ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 427.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
V00D00 kaže...
Trabant601 kaže...
V00D00 kaže...

još jednom? ima li (još) zainteresiranih za pokretanje HR servera? hosting (van hrvatske) je oko 300 kn mjesečno i za sada ima 4 zainteresiranih (osim mene) koji još nisu 100% potvrdili da će sudjelovati.. ideja je imati i nekakav community site i eventualno pokrenuti i klan ako bude interesa za to.. plaća se preko paypala i troškovi bi bili ravnomjerno raspoređeni...

ja potvrdjujem da sam 100% za i lova nije problem..

Jesi li ti dobio privatnu porukuod mene? Nešto forum izgleda zeza. Ako ne, možeš li mi se javiti na mail? vooood@gmail.com

nisam dobio, javio se

17 godina

100% za server, a TS vec imam koji placam tak da za to ne morate trosit novce nego se spajate do mile volje i druzite se a ne da svak drka po svojem.

EDIT:

eurots8.gameservers.com:9199
Password: W3llc0m3

Ima 25 slotova koje mogu dokupit ako nas se skupi. Ako treba mogu slozit dodatne sobe itd....

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 15:51 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

100% za server, a TS vec imam koji placam tak da za to ne morate trosit novce nego se spajate do mile volje i druzite se a ne da svak drka po svojem.

EDIT:

eurots8.gameservers.com:9199
Password: W3llc0m3

Ima 25 slotova koje mogu dokupit ako nas se skupi. Ako treba mogu slozit dodatne sobe itd....

pošalji mi i ti mail na gore navedenu adresu pls :)

music is my first love and will always be my last
13 godina
null kaže...

zasto nas je sve ubilo na serveru?

Siguran sam da je haker, 99%.

I ja sam za server, jedini problem ne mogu uplacivati preko paypalla, nego cu moci nekome uplatiti preko opce uplatnice.

Aut vincere, aut mori!
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

probao sam kod frenda..meni nije nešta taj dayz :)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
strbi kaže...

probao sam kod frenda..meni nije nešta taj dayz :)

Yeap.

Aut vincere, aut mori!
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Neznam koliko komplicirano može biti prebacivanje par datoteka u mapu. Već sam ti napomenio, ručno updejtaj a ne da reinstaliras BatllEye, ne funkcionira tako uvijek. I skini si dayz commander i stavi da ti se iskljuci kada ulazis na server. Trazis pomoc a sve po svome radis.

a šta misliš da nisam sve to pokušao... znam da je jednostavno i baš zato je i frustrirajuće kada napravim kako piše i opet neće... međutim serveri 1.7.1.4 mi rade (most of the time)

međutim, pojavio se drugi problem..

kada dođem u neki određeni grad, sad nezz točno gdje je to, grafika poludi.. dobijam neke bijele poligone svuda po ekranu.. to se dešava samo kada sam bio okrenut prema zapadnoj strani grada a na drugj strani radi normalno...

još tužnije je to što znam za taj problem.. imao sam ga i 2009. kada sam skinuo crackiranu igru... mislio sam da je to bio problem i da mi je komp preslab bio, ili pak da igri treba patch..

sada kad sam legally kupio igru i imam PC koji bi ju bez frke trebao vrtit, opet isti problem... pa sad ti kupuj orginale i ne krivi razvojni tim my ass..

13 godina
sylar951 kaže...

kada dođem u neki određeni grad, sad nezz točno gdje je to, grafika poludi.. dobijam neke bijele poligone svuda po ekranu.. to se dešava samo kada sam bio okrenut prema zapadnoj strani grada a na drugj strani radi normalno...

još tužnije je to što znam za taj problem.. imao sam ga i 2009. kada sam skinuo crackiranu igru... mislio sam da je to bio problem i da mi je komp preslab bio, ili pak da igri treba patch..

sada kad sam legally kupio igru i imam PC koji bi ju bez frke trebao vrtit, opet isti problem... pa sad ti kupuj orginale i ne krivi razvojni tim my ass..

Ti ponovo kriviš razvojni tim, ovo je problem sa modom. I ja sam ga imao i rijesio sam ga stavljajuci video memory na very high ili default(cujem i da vsync moze popraviti to). Problem se najvise pojavljuje kada mrtvi vojnici leze na podu, na mrtvi mislim one koji su stavljeni kao "ukras".

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 20:54 (Et_Tu_Brute?).
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Ti ponovo kriviš razvojni tim, ovo je problem sa modom. I ja sam ga imao i rijesio sam ga stavljajuci video memory na very high ili default(cujem i da vsync moze popraviti to). Problem se najvise pojavljuje kada mrtvi vojnici leze na podu, na mrtvi mislim one koji su stavljeni kao "ukras".

taj problem sam imao 2009. kada nije postojao nikakav mod i bio sam neš u map editoru... uglavnom bio sam sam na mapi i dešavalo se na određenim mjestima...

jučer kad se desio isit problem bio sam u dayZ-u.. video memory mi je na vry high, a Vsync mi je uvijek uključen... e sad.. ja se nadam da je to bilo do dayZ-a ali samo da znam koje je ovo mjesto bi ga testirao i u armiII preko map editora

15 godina
sylar951 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

taj problem sam imao 2009. kada nije postojao nikakav mod i bio sam neš u map editoru... uglavnom bio sam sam na mapi i dešavalo se na određenim mjestima...

jučer kad se desio isit problem bio sam u dayZ-u.. video memory mi je na vry high, a Vsync mi je uvijek uključen... e sad.. ja se nadam da je to bilo do dayZ-a ali samo da znam koje je ovo mjesto bi ga testirao i u armiII preko map editora

Probaj staviti video memory na default i isključiti vsync. Sačuvaj postavke, izađi iz igre i ponovo uđi. Rješavanje tog problema ti se svodi pomalo na misticizam i okultno...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
neaktivan

U TS-u stavi sobu u koju bi se uključivali  sa bug foruma i igrali dayz.

Postoji općenita soba za dayz i ljudi u njoj sada nisu s bug foruma.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 21:23 (mbbm).
13 godina
mbbm kaže...

Ja sam u njoj... Nekuzim u cemu je problem.

Aut vincere, aut mori!
17 godina
mbbm kaže...

Svi u sobi su sa Bug-a osim ako neko dojde po neku informaciju.

13 godina
ARMA II DayZ mod

http://www.gamesrocket.de/download/Arma-2-Operation-Arrowhead.html?ref=147&currency=EUR

Odlicna ponuda. Ako se tu uzme, jel bude igra na njemackom ? Jel mi moze neko ovo upecat ?

EDIT: 

Mislim da je ovo puno povoljnije onda.

http://www.gamekeystore.net/newstore/arma2-combined-operations-steam?filter_name=Arma

pomoc... uplatim na banku lovu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 14:24 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Probaj staviti video memory na default i isključiti vsync. Sačuvaj postavke, izađi iz igre i ponovo uđi. Rješavanje tog problema ti se svodi pomalo na misticizam i okultno...

Čuo sam da pomaže ako promijeniš vjeru prije svakog pokretanja igre. To naravno mora sadržavati i rituale pokrštavanja i sve ostalo što ide uz religiju u koju prelaziš. :PPP

14 godina

Vidim pored našeg, LU360 tu je još jedan "domaći" server LU414 na 1.7.2.5 je verziji i najnovijoj beti ako se ne varam. 

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

čuvajte se servera koji su hosted by gamed!de jer mi je redovno svaki trzao (FPS dobar ali sve nekako trza) i redovno umirem bez nekog jasnog razloga i, naravno, gubim opremu!

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Skinuo si ArmaII free i malo zaigrao da ulovim kontrole. Jest da sam se gubio na pocetku ali sad vec lakse ide. Odigrao par partija sa nekim svabama i bilo ok, samo je malo bilo komplicirano, nisam skuzio sta trebam, a protivnik je ocito toliko trzao da nisam mogo pogodit. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Lol, ugnijezdili se na NW airfield.

