jesi uzeo laptop
Tek sljedeci tjedan... treba skupiti gotovine 6000 kn...
Nije to baš tako jednostavno...
aha ja mislio da ces na karticu uzimat
jesi uzeo laptop
Tek sljedeci tjedan... treba skupiti gotovine 6000 kn...
Nije to baš tako jednostavno...
joooj j.ebe mi se za te tri cure, ja hocu pravit novi album na fejsu, al nemam ideje koja jela da trpam x)
joooj j.ebe mi se za te tri cure, ja hocu pravit novi album na fejsu, al nemam ideje koja jela da trpam x)
A da guglaš naprimjer jelo pa na slike klikneš i izbacit će par slike i biraš koji ti se sviđa pa klikneš na sliku spremiš kao... I u sebi par slike spremljeno u komp. Jednostavno ne? Evo jednu.
Ti zahebavas... SAMO ZABU primaju idioti jedni...
čekaj trenutak, pokušavam spriječiti ep-a da ne fap-a na slike moje sestre x)
A jeste li čuli da njemac vozio našim autocestama a brzo je vozio na 243km na sat? Dobio kaznu oko 6000kn i zabranu dobio nesmije vozit unutar RH godinu dana.
Ti zahebavas... SAMO ZABU primaju idioti jedni...
aha ja skuzio da jedino sta primaju od mastercarda da je revolving...ahhah facepalm
ma ne gledam ti ja tv i ne listam portale =)
uvijek će netko vozit divljacki brzo i uvijek ce nekog kaznit x)
to je zakon statistike
Nisam mogao izdržati ove EP-ove priče o pizzi, pa odlučio i ja napraviti jednu brzinsku
najs :D
Hmmmm, imam pitanje u vezi product key od Viste Ultimate pa me zanima kako se može deaktivirat product key s prvog matićne ploče koji je davno riknuo a da bi isti origi key na novom ploču i mogla proći aktivaciju?
hmm nemogu rec da znam.... al odoh jest a tebi sretno
hmm nemogu rec da znam.... al odoh jest a tebi sretno
Ma znam samo me zanimalo jel moguće? A mislim da nije moguće, jedino može samo nazvat majkroft hrvatska i tak riješit stvar.
Napokon sam učinio dobro djelo za jednom forumašu!!!
Dobra večer, došao i ja nakon partije Đuke Nuklearca. Uskoro u Nespavalice se ide izgleda, kasnim, kasnim...
Oho, ima se rođendana danas! Sretan rođendan i dao Bog još bar 100 takvih, Sirka i Mario!
Idem ja jest cokolino i pogledat Unknown....
zivjeli.
BTW za 2min LOCK
OPEN!
Dobro jutro svima
Jutrooo
Dan narode, sliko nogu, nista nije slomljeno, samo nagnjeceno.
Pizza ili dupla porcija čevapa. Hmmmm
EDIT: Odo ja na čevape :D
...dan...pokušavam se sjetiti o čemu mi je to baka govorila kad je rekla
"najbolji" više nisu u stanju u potpunosti se angažirati, dok se "najgori" angažiraju kad je
rijec o rasistickom, religijskom ili seksistickom fanatizmu...
Kupujem HTC Hero za 1k kuna
Bacim gore Android 2.3, i svak zadovoljan!
Dobar dan svima....
Dan narode.