Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.218.162
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uf, usto prije 20 minuta :D a treba ucit, bjezim narode.
Jutro! Bem mi miša fejs mi blokiro.....
Sa fejsom riješeno. Jedan lik sa skypea poslao sliku (kao .jpg) i ja otvorim i vidim ja zipane su kao .zip. I ja ozipam datoteku, i ništa nema slike. I za jedno 5 min virus se aktivirao i selio na fejsu kad sam već bio na njemu dulje vrijeme. Kada nekome chatam i virus seli na njega i jedan prijatelj pitao šta je to? Ja bio paf, i pitam se otkud datoteka prebacio na fejs. Probao brisat zaraženu datoteku ali ne briše nego on je dobro sakriven zapravo nevidljiva datoteka. Onda ja odlučio s kompa gasim fejs i skenira antivirus, i idem na laptop. Normalno sve na laptopu. I kad gledam kako se skenira na kompu i upravo se dogodilo kako se virus pokušava konektirat net, par sekunda kasnije print počeo printat bez razloga isprintao 3 papira!!! >I ja s printerom ugasi e tako. Ajme kako sam popušio tu foru kak se neko poslao sliku sakrivenu nevidljivu virus i prouzročio štetu. Danas na kompu napravit ču čisti reinstal win7. Ajme
Stavio bih ja ali onda nerade Vipov stik na linuxu.
Jaooooooo. Laptop nemret boota sa čitača a ni u BIOS ne prepozna, ako stavim u njega neče se dić windows a hoče bez čitača. Morat ću čekat da dobim love od socijale i kupim usb memori stick 4gb pa ču stavit da bude botabilni usb win 7.
Stavio bih ja ali onda nerade Vipov stik na linuxu.
radi na linuxu
provjereno na ubuntu i lucid puppy
robot oborio rekor :D
Jel tko primjetio da je Facebook uveo videopozive kroz skype? Danas bas isprobao - instaliras plugin i kada se video veza uspostavi pojavi se Skype (na Facebooku ofc) :)
Guten tag, eto Nello nem se unesrećio.
Hmm na fejsu tko bi rekao da i tamo ima neki zloćo.

provjereno na ubuntu i lucid puppy
Hvala XXX-Man. Samo nisam navikao na linuxu jer nisam ni učio kak se barata jer nije istao kao i XP, Viste i Sedmicu, ali na linuxu probao jesam.
Jel tko primjetio da je Facebook uveo videopozive kroz skype? Danas bas isprobao - instaliras plugin i kada se video veza uspostavi pojavi se Skype (na Facebooku ofc) :)
Je, to ti automatski napravljen. Jednog dana vidim poznat kolege s fejsa dakle povezani su skype i Fejs. kolega čudio da njegov nadimak u skype a kad nisam dodao nego to obavi automatski. Probao razgovor s preko webcamera i radi sve super.
Guten tag, eto Nello nem se unesrećio.
Hmm na fejsu tko bi rekao da i tamo ima neki zloćo.
Ma. ja vidim laptop neče gasit a ono god pokušava, a kad sam pali i onaj traka šta se učitava ide do 75posto tu zapne , i ja tražim šta jer zapelo, ja probam vadim van dvd čitač i ponovno pokrenem i sve ok. Čini mi se da je kontroler za dvd čitač u banani. Em ti miša. Budem ga kupio usb memori stick da stavim botabilni sedmicu. Bez brige u laptopu radi ok i mogu podizat bez problema. Samo jedino ak treba reinstal eto je problem kad nema stick od 4gb ali imam usb od 2gb.
bilo je i vrijeme :D
Kako on može oborit rekord, kad je rekord postavljen od strane čovjeka, a ovo je robot.
Gore nego da potpuno zdrav atletičar obori rekord na paraolimpijskim igrama, ovdje čak nije riječ ni o istim "vrstama".
popravio sam glodavca :)))
a već ga htio bacit u smeće
popravio sam glodavca :)))
a već ga htio bacit u smeće
Super. Ja jedva nemrem vjerovat kad se sinoč dogodilo. Uf
Super. Ja jedva nemrem vjerovat kad se sinoč dogodilo. Uf
što?
Ma ovo. A i još k tome laptop više neće očitat sa DVd-a a ni bios ne prepozna, tak da sigurno u pitanju kontroler...
Ma ovo. A i još k tome laptop više neće očitat sa DVd-a a ni bios ne prepozna, tak da sigurno u pitanju kontroler...
A niš strašno na laptopu pa kad ak budem trebao reinstal a moram kupit usb stick od 4gb pa da u njemu stavim win7 i miran sam. Našo u Bj usb stick Apacer 4gb 58kn.
Dođem iz škole i dočeka me jako ugodno iznenađenje, Stigla mi dijangostika za Aute.... weeeee
Dođem iz škole i dočeka me jako ugodno iznenađenje, Stigla mi dijangostika za Aute.... weeeee
Cool.
koja i za koje?
Elm327, za sve.
Elm327, za sve.
kolko te došla?
Bok, jel neko slao paket preko Overseasa?
Skidam Arch