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Kupljen OA, vidimo se sutra. {#}

4 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

baš danas sam po prvi puta sreo 2 friendly igrača ali su imali mic... ja sam pisao txt mada nisam baš imao vremena za pisanje...

igraju ko muhe bez glave.. konstantno ih je jurilo 10-tak zombija i baš kada bismo pbjegli opet u drugom selu ista priča... pratio sam ih samo zato što je ovaj jedan imao mapu pa su me odveli u neki veći grad sa marketom gdje je bilo tona hrane i pića... i bam... glupi server restart i ekipa ode u k...c... poslije sam se ulogirao i sam pokupio svu hranu u tom marketu i taman kada sam krenu prema izlazu odjednom zombi me pukne preko pulta i slomi mi kost...

nisam mogao trčati bježati i pojedoše me... koji peh...

najljepše mi je bilo kada sam prije par dana SLUČAJNO naletio na traktor i vozikao se po naseljima i skupljao dijelove i benzinu i ostalo... puno je lakše kada imaš neko vozilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
V00D00 kaže...

Čuo sam da pomaže ako promijeniš vjeru prije svakog pokretanja igre. To naravno mora sadržavati i rituale pokrštavanja i sve ostalo što ide uz religiju u koju prelaziš. :PPP

znači svaki put kad na red dođe muslimanska vjera moram da se ponovo obrežem... {#} pitam se hoće li radit kada ostanem bez kožice {#}

13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
V00D00 kaže...

znači svaki put kad na red dođe muslimanska vjera moram da se ponovo obrežem... {#} pitam se hoće li radit kada ostanem bez kožice {#}

A lol.

Nez kako vam zombiji uspiju slomit kost. Meni nikad nisu, ja prijem padem u nesvijest nego šta mi slome kost. Događalo mi se samo tamo u staaaaaaaaaarim verzijama zbog buga da mi se slomi kost, ali ovdje nikad.

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ima regular, veteran itd. na serveru veze sa količinom zombija?

edit: ostaje li gear s vama i kada odete na drugi server? Jer meni se sve gubi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 14:14 (Hojs).

0 0 hvala 0
15 godina
Tox2401 kaže...
sylar951 kaže...
V00D00 kaže...

A lol.

Nez kako vam zombiji uspiju slomit kost. Meni nikad nisu, ja prijem padem u nesvijest nego šta mi slome kost. Događalo mi se samo tamo u staaaaaaaaaarim verzijama zbog buga da mi se slomi kost, ali ovdje nikad.

meni se jucer desilo da sam imao 10k blood-a, i udari me zombi, slomi sve u meni i sekundu kasnije umrem. NICE BUG!

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
14 godina
Hojs kaže...

Ima veze sa količinom igrača na serveru pretpostavljam, ako ti se gubi gear, moguće da si bio na privatnom serveru, tj serveru koji nije povezan sa centralnom bazom (hive) ili si sa normalnog servera otišao na privatan. Ako je ovo drugo, potraži normalan server. 

15 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...
Hojs kaže...

Ima veze sa količinom igrača na serveru pretpostavljam, ako ti se gubi gear, moguće da si bio na privatnom serveru, tj serveru koji nije povezan sa centralnom bazom (hive) ili si sa normalnog servera otišao na privatan. Ako je ovo drugo, potraži normalan server. 

Glupo pitanje, ali kako da razlikujem privatne od službenih? Jesu li službeni oni koji imaju u nazivu kratice država, npr. DayZ - UK 198? Sada sam npr. imao bandage, pepsi, streljiva, pajser, binoculars te watch, a ostala su samo ova zadnja 3.

14 godina
Obicno privatni serveri u imenu imaju private. Probaj se spojiti na nas LU360 ako si na 1.7.2.4 ili LU414 1.7.2.5 pa provjeri. Ako si se odlogirao sa servera nakon sto si to lootao sto ti je nestalo postoji sansa da je zbog tog.
13 godina
ARMA II DayZ mod

Najvjerovatnije sutra vec sibam dayZ. Imate kakav TS da se ukljucim u ekipu?

EDIT: I ako ima netko jednostavana manual za isntalaciju dayZ.a ako imam arma II free i OA.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 19:10 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice