Mala anketa:
Koji vam se tip cura najvise svida?
S dobrim oblinama
Mala anketa:
Koji vam se tip cura najvise svida?
S dobrim oblinama
Kako sad je pa nije
Znači, ovo jucer mi je bilo prvi put s tom curom i bilo mi je prvi put nakon godinu dana, a to pred godinu dana je bilo pijano iskustvo na nekom rodendanu (sto znaci da nije neko iskustvo). A vjerojatno sam jucer bio napet za dokazati se, vec duze vrijeme cekamo, a i u curu sam dost zatreskan pa valjda nervoza itd.
Meni je boja kose manje bitna.
Da bi cura bila lijepa, potrebno je da se slozi vise elemenata. Boja kose, oci, gradja lica, usne, nos, sve to utjece jedno na drugo.
Da bi cura bila lijepa, potrebno je da se slozi vise elemenata. Boja kose, oci, gradja lica, usne, nos, sve to utjece jedno na drugo.
Znači samac si kažeš?
Ovo dopisivanje s njom, baš retardirano.
Sve neki smajlići, hahahahahahaha, ovo ono.
Ko da je retardirana. Budem vidio kak je uživo.
Mada mislim da nema ništ od tog, jer kaže da se dopisuje s još njih(nije točno definirala muško/žensko).
Ako kombinacija: crte lica + boja kose(sam da nije plava ili đinđer) + boja očiju + usne + obrazi(znači općenito faca) ostavi wow dojam na prvi pogled, idem naprijed
Stavio sam anketu vise onako da za kojom bi se prije okrenuli da ju snimite u daljini ili vidite na sekundu, koja bi vam prije zapela za oko bez obzira na sve ostalo. Ocito sam krivo postavio pitanje
Naravno da cu se za plavom okreniti prije nego brinetom/crnkom, upada u oci. Meni je odlicno ovo sto jako puno cura fura, pola kose smede, pola neka lagana plava.
Znači samac si kažeš?
A-ha, jesam, ali nisam baš zahtjevan, nije do toga :)
Puno cura mi je lijepo. Bilo da su lijepe, slatke, simpatične, nisam vrlo izbirljiv.
Ali da, ne srećem često one s kojih ne možeš skinuti pogled.
Stavio sam anketu vise onako da za kojom bi se prije okrenuli da ju snimite u daljini ili vidite na sekundu, koja bi vam prije zapela za oko bez obzira na sve ostalo. Ocito sam krivo postavio pitanje
Plave su najupečatljivije meni.
Mada mislim da nema ništ od tog, jer kaže da se dopisuje s još njih(nije točno definirala muško/žensko).
Tko o čemu, Dex o smajlićima
Pa što ti očekuješ, da se samo s tobom dopisuje i da je tebi podređena...ali dobro, ne iznenađuje me više ništa..
Tko o čemu, Dex o smajlićima
Pa što ti očekuješ, da se samo s tobom dopisuje i da je tebi podređena...ali dobro, ne iznenađuje me više ništa..
Ma ne kužim na šta mislim.
S prošlom u početku nije bilo tak "retardirano".
Ugl. čisto ubijanje vremena
Ma ne kužim na šta mislim.
S prošlom u početku nije bilo tak "retardirano".
Ugl. čisto ubijanje vremena
1. ono sto je reko, naravno da se dopisuje s drugima
2. u cem je problem sa smajlicima, pogotovo kad se u nekog "zatreskas"? Pogotovo ako je mlada... starije zenske i likovi (ovisi kako tko) salju ih kad "poblesave" i "zacopaju se" u neko, a di nece neka iz osnovne/pocetka srednje...
imas ti bome neka izvrunta ocekivanja po meni, hoces da ti stalno odgovara cim vidi, ali ne smije ni bit previse zainteresirana ili sta? malo si previse izbirljiv sto se nekih stvari tice
Znam da sam izbirljiv.
I nije gl problem u smajlićima, već u tome hahahahaha, a joj hahahahahah, i te neke odgovore na koje ne znaš šta da napišeš.
Ma nemam problema s tim, nek piše boli me briga. To su većinom likovi 2003. godište.
I da, bolilo bi me briga i za prošli put, već je ona neke stvari rekla naknadno, pa je to fino ispalo kao da mulja. Zato su mi neke stvari smetale.
Znam da sam izbirljiv.
I nije gl problem u smajlićima, već u tome hahahahaha, a joj hahahahahah, i te neke odgovore na koje ne znaš šta da napišeš.
Ma nemam problema s tim, nek piše boli me briga. To su većinom likovi 2003. godište.
I da, bolilo bi me briga i za prošli put, već je ona neke stvari rekla naknadno, pa je to fino ispalo kao da mulja. Zato su mi neke stvari smetale.
Ovo 2003. me podsjetilo na jedan događaj.
Prošlo ljeto, ja sa par frendova vani, subota navečer, lutamo gradom i dođemo do jednog mjesta gdje se mladi okupljaju i piju(poput delte u RI). Vidim frendovu sestru(2001.) sa društvom i reko' da se pozdravim, vidim jel ju tko maltretira i tak. Dođem, kak si, šta ima, bla bla, i u to dolazi neki lik i ulijeće jednoj curi iz društva.
Ulet je bio:
"Koje si godište?"
"2001."
"Jel bi bila s likom devestreće?"
Ovo 2003. me podsjetilo na jedan događaj.
Prošlo ljeto, ja sa par frendova vani, subota navečer, lutamo gradom i dođemo do jednog mjesta gdje se mladi okupljaju i piju(poput delte u RI). Vidim frendovu sestru(2001.) sa društvom i reko' da se pozdravim, vidim jel ju tko maltretira i tak. Dođem, kak si, šta ima, bla bla, i u to dolazi neki lik i ulijeće jednoj curi iz društva.
Ulet je bio:
"Koje si godište?"
"2001."
"Jel bi bila s likom devestreće?"
Šta fali tom uletu? Kladim se da mu je podudala istu večer.
Čudo je bilo što je otišao u istom stanju u kakvom je došao.
Neki čoban koji se sa 23 godine opija po klupama ulijeće curi na kojoj se vidi da je klinka. Vafancullo
Mislim da si mal uveličo.
Čudo je bilo što je otišao u istom stanju u kakvom je došao.
Neki čoban koji se sa 23 godine opija po klupama ulijeće curi na kojoj se vidi da je klinka. Vafancullo
Ne znam šta je to čudno toliko.
Prije 5,6mj idem korzom i sretnem osebujnu plavušu sa zajedničkim prijateljem. Kažem joj: "Mala moja, ruski satelitu, širi noge da lansiram kitu."
Reakcija? Dan danas smo u vezi.
Uleti na koje se ti zgražaš, zaista pale, dokazano.
Ja sam komentirao to da kad je cuo da ima 14-15 godina nije otisao nego nastavio.
Ja sam komentirao to da kad je cuo da ima 14-15 godina nije otisao nego nastavio.
Nemaš ni ti puno više pošto ni nakon drugog posta nisi skužio da se samo zajebavam.
2002. je na kraju
Sjebo sam se ja u računu
Znam da sam izbirljiv.
Tocno znam na koje odgovore mislis. Ako stalno odgovara da ne znas kaj bi napisao il moras sam pokretat temu vjeruj mi tesko da zeli nes s tobom. Kad se zeznska zaljubi ili si joj privlacan obicno odgovara tako da nemas problema s tim sta joj odgovorit jer uvijek tece neka normalna konverzacija. Meni je uvijek bilo tako, a i sam sam takav. Ako mi se cura ne svidja odgovaram nekim glupim odgovorima tak dugo dok sama ne odustane hehe. Ako pak ne odustane dosta brzo onda seen po kratkom postupku. Ima uvijek izuzetaka, mozda je ova tvoja sramezljiva al tesko.
Pravi agrosexualac ne šljivi boju kose 5%,. Kad prvi puta odmjeri žensku prvo se gledaju cice i dupe, pa čak i facu oprašta za jedno dva druženja. Ove điđe miđe o kosi su za metrosexualce ( po hrvatski šonje).
Ili je tvoj humor samo los.
Kae ovo jeb'o vas ja....
Suva čuna il šta? Mrtvi ste svi.
Baš se vidi da falim ovdje haha
Kae ovo jeb'o vas ja....
ko crno ispod nokta
Kae ovo jeb'o vas ja....
ko crno ispod nokta
Ko bijelo ispod nosa hehe
Dex, ljeto je, drugi yebu, ti forumišeš.