Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 238.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
To znam to sam vidio i na njihovoj stranici. Ali što je ovaj Hyborian Adventures? Je li unchained nastavak hiboryana ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Age of Conan - Hyborian Adventures
mirdaVG kaže...

Unchained znači samo da je free to play ništa drugo. Inaće igra je jako dobra (u njoj sam već skoro dvije godine) i posebno će se svidjeti starijoj populaciji, dakle ne WoW populaciji. Naravno kao i svaka igra i dan danas ima velikih problema, ali ključne stvari konačno rade. Patch 3.2.1 je napravio veliki dar mar, ali i to je sad rješeno.

Ja bih to prije nazvao unlimited trial nego free.

Character Classes 4 available

Raids 2 available

Personal Bank Space 50%

Sieges Unavailable

Alternative Advancement Unavailable

Itd... Meni to nikako ne vuce na free, no dobro.

Bf3 - Fallourorigins
16 godina
thechosenfreak kaže...
mirdaVG kaže...

Unchained znači samo da je free to play ništa drugo. Inaće igra je jako dobra (u njoj sam već skoro dvije godine) i posebno će se svidjeti starijoj populaciji, dakle ne WoW populaciji. Naravno kao i svaka igra i dan danas ima velikih problema, ali ključne stvari konačno rade. Patch 3.2.1 je napravio veliki dar mar, ali i to je sad rješeno.

Ja bih to prije nazvao unlimited trial nego free.

Character Classes 4 available

Raids 2 available

Personal Bank Space 50%

Sieges Unavailable

Alternative Advancement Unavailable

Itd... Meni to nikako ne vuce na free, no dobro.

Nema đabe ni u stare babe kako bi naši stari rekli {#}. Uglavnom mislim da je to i više nego dovoljno da se odlučiš hoćeš li ići na p2p ili ne, možeš vidjeti skoro sve prije nego se odlučiš na plačanje. Što se tiće posta prije, ne nije nastavak nego od kad su prešli na neki način "f2p" samo su dodali naziv unchained (kao bez lanaca, bez plačanja ). Jedini nastavak do sada je "Rise of the godslayer" (T4 raid i potpuno novi svijet)  i novi pack "Savage coast of turan" koji je donio T3.5 raid, nove dungeon-e i solo doungen-e. Probaj pa ćeš vidjeti. Možda ti se svidi, a možda ne. Ovo je jedini MMO koji me zadržao dulje od 2 mjeseca, sad već dvije godine i ne vidim da ću uskoro prestati.

To be or not to be
17 godina
neaktivan

Jutros instalira igru.Izabra Pvp Glory server. Nisam stigao igrat radi posla,samo izabra lik i vidio uvodnu animaciju. Ako je dobar pvp placat cu pretplatu. Jos uvjek se mislim koju klasu izabrat ,naginjem ka assasinu sto je slicno ko Witch Hunter u starom warhammeru online. Izades iz sjene,puknes CC na protivnika, ispalis burst i dovidenja.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 18:00 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zaja kaže...

Jutros instalira igru.Izabra Pvp Glory server. Nisam stigao igrat radi posla,samo izabra lik i vidio uvodnu animaciju. Ako je dobar pvp placat cu pretplatu. Jos uvjek se mislim koju klasu izabrat ,naginjem ka assasinu sto je slicno ko Witch Hunter u starom warhammeru online. Izades iz sjene,puknes CC na protivnika, ispalis burst i dovidenja.

Glory ti je dead server, rađe izaberi Fury ako baš želiš PvP.

To be or not to be
16 godina

igra tko jos mozda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baš sam nekidan sortirao na polici sve igre i među njima je Age of Conan :)
Igrao sam samo prvu godinu kad je izašla i tu smo se rastali :(
Vidim da je igra još živa, igra li ko sa foruma?

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

igram ponekad , F2P ,kupio Khitaj ekspanziju ,sat -dva wikendima , dok cekam CU , cisto da  ostanem u ,,formi,, sa fantasy settingom ,i da igra je iznenadjujuce ziva i ima igraca , cesto se neki od nasih jezika moze vidjeti u global chatu

nisam nesto previse aktivan ali koliko sam primjetio mozes lako naci guild sa aktivnim igracima i bez problema raidati sedmicno

waaagh

0 0 hvala 0
17 godina

Povuklo me pa sam je instalirao.

Logirao sam se i vidim da imam 2 lika, starija od moje djece duplo :)

Izgleda da ne mogu kreirat treceg lika jer u ovoj free verziji je dozvoljeno samo 2 lika imat :(

Mislio sam danas malo zaigrat AoC nakon 100 godina, ali mi zao izbrisat nekog od ta 2 prastara lika :)

A da s njima nastavljam, uh, to nema smisla.

Drago mi je šta je igra živa još, svakako malo zaigram :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

I ja još ponekad malo odigram kao f2p, meni je dostupno 6 likova od 10 koje imam ..

Ima igrača, nije puno ali ima, igra je još itekako živa čim im T5/T6 raid content, raid finder koji mi je super, čak sam i probao, odradio par T3 raidova, nije loše

lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 1:16 (Taraba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

ako je nekom od povremenih igraca promaklo, 9. godisnjica ; do kraja mjeseca besplatno se dijele character slot i 80 lvl boost !

waaagh

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice