- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...vidim ja da ste se ti i Šveđanka urotili protiv mene...sad sam se sjetil, to je ona sa kojom si me
htjel smotati da isprazniš blagajnu u bircu...
Evo mene opet idem ja klafrati sa vama... sta radite ???
Ej,bok i tebi,dugo te nije bilo.....Šta ti je doxy napravio?
glumia je chrisa browna...
glumia je chrisa browna...
LOL
Nista nista hehe.. ma nema bas vremena na poslu sam, ali sad imam malo lufta, a kad dodem doma moram čistiti stalno nesto, staraca mi nema pa mi naredili sta sve da napravim dok ih nema
Nista nista hehe.. ma nema bas vremena na poslu sam, ali sad imam malo lufta, a kad dodem doma moram čistiti stalno nesto, staraca mi nema pa mi naredili sta sve da napravim dok ih nema
ja bi to onda uredno i naplatia...
Mogao bi doxy malo počistit,umjesto tebe,da se pokaže kakav je kavalir!
Mogao bi doxy malo počistit,umjesto tebe,da se pokaže kakav je kavalir!
sve je lud, tipični muški...
LOL koja anketa NA boL-U
A pomaze nekad, ali se nismo vidli ovaj tjedan.. on doma nesto radi.. ja danas moram kositi cijelo dvoriste.. skuhat ću se kako je vruče
A pomaze nekad, ali se nismo vidli ovaj tjedan.. on doma nesto radi.. ja danas moram kositi cijelo dvoriste.. skuhat ću se kako je vruče
eto ga fitnesss i besplatna sauna , to ti jadranka ne može naplatit
LOL koja anketa NA boL-U
LMAO!
Ljepljenje naočala flasterom. hahaha
e imas pravo .. to je dobro malo rekreacije, a usput i uljepšam dvorište... kad starci dodu doma divit će se kako je sve čisto hehe
eto ga fitnesss i besplatna sauna , to ti jadranka ne može naplatit
Ma bude ona i to naplatila
Ma uzas PDV nam ode gore neće biti besplatnog prijevoza, knjiga uzasssss.... cijelu vladu bi trebalo smijenitit i smanjiti im upola plaće...
Ole...a jeste shebali "nespavalice" taman sam htio nešt postat a ono lock.
E ljudi,jel znate jel f1-ivo,ima msn?
LOL koja anketa NA boL-U
Stvarno ,bez komentara... da nebi sad krenulo iPhone pro i kontra...
@big_guy : Zakaj ,bojiš se da nebi zaključal i msn?
@big_guy : Zakaj ,bojiš se da nebi zaključal i msn?
Hehe,ma pitam tak........
Dobar dan, imao sam nekakvog posla doma, da nisam dosao bi ranije :))
A jesmo se naspamali na msn-u, do 4h ujutro
Znači otišao sam sat vremena prerano
Sada sam poludio kod frenda:
Evo ti njegova spika - internet mi ne radi ni na IE, FF i Operi. Kompletno sam reinstalirao windowse i stavio najnoviji update - 3 puta skenirao komp s različitim AV i anti spywareima preostale podatke. Ništa ne valja molim te dođi kod mene. Ja ono valjda je onda ozbiljno ako je sve napravio.
Ja idem na drugi kraj grada po vrućini i kada sam sjeo za PC samo sam ga pitao: a gdje su ti driveri za mrežnu? Naravno on je i izgubio cd pa kod susjeda skidat drivere i onda ih instalirat
Barem ti nije dosadno!
Još jedan sat i papati
Ajte ljudi vrućine su evo jedna ´ladna
Samo jedna?Trebat će nam malo više..........
ma jok, SENEKA (KONOBAR) daj vamo jednu rundu od 389 piva
Barem ti nije dosadno!
A baš
Vidim da su te jučer mučili virusi, pređi na mac i sve će biti ok