraj gameplay, ispravi šta treba, kad si blizu kraja. Konaktiraj profesionalca da ti ih napravi, ubaci ih, prilagodi animacije.
Sell it
:P
Kako to jednostavno zvuči jbt xD

pa u praksi da.. već duže vremena radim na nekim stvarima ali ne 3d.. od toga sam odustao kada sam pisao engine za directx 9 kada je izlazio :D :D od onda samo gotovi engini dolaze u obzir..

ali sve nekako gledam CryEngine 3 u zadnje vrijeme koji izgleda kao savršen tool zbog nekih featurea za ovo.. i neki hr gradovi su svojim layoutom jednostavno savršeni za jednu ovakvu igru.. pa kad bi se to dalo napraviti/ubaciti to bi bilo fenomenalno :D :D

imam smisla za programiranje ali mi 3d dizajn nikad nije išao.. možda i napravim nešto jednog dana, who knows.. :D

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Hojs kaže...

ARMA 2 Free dostupna je preko Steama. Odi na ARMA 2 stranicu na steamu (KLIK) i klikni na Download Demo.

Demo= A2 Free.

Hvala, ali ja ovdje nigdje ne vidim Demo Arme 2, jedino OA.

14 godina
neaktivan
Hojs kaže...

Hvala, ali ja ovdje nigdje ne vidim Demo Arme 2, jedino OA.

Da, evo sad sam i ja provjerio. Očito su ga makli.

ARMA 2 inače ima problema sa Steamom. Interface u igri se trese nakon aktiviranja Chat overlay-a, ne prepoznaje da si kupio igru preko Store-a (Ja imam kupljenu punu i dalje mi stoji da nikada nisam kupio ali mogu igrat), ne možeš reccomendati igru, itd...

Probaj googlat možda su sklonili negdje.

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

ARMA 2 inače ima problema sa Steamom. Interface u igri se trese nakon aktiviranja Chat overlay-a, ne prepoznaje da si kupio igru preko Store-a (Ja imam kupljenu punu i dalje mi stoji da nikada nisam kupio ali mogu igrat), ne možeš reccomendati igru, itd...

Ne znam da se kockam pa da kupim samo Arrowhead. Armu 2 imam, ali ne na steamu :/.

14 godina
Hojs kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Ne znam da se kockam pa da kupim samo Arrowhead. Armu 2 imam, ali ne na steamu :/.

Trebalo bi ti raditi skoro 100% jer OA provjerava da li ti je igra instalirana preko registry-ja, ne preko Steama, tako da ne bitrebalo imati veze da li je igra na Steamu ili ne.

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV |
17 godina
neaktivan
V00D00 kaže...

ne sekirajte se oko toga.. ako će i biti porta vjerojatno će ga raditi neka treća kompanija koja se time bavi..

Bez obzira tko portao igru svejedno će pri razvoju morati u obzir uzeti drugačiji set pravila. Pogotovo ak misle to izdat na trenutne konzole.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
ARMA 2 sa OA kosta 207 kn ak se ne varam. Tak da ko voli nek izvoli. Meni nije zao tih 200 kn.
13 godina
ARMA II DayZ mod

190 kuna Steam verzija.

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

pozdrav, ja sam isto nov , igram kojih tjedan dana , igra mi se jako svidila samo mi se neda bas vise igrat sam , pa ako je neko zainteresiran za nekakvo grupno igranje , nisam retardiran niti nista tak da se ne brinete , i spreman sam pomoci uvjek !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ja sam skinio arma 2 free i kupio oa na gamesrocketu za 80kn, kao mojih 5-6 legosa i igramo se kao i svi ostali :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

još jednom? ima li (još) zainteresiranih za pokretanje HR servera? hosting (van hrvatske) je oko 300 kn mjesečno i za sada ima 4 zainteresiranih (osim mene) koji još nisu 100% potvrdili da će sudjelovati.. ideja je imati i nekakav community site i eventualno pokrenuti i klan ako bude interesa za to.. plaća se preko paypala i troškovi bi bili ravnomjerno raspoređeni...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
V00D00 kaže...

još jednom? ima li (još) zainteresiranih za pokretanje HR servera? hosting (van hrvatske) je oko 300 kn mjesečno i za sada ima 4 zainteresiranih (osim mene) koji još nisu 100% potvrdili da će sudjelovati.. ideja je imati i nekakav community site i eventualno pokrenuti i klan ako bude interesa za to.. plaća se preko paypala i troškovi bi bili ravnomjerno raspoređeni...

ja potvrdjujem da sam 100% za i lova nije problem..

15 godina
ARMA II DayZ mod

zasto nas je sve ubilo na serveru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...
V00D00 kaže...

ja potvrdjujem da sam 100% za i lova nije problem..

Jesi li ti dobio privatnu porukuod mene? Nešto forum izgleda zeza. Ako ne, možeš li mi se javiti na mail? vooood@gmail.com

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice