Amd 5200+ overclock

poruka: 2
|
čitano: 1.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Amd 5200+ overclock

resio sam overclocat svog athlona 5200+ brisbrane 2 gb ddr2 pc 6400 kingston i problem zbog kojeg vam najvise pisem ploca asus (m2v-mx se)

sa VIA chipsetom ...... nasao sam na netu da je problem oc procesore na njoj. ja sam ovo preveo sa engleskog na hrvatski preko google translate pa mi nezamjerujte zbog gramaticki greski nisu do mene....

matičnu ploču koja ima VIA chipset. Vjerojatno nećete biti u mogućnosti overclock vašeg CPU puno, osim ako ima Zaključavano PCI sabirnicom frekvenciju.

Stariju verziju da chipset (K8T890) na većini Matične ploče ran da ga nije imao Zaključavano PCI sabirnicom frekvencija, što je dovelo do OS corruptions ako HTT Clock ( "FSB") podignut je proteklih određene frekvencije.

e sta ovo znaci "osim ako ima Zaključavano PCI sabirnicom frekvenciju."

e sad jel mi moze ovo ko malo razjasnit jer ja nista nerazumjem ....

i jos nesto u biosu nemam opciju da dizem fsb .... ima samo da ukljucim /islkljucim cnq i mnozioc da spustam od 13.5 pa nadole ...... kako to sredit update-ovanjem biosa il?   i jel se moze overclockat iz windowsa ... i kojim programom to jos nisam radio?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 20:59 (genius86).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Amd 5200+ overclock

jel moze ko objasnit i znali neko ? ili sam se prijavio na pogresan forum posto vidim glavna tema je ko ce sastavit bolju konfu za 5-6-10-15 tisuca

http://autokros.freeforums.org/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice