The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
Keops kaže...

Nebi baš rekao da je situacija decko maturant, cura prvi srednje losa. Nije idealno, ali ne vidim zasto nebi uspilo, govorim opcenito. Moja frendica je bila s deckom od 1. srednje skroz sad do 3. godine faksa(on je 3 godine stariji) i veza im je skroz uspjevala.

Ljubi te Dex u čelo 

Jedan od boljih korisnika u ovoj temi 😉😉

12 godina
Dex.pwn kaže...
Keops kaže...

Nebi baš rekao da je situacija decko maturant, cura prvi srednje losa. Nije idealno, ali ne vidim zasto nebi uspilo, govorim opcenito. Moja frendica je bila s deckom od 1. srednje skroz sad do 3. godine faksa(on je 3 godine stariji) i veza im je skroz uspjevala.

Ljubi te Dex u čelo 

majstore samo ti bariš osnovnoškolke što graniči sa pedofilijom

14 godina
odjavljen

Nisam reko da barim 7.-8. razred, naveo sam samo za primjer. 

10 godina
The Friendzone Club

Meni je to opasno i za primjer...

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto venditur libertas auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
Dex.pwn kaže...
Keops kaže...

Ljubi te Dex u čelo 

Dex, moramo se ja i ti zajedno zapit .

Može
15 godina
neaktivan

Taman dok jedan odrađuje osnovnoškolke, drugi pita zgodne cure jesu li za prijateljstvo.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen

Logično. Svi mi zajedno osim Najbržeg, grupno, štok od vrata, jelena(i jednog, i drugog), svega znači 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2017 22:28 (Dex.pwn).
17 godina
@ante5656 Pa da se i u tebe zaljubi. Zajebi to.
Rvat katolik!
15 godina
neaktivan

Možda zato želi sve cure samo za frendice :hm:

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Možda zato želi sve cure samo za frendice :hm:

O čem ti sad pričaš lol?

15 godina
neaktivan

Ma ništa.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

upoznao ženskicu iz međimurja preko frendice pred mjesec dana, malo se dopisivali i onda sve lijepo krene. zadnja 2 tjedna skoro svaki dan idemo na kave/pive, izašli zadnju subotu, pohvatali se i sve super iza toga.

danas veli da je bila u vezi 4 godine, al da ju je lik varao zadnjih pola godine sa njezinom frendicom i da je još uvijek sjebana radi toga i da nije baš za vezu jer vidi da lagano cimam u tom pravcu. ja joj na to velim ok, kako tebi odgovara i iza muk. mislim, kaj drugo da velim... onda za 5 min priča da joj je lijepo samnom, da ovo nije odjeb nego da joj treba malo vremena, da bi joj bilo drago da se i dalje viđamo kaj češće...

de ono, wtf je sa tim ženskim mozgom.

Ke?!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

di je problem  sve ti je drito rekla zašto neće u vezu. lako moguće da će promjeniti mišljenje nakon mjesec-dva-tri. ja bi i dalje nastavio kako ste krenuli. ako ništ drugo - imaš prijateljstvo sa povlasticama.

What could possibly go wrong?
15 godina
neaktivan

Nije to samo ženski mozak. Opekla se i sad puše i na hladno.

To se na milijun primjera može prikazati, zavisno od osobe do osobe.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vidi ovog doktora. Kud ide ovaj svijet, ti bokca!

14 godina
odjavljen

Listam po Insti, naletim na fotku od frenda, stavio fotku s malom, i dva-tri srca, a ona u kom napiše prijatelj za sva vremena. 

15 godina
Dex.pwn kaže...

Listam po Insti, naletim na fotku od frenda, stavio fotku s malom, i dva-tri srca, a ona u kom napiše prijatelj za sva vremena. 

pics or it didn't happen

You have to be odd to be number one
14 godina
odjavljen
Top Bugovac kaže...
Dex.pwn kaže...

pics or it didn't happen

Hell no

15 godina
Dex.pwn kaže...
Top Bugovac kaže...
Dex.pwn kaže...

pics or it didn't happen

Hell no

Zacrni što se ne smije vidjeti i to je to

You have to be odd to be number one
14 godina
odjavljen

12 godina
The Friendzone Club

podijelio "eksplicitne" slike trebe koju je probo barit, a ovo mu je problem napravit hahahaah

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.7.2017 2:30 (Del_Boy97).
13 godina
neaktivan
Ljudi moji, sad sam bio s curom i sta mi se dogodi, nadam se da ce admini biti otvoreni pa mogu direktno reci, ugl ne znam dal od nervoze ili cega nije mi se mogo dici. Ovo mi je bilo prvi put s tom curom i prvi put nakon godinu dana (a i to je bilo pijano iskustvo na nekom rodendanu). Sad me zanima dal je i vama bilo tako prvi put ili se moram zabrinut? Bilo je i drugih faktora koji bi mogli utjecat, ali neda mi se sad umoran analizirati i ne znam koliko vas uopce zanima, ali volio bih neku utjehu. Na kraju sam ga uspio na par minuta dobit; a cim bi izvadia kondom opet je bio u slobodnom padu i bilo me sram podosta, osjecao sam da mi je vlastiti alat zabio noz u leda. I onda kad sam konacno nesto iskemijo izdrzo sam koje 2-3 minute. Kako doskociti navedenim problemima?
Extra wurst
17 godina
Extra protection kaže...
Ljudi moji, sad sam bio s curom i sta mi se dogodi, nadam se da ce admini biti otvoreni pa mogu direktno reci, ugl ne znam dal od nervoze ili cega nije mi se mogo dici. Ovo mi je bilo prvi put s tom curom i prvi put nakon godinu dana (a i to je bilo pijano iskustvo na nekom rodendanu). Sad me zanima dal je i vama bilo tako prvi put ili se moram zabrinut? Bilo je i drugih faktora koji bi mogli utjecat, ali neda mi se sad umoran analizirati i ne znam koliko vas uopce zanima, ali volio bih neku utjehu. Na kraju sam ga uspio na par minuta dobit; a cim bi izvadia kondom opet je bio u slobodnom padu i bilo me sram podosta, osjecao sam da mi je vlastiti alat zabio noz u leda. I onda kad sam konacno nesto iskemijo izdrzo sam koje 2-3 minute. Kako doskociti navedenim problemima?

Manje alkohola. Tako je meni jedna bivša pokušala pu..ti poslije motorijade gdje je točena piva išla u potocima, samo mi je pričala da je pokušala ga oživjeti al' bezuspješno, mrtvo tijelo ja, mrtvo tijelo on.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
10 godina
neaktivan
ante5656 kaže...
ddarknessfairyy kaže...
ante5656 kaže...

Citiram se:"Time se nebi opterecivala niti jedna mozdano zrela osoba nego bi jednostavno prisla curi i ponasala se prema njoj kao prema ostatku ekipe"... Eto ti savjet...

BTW mlade osobe koje za sebe tvrde da su mozdano zrele, to sigurno nisu jer nebi imale potrebu to isticat. Ne brini, nisam ni ja mozdano dozrio i to nije sramota. Da si zrel onda bi shvatio da je ovo forum, sto ljudi sto cudi, sto poimanja jednog posta i sto odgovora, i nebi se tako lozio na negativnost, da karikiram "gle opet onaj zlocesti Shivi, prva recenica mi se ne svida pa ajmo cuda napisat".

Druga stvar, sry ako sam te uvrijedio i ak sam pogresno shvatio tvoj post jer jbg, na forumu smo i ne poznam te i ne znam kako razmisljas, da li si sramezljiv ili ne itd... Znak neke zrelosti je isto tako priznavanje i prihvacanje vlastitih gresaka. Isto tako cemu ta pasivna agresivnost? Ako ti se ne svidam ignoriraj me itd., ko da smo djeca u vrticu... Slobodno me steraj u qrac i sve 5. Ne brini necu te ignorirat, simpa si mi decko

Sta se tice te tvoje poznanice, kao sta sam vec napisao, ponasaj se prema njoj kao prema ostatku ekipe ili kao prema drugim prijateljicama, slobodno je upitaj kako je, kak joj danas ide, pohvali se da si bio dobar ili los, pokreni neki razgovor i ako procjenis da to ide u dobrom smjeru na kraju joj spomeni kak bi bilo dobro da odete nekad na pice da se malo istracate... To je moj savjet i ne mora znacit da je dobar i da ce upalit, ali ja bih tako postupio da sam na tvom mjestu...

I am over 9000!!!
13 godina
neaktivan
Ali nisam uopce pio jucer, jednostavno dok smo se barili i sve to bio je dignut, al kad je trebalo staviti kondom i iebat se spustio, a cura je bomba jako me napaljuje, ne znam dal mi je neudobno bilo il neki drugi problem.
Extra wurst
13 godina
neaktivan
Od sad uz svaki kondom jedna sljiva.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
Shivi kaže...
ante5656 kaže...
ddarknessfairyy kaže...
ante5656 kaže...

Citiram se:"Time se nebi opterecivala niti jedna mozdano zrela osoba nego bi jednostavno prisla curi i ponasala se prema njoj kao prema ostatku ekipe"... Eto ti savjet...

BTW mlade osobe koje za sebe tvrde da su mozdano zrele, to sigurno nisu jer nebi imale potrebu to isticat. Ne brini, nisam ni ja mozdano dozrio i to nije sramota. Da si zrel onda bi shvatio da je ovo forum, sto ljudi sto cudi, sto poimanja jednog posta i sto odgovora, i nebi se tako lozio na negativnost, da karikiram "gle opet onaj zlocesti Shivi, prva recenica mi se ne svida pa ajmo cuda napisat".

