nije proslo ni tjedan dana, već "voli" drugu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolike su razlike u godinama između vas i vaših boljih polovica?
Ja sam starija 3 mjeseca
Al inače potpuno nebitno koliko je tko star ako si odgovarate karakterno i psihički. Postoji masa ljudi koji su stariji a ponašaju se i razmišljaju ko djeca a isto tako postoje i ljudi koji su mlađi a u glavi puno zreliji od svojih vršnjaka.
Kaj je dex, s one male presao na stariju koku :P ?
Starija bi ga pojela za doručak takvog smotanog.
nije proslo ni tjedan dana, već "voli" drugu
Je!!!
Tjedan i jedan dan hahaha.
Btw. nisam ništ reko, samo sam za godine pito 😉
Ja sam starija 3 mjeseca
Al inače potpuno nebitno koliko je tko star ako si odgovarate karakterno i psihički. Postoji masa ljudi koji su stariji a ponašaju se i razmišljaju ko djeca a isto tako postoje i ljudi koji su mlađi a u glavi puno zreliji od svojih vršnjaka.
Kaj je dex, s one male presao na stariju koku :P ?
Starija bi ga pojela za doručak takvog smotanog.
Da, al kad čuješ da sam ja 4. srednji, a ona recimo 7., 8. onda to baš i ne zvuči tako fino
Da, al kad čuješ da sam ja 4. srednji, a ona recimo 7., 8. onda to baš i ne zvuči tako fino
Nisi ni prvi ni zadnji koji petlja oko osnovnoškolke.
Očigledno je da nisi psihički stabilan.
Netko sa 18/19 godina nema šta tražiti sa djevojkom od 14/15, to još nema mozak razvijen ni malo, glavna briga im je zadaću napisati i staviti story na Instagram. Ali, po tvojem ponašanju nebi ni tebi dao više od 14 godina. NHF.

A prvi srednji valja?
Nisi ti zdrav.
Pa to su djeca, koji ti je kurac? Možeš biti sretan ako te netko ne nalema da vidiš i zviježđa i sazviježđa.
Veliš prvi srednje? Valja ak si ti plafon drugi srednje.
To su godine u kojima fizički i psihički stupanj razvijenosti raste eksponencijalno. 19-20 i 25 ti je ista stvar, ali 14 i 19 je ogromna razlika.
Da ne spominjem to što cure 1. srednje izgledaju kao djeca, moraš biti zbilja netočan da sa 18 takvu ganjaš.
Nisi ti zdrav.
Pa to su djeca, koji ti je kurac? Možeš biti sretan ako te netko ne nalema da vidiš i zviježđa i sazviježđa.
Veliš prvi srednje? Valja ak si ti plafon drugi srednje.
To su godine u kojima fizički i psihički stupanj razvijenosti raste eksponencijalno. 19-20 i 25 ti je ista stvar, ali 14 i 19 je ogromna razlika.
Da ne spominjem to što cure 1. srednje izgledaju kao djeca, moraš biti zbilja netočan da sa 18 takvu ganjaš.
Četvrti-prvi ne vidim problem.
Ne izgleda ko kid, to i je problem. Što je danas opasno po izgledu suditi koliko godina ima.
Seka mi ima frendicu(25-26 godina sad ima) koja je prije godinu ipo bila s momkom od 18-19g. Mislio sam da su braća, lik je izgledao mlađe neg ja sad.
Stvarno, ne vidim problem.
A i sami znate da mlađe cure vole starije dečke, nego njihovo godište.
staaaaari moj, ajde da je 1. srednje pa još nekako jer oboje idete u srednju još, al 7. i 8. raz brajo pa to nema ni 15
uvijek kad pomislim da ne može gore(još od afere sa slikama) ti me svaki put iznova iznenadiš, jedva čekam da vidim šta će sljedeće bit
10 godina.
Drago mi je da nekog uspijem s nečim iznenadit haha 😂
Ahh, bubnjevi su mi draži
Pa to su djeca
možda kulturološki gledano, tehnički gledano nisu, sve životinje kad spolno sazriju se pare, čovjek nije izuzetak, naš biološki sat usklađen je sa ritmom kakvim su živjeli naši preci stotinama tisuća godina, jedinke koje su dosegle spolnu zrelost i mogu nositi mlade nisu više djeca
uostalom ne tako davno religijski obred Krizme se smatrao inicijacijom u svijet odraslih, punoljetnih, a obred se obavlja tu negdje oko 14 godine starosti, danas je taj prag dignut na 21
inače se ne bi te klinke pod naletom hormona tjerale da nije tako, spolni hormoni određuju njihovo ponašanje
meni nikad nisu bili jasni ti frajeri koji su naganjali u 4. srednje te klinke iz prvog srednje. ali nije dex tu sad neki pojedinac koji to radi. sjecam se kad sam ja doso u srednju vecina cura iz mog razreda je imala decke koji su tad isli u 3. il 4. srednje. u drugom razredu je vec 60-70 posto njih imalo decke iz 4. srednje a u 3. razredu su imale decke koji su imali i preko 20 godina iako su neke od njih imale tek 16. kuzim ja zasto su one bile s njima(vozili su aute, imali su love za platit cugu, kino, izlaske i bilo im je fora sto su stariji od nas balavaca koji smo isli s njima u razred, iako su ih sve varale s nama na izletima i tulumima...) ali ne kuzim zasto su ti decki od 19+ godina naganjali te klinke, to mi nikad nije islo u glavu. sjecam se sebe sa 18-19, tad sam si pomislio oke ajmo vidit sad kakve su te cure iz 1.-2. srednje, kad sam vidio kako se ponasaju pa nema tog boga zbog kojeg bi bio s jednom od njih. uvijek sam mutio nesto s curama koje su ili moje godiste ili godinu dvije mlade(ona 18 ja 20).
jednom se desila situacija da sam vani upozno curu koja mi se ful svidila, ono preslatka u faci, malo pricali i ucinila mi se pametnom i reko zvat cu ju na cugu. nabavim ja njen broj i to old school metodom u 2016. godini jer cura nije imala ni fejs ni nikakvu drustvenu mrezu, posaljem joj sms poruku hej jel bi htjela na cugu samnom, ja sam onaj decko iz kluba itd itd. i na cugi ju ja random pitam e a kolko ti imas godina, i kaze ona 16, meni mrak pao na oci, iz nekog razloga nisam se osjecao ugodno. nakon par cugi sam skuzio da si ne pasemo bas i nismo se culi vise. opcenito mi se neda imat posla sa srednjoskolkama, stalno kao uce, pisu zadace, nikad nemaju vremena, ma aj zajebi.
opcenito mi se neda imat posla sa srednjoskolkama, stalno kao uce, pisu zadace, nikad nemaju vremena, ma aj zajebi.
Desilo mi se to prošli mjesec. Potpisujem.
Odustao sam dok mi je rekla da ne želi ići nikamo ni u subotu, samo sam ostavio seen i ćao. Sad lovim starije.
Ahahahaha pedofilčina. Zapravo nije smiješno. Više se ne smijem. Znaš i sam da je tu nešto krivo, čim pitaš. I sad od nas tražiš zeleno svjetlo. Neš ga dobit razbojniče (ili možda bolje pedofilu).
Sine, ako se zbilja nalaziš na valnoj duljini 14-ogodišnjakinje, onda imaš ozbiljnih problema.
Ne kuzim te. Kazes da ne padas na izgled, a bas si spomenuo tu na kuglanju, niti jednu drugu.
Naravno da ju zoves van da se bolje upoznate, ali izgled igra veliku ulogu. Da ti se nije fizicki svidjela, ne bih ja ovo sada pisao.
Odigrate, kazes revans sljedeci put k taj put ju zoves van.
Sto ti radis ako prilazis curama i zoves ih van, a ne interesiraju te? Osim sto ih vuces za nos?
Da, postoje cure s kojima nista ne zelim, ali oko njih se nisam trudio. Njih ili sam upoznao u drustvu ili nekak malo po malo(tipa frendice s faksa, srednje i tak).
nisi me bas razumio, htio sam reci da ak je sad zenska lipa necu se odma vatat nje u smislu da budemo u vezi, nego eto upoznat se ...
A konkretno u ovom slucaju zenska je super osoba jer o njon vec nesto znam od jednog priajtelja(uvik je ista ekipa na kuglanju) i jednostavno nemam namjeru u vezu s njon nego eto nekad otic zakuglat i sl ...
Nego sve je to ok , al me vise ovo muci, sta ce ona pomislit zasto ja npr trudim se oko nje, jer ne bi tija da ispadne da je se vatan za vezu...
al ocito je to tako danas da se sa zenskon ima posla samo kada je u pitanju veza haahahha
avi koji pisete o starosti svojih boljih polovica ...ahhah ... logicno bi bilo da stavite jel u plus il u minus ehheeheheheh
Kad je vec prica o razlici u godinama , bivsa je bila starja 8 godina, a i vidim da mi se vise starije sviđaju ...sto opravdavam ''moždanom'' zreloscu...
nisi me bas razumio, htio sam reci da ak je sad zenska lipa necu se odma vatat nje u smislu da budemo u vezi, nego eto upoznat se ...
A konkretno u ovom slucaju zenska je super osoba jer o njon vec nesto znam od jednog priajtelja(uvik je ista ekipa na kuglanju) i jednostavno nemam namjeru u vezu s njon nego eto nekad otic zakuglat i sl ...
Nego sve je to ok , al me vise ovo muci, sta ce ona pomislit zasto ja npr trudim se oko nje, jer ne bi tija da ispadne da je se vatan za vezu...
al ocito je to tako danas da se sa zenskon ima posla samo kada je u pitanju veza haahahha
avi koji pisete o starosti svojih boljih polovica ...ahhah ... logicno bi bilo da stavite jel u plus il u minus ehheeheheheh
Kad je vec prica o razlici u godinama , bivsa je bila starja 8 godina, a i vidim da mi se vise starije sviđaju ...sto opravdavam ''moždanom'' zreloscu...
Znači cura ti je lijepa i super kao osoba, a ti želiš samo da ti bude frendach za kuglanje?
Dalje, kad se trudiš oko cure, tebi je čudno što smatra da ju želiš smuvati? A što bi htio s njom, da ti odzrači centralno?
Normalno je da se curama sviđaju dečki, dečkima cure. To je prirodno, instinkt za opstankom vrste. Sve cure koje vidiš su ti potencijalni partneri, zavisno jel ti se sviđa njen izgled, ponašanje i pašete li se i obratno.
Ja kad razgovaram sa curom(tj. kad ju upoznajem), ne razmišljam o tome kako bi bilo lijepo da jednom tjedno igramo košarku, nego tražim znakove jel joj se dopadam, kakva su joj razmišljanja/izgled i bi li odgovarali jedno drugome.
Ne znam, možda sam ja u krivu, ali meni je normalno da svaku curu koju upoznam analiziram kao mogućeg partnera(izuzev bratove cure, rođakinje, zauzete cure i sl.).
A zašto se uopće mučiš time kako joj pristupiti. Ako ste na kuglanju stalno ista ekipa i želiš i s njom na kuglanje onda ponašaj se prema njoj kao dijelu ekipe. Kad već tvoja prija razgovara s njom slobodno se ubaci ako je tema o kojoj možeš razgovarati s njima. Nema potrebe za opterećivanjem kako će ona to protumačiti i da li će to vidjeti kao pokušaj barenja. 90% cura će to protumačiti kao najnormalniji prijateljski razgovor i prijateljski poziv na kuglanje ili kavu. One ostale koje iz par rečenica zaključe kako frajer želi vezu s njima spadaju u isti rang s onima koje čim ih netko muškog roda pozdravi urlaju kako imaju dečka. A takva ti u životu ne treba, pa ni kao partnerica za kuglanje.
Ne znam, možda sam ja u krivu, ali meni je normalno da svaku curu koju upoznam analiziram kao mogućeg partnera(izuzev bratove cure, rođakinje, zauzete cure i sl.).
U krivu si.
Druze, nemoj se uvrijedit ali da si ti "mozdano" zrel nebi tu ispitivao kako pric curi, a da ne pomisli da je hoces smuvat... Time se nebi opterecivala niti jedna mozdano zrela osoba nego bi jednostavno prisla curi i ponasala se prema njoj kao prema ostatku ekipe...
Ovo "One ostale koje iz par rečenica zaključe kako frajer želi vezu s njima" ne znam jel se odnosi na mene.
Jer ja nisam rekao da treba željeti vezu, već vidjeti bi li se uopće slagali. Ako bi onda biraš želiš li se truditi oko veze, biti prijatelj ili jednostavno ne imati posla s njom.
Pod tim ne mislim da se toga držim kao pijan plota već kroz vrijeme to ide onako.
Zgodna? Ciljam na najviše; voli se šaliti? još bolje; vadi cigaretu? jedna noć/prijateljstvo, zavisi od njenih poteza; priča kak je kolinda super? jooj, sori, moram ići zove me frend
Ovo "One ostale koje iz par rečenica zaključe kako frajer želi vezu s njima" ne znam jel se odnosi na mene.
Nije se odnosilo na tebe nego kao što sam napisala na cure koje misle da svaki frajer koji im prilazi želi biti u vezi s njima.
Tebi sam napisala samo da si u krivu što se tiče mišljenja kako je normalno svaku curu analizirati kao mogućeg partnera.
A zašto se uopće mučiš time kako joj pristupiti. Ako ste na kuglanju stalno ista ekipa i želiš i s njom na kuglanje onda ponašaj se prema njoj kao dijelu ekipe. Kad već tvoja prija razgovara s njom slobodno se ubaci ako je tema o kojoj možeš razgovarati s njima. Nema potrebe za opterećivanjem kako će ona to protumačiti i da li će to vidjeti kao pokušaj barenja. 90% cura će to protumačiti kao najnormalniji prijateljski razgovor i prijateljski poziv na kuglanje ili kavu. One ostale koje iz par rečenica zaključe kako frajer želi vezu s njima spadaju u isti rang s onima koje čim ih netko muškog roda pozdravi urlaju kako imaju dečka. A takva ti u životu ne treba, pa ni kao partnerica za kuglanje.
U krivu si.
@chutac Slazem se sa darkens... Ipak mislim da nije u vecini slucajeva da se muski druzi sa zenskon samo zbog veze...(ili mi vise odgovara ovo sto darkens pise ,nego ono sto ti pises pa sam lakse prihvatio)
I da nekako iz tvojih poruka sam zaključio kao da se ne bi trebalo truditi oko cura koje ce mi biti prijateljice, zasto ne ? ... ako je vrijedna toga...
@ddarknessfairy , sviđa mi se ovo što pišeš i nadam se da je ipak tako , jer kao sto si rekla ''takva'' mi ne treba
Druze, nemoj se uvrijedit ali da si ti "mozdano" zrel nebi tu ispitivao kako pric curi, a da ne pomisli da je hoces smuvat... Time se nebi opterecivala niti jedna mozdano zrela osoba nego bi jednostavno prisla curi i ponasala se prema njoj kao prema ostatku ekipe...
i čečer na krajuuuu
Dragi moj kolega Shiviii ... ... ...
Ne necu se ja uvrijediti na ovu tvoju poruku ,al opet moram ti neke stvari pojasniti i napisati ...
Pa da krenemo;
1.Ovo je vec neka 4,5,6,(neznam tocno mozdano sam nezrel) poruka u kojoj ti odgovaras na moj upit,ali odgovaras na taj nacin samo da iznosis neke stvari koje zapravo ne pomazu u mom slucaju niti nemaju nekakve konkretne stvari.
2.Malo sam se ja krivo i izrazio(ali sva sreca ima dosta na forumu mozdano zrelih pa su shvatili sto sam htio rec) ,al dopusti da tebi čika ante pojasni ...
Nisam mislio na mozdano zrela u doslovnom smislu nego da je na mojoj razini ...da joj u trenutacnoj fazi zivota prioriteti budu slicni mojima a ne da joj prioriteti budu napisat domacu zadacu opit se u petak i subotu a nedilju ostavit zarehabilidaciju ..usput se pje** petkon i suboton s kin stigne...
Eto sada me malo vise razumis nadam se.
3.Nakraju vec i neznam kako si ti percipirao to sto znaci mozdano zdrel ,,, mozda si to shvatio kao ''sve znati'' , ili je kirterij mozdane zdrelosti znanje ''kako prici curi a da nemisli da je zelis smuvat''
nekako imam osjecaj kako malo stvar izvlacis iz konteksta.
Da li su mozda po tebi mozdano nezreli oni koji se protive abortusu,ili pak oni drugi koji ga podupiru.. jer stoces oni neznaju ''kako to ide'' jbg nezreli su ...jel ... il ne ...
Volio bih stvarno da mi definiras sto je to po tebi mozdano zdrel( jer smo odavno zakljucili da svatko na svakom podrucju ima neke svoje kriterije(a moje kriterije su razumjeli kolege povise))
Jel mozda w.a. mozart bio mozdano zdrel kada je sa 6 godina skladao svoju prvu simpfoniju, mozda i nije , pa taj lik nije imao pojma o fizici ... da li se iz toga njegovog neznanja iz fizike zaključiti da je mozdano nezrel...
Al da previse ne filozofiram,dali bi se napisat nekoliko stranica o tome...
4. ako sam vec kako ti kazes mozdano nezrel ,zar ne bi bilo logicno da mi treba neko mozdano nezrel ....
Stoga te ljiepo molim ubuduce da ako nemas nekakav dobar savjet il prporuku i sl ,da jednostavno ne odgovaras na moje postove i one koje se mene ticu ... ili jos jednostavnje klikni na moj profil pa me fino izignoriraj.
Jer stvarno nevidim koristi od toga svega ...
Na kraju se nadam da ipak nisi onaj tip kojeg hrani drugima spuštati, jer to je lose ... jako lose ...za samog tebe ...
@ddarknes , @chutac hvala na savjetima i odg...
Edit:
Eh da tu vidim da i neki sprdaju malog pwndex(jbt nmg se sjetit kak se zove , jel ipak nezreo sam ... mozdano)
al ne kuzim sta je toliko gust sprdat momka .. ok dobro je pokoja sala na njegov racun i to ... msm meni osobno nesmeta a koliko vidim ni njemu nesmeta al to ne govori o njemu nego o onima koji ga sprdaju ...
I da nekako iz tvojih poruka sam zaključio kao da se ne bi trebalo truditi oko cura koje ce mi biti prijateljice, zasto ne ? ... ako je vrijedna toga...
@ddarknessfairy , sviđa mi se ovo što pišeš i nadam se da je ipak tako , jer kao sto si rekla ''takva'' mi ne treba
Nisam rekao da cure nisu vrijedne prijateljstva. Meni "trud oko cure" znači da ju se želi smuvati. Ono, kao, trudi se da mu bude cura, druži se s njom jer bi bio samo frend.
Ma, zanemari.
Nebi baš rekao da je situacija decko maturant, cura prvi srednje losa. Nije idealno, ali ne vidim zasto nebi uspilo, govorim opcenito. Moja frendica je bila s deckom od 1. srednje skroz sad do 3. godine faksa(on je 3 godine stariji) i veza im je skroz uspjevala.