- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još malo pa gotov burek a onda na klopu.
Mljac
nello, vidi sta mi je na cdu on fotica.
Vidim jedan PDF a driji isto pa otvori i piše to je za čitanje dokumenta.
ja pocistio sobu, sad mogu na komp do mile voljeee
ja pocistio sobu, sad mogu na komp do mile voljeee
Vrijedan si, tako i treba, Cure nevole nerede.
momci trebam pomoć... trebam nekako sakrit ili pronać izliku za masni ogromni cuceflak na vratu... dobio sam kremu od seke trola koja ide 5. godinu medicinskog faksa, ona mi kaze nemoj izlazit van.. danas bi se trebao nac sa prvom curom, sutra sa drugom
edit: cuceflak sam dobio sinoc od neke trece cure
danas bi se trebao nac sa prvom curom, sutra sa drugom
cuceflak sam dobio sinoc od neke trece cure
Da nisi ti barney?
Hvala svima na čestitkama!
Hvala svima na čestitkama!
sretan rođendan :D
Najeo sam se dobrano ...
@EP kake su tito pedobear grupe :D
Da nisi ti barney?
mind kaze da imam puno srece... prohodam sa zenskom koju barim vec duze vrijeme (21), par dana kasnije zbarim curu sa koncerta na shemu za*ebancije (18), nije dala prvu noc, al je drugu, i sad hoce ozbiljnu vezu samnom, i sinoc zbarim zensku na shemu bipolarnog poremecaja i ostecenja mozga (17) i cura mi na sazaljenje da
kak sam krenio, danas cu zbarit neku od 15 i otfurat ce me policija zbog silovanja
edit: i danas bi se trebao nac sa prvom (21), sutra sa drugom (18), a treca mi je sinoc rekla da mozemo to ponovit bez obaveze
i sta da ja sad radim sa tom šljivom na vratu, skontat će me rofl
mind kaze da imam puno srece... prohodam sa zenskom koju barim vec duze vrijeme (21), par dana kasnije zbarim curu sa koncerta na shemu za*ebancije (18), nije dala prvu noc, al je drugu, i sad hoce ozbiljnu vezu samnom, i sinoc zbarim zensku na shemu bipolarnog poremecaja i ostecenja mozga (17) i cura mi na sazaljenje da
kak sam krenio, danas cu zbarit neku od 15 i otfurat ce me policija zbog silovanja
edit: i danas bi se trebao nac sa prvom (21), sutra sa drugom (18), a treca mi je sinoc rekla da mozemo to ponovit bez obaveze
i sta da ja sad radim sa tom šljivom na vratu, skontat će me rofl
Izmisli nešto, mislin da to nebi treba bit toliki problem, kažeš da ti je izbacilo nešto i da piješ ljekove protiv toga xD
mind me savjetovao kremom i ledom, taj vec zna tehnike skrivanja
al treba bar 2 dana da prođe... ma ostat ću doma i igrat lol sa ovom trecom
Ljudi, kako da napravim mail na gmailu? Stalno mi ili trazi broj telefona, ne mogu skojntati kako dobiti onaj aktivacijski mail na adresu.
Jutro svima!
Evo pošto mi je danas rođendan (18 :)) malo ću počastit.
Sretan rođendan!
Dobar dan svima.
Bok svim birtašima evo da se i ja prikrpam, iz prikrajka pa sve najbolje za rođendan sirka666 kaj drugo i jedan malo pokloncek usput ko obicno.
zar ne šalje hotmail na telefon?
ma nwm x)
posalje ti aktivacijski kod na mobitel, napises broj, dobijes porukicu i napravis novi žmajl =)
Bok svim birtašima evo da se i ja prikrpam, iz prikrajka pa sve najbolje za rođendan sirka666 kaj drugo i jedan malo pokloncek usput ko obicno.
Vidim slabo ti ide borba protiv EU
Najeo sam se dobrano ...
@EP kake su tito pedobear grupe :D
Idemo na izlet :)
Ajde i ti s nama...
momci trebam pomoć... trebam nekako sakrit ili pronać izliku za masni ogromni cuceflak na vratu... dobio sam kremu od seke trola koja ide 5. godinu medicinskog faksa, ona mi kaze nemoj izlazit van.. danas bi se trebao nac sa prvom curom, sutra sa drugom
NIŠTA ti neće pomoći... ta krema (a mislim da znam koja je) treba dobra 3 dana da djeluje...
Lijepo uzmi korektor i probaj prekriti... ILI NE IDI VAN...
NIŠTA ti neće pomoći... ta krema (a mislim da znam koja je) treba dobra 3 dana da djeluje...
Lijepo uzmi korektor i probaj prekriti... ILI NE IDI VAN...
kaze mind krema + led = 2 dana, al neidem van danas x)
thanks for the tip
A i ti si budala sto im dajes da ti to rade... :P
A i ti si budala sto im dajes da ti to rade... :P
e budala sam kako god okrenes =)
Ma ali cemu dati da ti to radi u pi**u materinu...
Vidim slabo ti ide borba protiv EU
Ma hebeš EU nek ih voda nosi najbitnije je Jaci, da smo dobili prolaz za sad i neki datum ulaska a to kaj budemo bili pod velikim povecalom i to na Atomski pogon i to s dobrim razlogom koje prati svaki krivi korak ili potez.
Heloou imali koga? Zar sam sam u bircu? Di su konobarice? I prstima tapkam o stolu.
ma tu smo trolololololol al se dosađujemo i lječimo rane x)
da ne double postam, mislim se otić obrijat... al samo mislim x)
Kako sam se najeo danas majko mila, burek je bio za čistu desetku
Je li gotova pizza druže, je li ostalo išta?
Pa što čekaš? Odi obrijat i lijepo se uredit za cure i tako da si lijep i ostavlja dobar dojam. I kad završiš dođi onda i ispričaj nam kako je bilo.
Kako sam se najeo danas majko mila, burek je bio za čistu desetku
Je li gotova pizza druže, je li ostalo išta?
Pojeo sam ja, hehe. Šalim se naravno.
Pa što čekaš? Odi obrijat i lijepo se uredit za cure i tako da si lijep i ostavlja dobar dojam. I kad završiš dođi onda i ispričaj nam kako je bilo.
ak nisi primjetio, imam problema sa šljivom na vratu koju mi je ostavila jedna cura od sinoc x)
rofl ja definitivno sad ne ostavljam dobar dojam svojim postupcima =D
ak nisi primjetio, imam problema sa šljivom na vratu koju mi je ostavila jedna cura od sinoc x)
rofl ja definitivno sad ne ostavljam dobar dojam svojim postupcima =D
Sinko, jesam primjetio. Reci curi da neka kukac uletio pa me ugrilo za nešto. I nemaš brige.