Druga stvar, sry ako sam te uvrijedio i ak sam pogresno shvatio tvoj post jer jbg, na forumu smo i ne poznam te i ne znam kako razmisljas, da li si sramezljiv ili ne itd... Znak neke zrelosti je isto tako priznavanje i prihvacanje vlastitih gresaka. Isto tako cemu ta pasivna agresivnost? Ako ti se ne svidam ignoriraj me itd., ko da smo djeca u vrticu... Slobodno me steraj u qrac i sve 5. Ne brini necu te ignorirat, simpa si mi decko

Sta se tice te tvoje poznanice, kao sta sam vec napisao, ponasaj se prema njoj kao prema ostatku ekipe ili kao prema drugim prijateljicama, slobodno je upitaj kako je, kak joj danas ide, pohvali se da si bio dobar ili los, pokreni neki razgovor i ako procjenis da to ide u dobrom smjeru na kraju joj spomeni kak bi bilo dobro da odete nekad na pice da se malo istracate... To je moj savjet i ne mora znacit da je dobar i da ce upalit, ali ja bih tako postupio da sam na tvom mjestu...

Gle ne opterecivam se ispocetka al to m i se vec neko vrijem događa,pa sam se priupitao sto tu ne stima,,i pitao ovdije na forumu.

Inace zasto sam se kako kazes ''nalozio'' , pa vec sam napisao vec cetvrti il peti put na ovaj nacin odgovaras na moje poruke, ispada nekako podrugljivo i bez konkretnih stvari ..e pa znas ...to dopi**

I bas kako si sam napisao ovo je forum neznamo se,forumu prilazim s dozom opreza jer ipak bilo tko moze sjedit ispred ekrana i svasta tipkat ... i kad na nekoliko poruka primjetim da me neko je** bez kur** e onda se desi ta pasivna agresivnost ,,, e sad ... mozda ti nisi to namjerno mozda slucajno kliknes pa odgovori i negledas kome odgovaras a mozda me bas namjerno prcas ...ja to ne mogu znat

Uvridija me nisi, al znas kad ti muva leta oko glave kako ti dosadi ..tako je i meni dosadilo da me 4-5 puta ... ... ...

I eto vidis da je moja pasivna agresivnost kako je ti zoves urodila plodom, konacno si nesto konkretno napisao..i hvala ti na tome

Ziv ti meni bio ... i amo ca iz ove rasprave i oftopica ...vratimo se na frendzone temu heeh

Može
12 godina
Extra protection kaže...
Ljudi moji, sad sam bio s curom i sta mi se dogodi, nadam se da ce admini biti otvoreni pa mogu direktno reci, ugl ne znam dal od nervoze ili cega nije mi se mogo dici. Ovo mi je bilo prvi put s tom curom i prvi put nakon godinu dana (A I TO je bilo pijano iskustvo na nekom rodendanu). Sad me zanima dal je i vama bilo tako prvi put ili se moram zabrinut? Bilo je i drugih faktora koji bi mogli utjecat, ali neda mi se sad umoran analizirati i ne znam koliko vas uopce zanima, ali volio bih neku utjehu. Na kraju sam ga uspio na par minuta dobit; a cim bi izvadia kondom opet je bio u slobodnom padu i bilo me sram podosta, osjecao sam da mi je vlastiti alat zabio noz u leda. I onda kad sam konacno nesto iskemijo izdrzo sam koje 2-3 minute. Kako doskociti navedenim problemima?

Extra protection kaže...
Ali nisam uopce pio jucer, jednostavno dok smo se barili i sve to bio je dignut, al kad je trebalo staviti kondom i iebat se spustio, a cura je bomba jako me napaljuje, ne znam dal mi je neudobno bilo il neki drugi problem.

Kako sad je pa nije

10 godina
neaktivan
ante5656 kaže...
Shivi kaže...
ante5656 kaže...
ddarknessfairyy kaže...
ante5656 kaže...

Iskreno rijetko kad gledam kome odgovaram, bio ti ili netko drugi napisat cu ono sta mislim, nebitno o kome se radilo... Sry ako je ispalo tako da te je*** nije to bilo nista podrugljivo niti se mogu sjetit da sam ti prije odgovarao... Jbg nemres cut moj ton pa samim time niti zakljucit kojim "tonom" sam nesto napisao...

Mala anketa:

Koji vam se tip cura najvise svida?

16 Plavusa
13 Brineta
6 Crnka
I am over 9000!!!
8 godina
Shivi kaže...
ante5656 kaže...
Shivi kaže...
ante5656 kaže...
ddarknessfairyy kaže...
ante5656 kaže...

Iskreno rijetko kad gledam kome odgovaram, bio ti ili netko drugi napisat cu ono sta mislim, nebitno o kome se radilo... Sry ako je ispalo tako da te je*** nije to bilo nista podrugljivo niti se mogu sjetit da sam ti prije odgovarao... Jbg nemres cut moj ton pa samim time niti zakljucit kojim "tonom" sam nesto napisao...

Mala anketa:

Koji vam se tip cura najvise svida?

Anketa je trebala biti 1. Guzate 2. Sisate 3. Oboje. Kosa je zadnja rupa na svirali.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice