The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.491.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
mar123 kaže...

meni je sestra 99. i kad vidim kakva je ona sve me strah pomislit kakve su ove mlade od nje. u smislu razmisljanja i stvari koje ih zanimaju. mislim da mlađe od svojeg godista necu trazit(cast izuzecima).

Buraz mi je 99. i kad ga vidim, stvarno su sve mlade generacije nazalost sve vise u qrcu...

BTW iskusna ekipa, trebam pomoc... U stanu nemam vadicep, a trebam otvorit bocu vina sa plutenim cepom... Savjeti??? Probao sam udarat sa dnom u zid, ali jednostavno nece izletit, nozevi su predebili da bi stali kroz grlo pa da ga tak iscupam, a nabijanje kuhacom u bocu mi je zadnja solucija...

9 godina
neaktivan
Shivi kaže...
mar123 kaže...

meni je sestra 99. i kad vidim kakva je ona sve me strah pomislit kakve su ove mlade od nje. u smislu razmisljanja i stvari koje ih zanimaju. mislim da mlađe od svojeg godista necu trazit(cast izuzecima).

Buraz mi je 99. i kad ga vidim, stvarno su sve mlade generacije nazalost sve vise u qrcu...

BTW iskusna ekipa, trebam pomoc... U stanu nemam vadicep, a trebam otvorit bocu vina sa plutenim cepom... Savjeti??? Probao sam udarat sa dnom u zid, ali jednostavno nece izletit, nozevi su predebili da bi stali kroz grlo pa da ga tak iscupam, a nabijanje kuhacom u bocu mi je zadnja solucija...

Uzmi pleh šaraf za drvo ili knauf pa ga ušarafi malo u čep i onda isčupaj.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 21:45 (fer-de-lance).
11 godina
protjeran
Probaj sa cipelom.Nađi na yt-u.
This time next year we'll be millionaires
12 godina
The Friendzone Club

uzmi neku tenisicu, stavi bocu u nju i udaraj u zid, meni je tako uspjelo kad sam strgao vadičep

14 godina
odjavljen

Eo još jedno pitanje hahaha, al' sam naporan.

Znači, osjetim da smo frendovi(to mi je i logično nakon sranja), e sad. Da ja čekam da mi se ona javi prva, ili da se ja njoj javljam prvi? Jer gledaj te ovo:

Ja čekam da se ona meni javi, jer se ne želim uvijek ja prvi javljati, a ona čeka da se ja prvi javim, jer se ne želi ona uvijek prva javljati.

Naravno, sve prijateljski, za sada. To mi je jasno.

Bez ikakvih gepekova, izolirki, i sličnog. Hvala

12 godina
The Friendzone Club

mrzim te igrice oko javljanja, to je baš dječja igrarija, a radi je i ekipa 20+

14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...

Ma ovo pitam čisto da ne bi zapeli, ja čekam nju, ona mene, i tak to.

Ne moramo pričati uopće, al onda kad se javi, nek se javi ovako, a ne iz neke potrebe.

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Del_Boy97 kaže...

Ne moramo pričati uopće, al onda kad se javi, nek se javi ovako, a ne iz neke potrebe.

Javi joj se danas sutra, malo popricajte i onda postani konkretan, tj. vidi na cemu ste i dalje ces znat sta i kako... Ove igrice oko javljanja su malo vece debilane, tako se mozete natezat do duboke starosti...

16 godina
neaktivan
Čekaj, tražiš savjet kako opet uletit ženskoj ili kako se sklapaju prijateljstva? Ovo za uletavanje ženskoj ti je proša voz, a ako se ne osjećaš ugodno kad šalješ poruku ili jednostavno imaš onaj čudni osjećaj, ništa ni od prijateljstva. I mislin na pravo prijateljstvo, ne ono kad mlađa ekipa govori da ima prijatelja, pa onda ima najboljeg prijatelja i na kraju ima bff -.-
14 godina
odjavljen
Shivi kaže...
Dex.pwn kaže...
Del_Boy97 kaže...

Javi joj se danas sutra, malo popricajte i onda postani konkretan, tj. vidi na cemu ste i dalje ces znat sta i kako... Ove igrice oko javljanja su malo vece debilane, tako se mozete natezat do duboke starosti...

Prijatelji. To mi je jasno, i ostat će tako neko vrijeme, me želim silit ništa.

14 godina
odjavljen

Ni jedno. Pročitaj poruku ponovno, i onda opet ponovno, i tek onda možeš razmislit o nekom pitanju, jer ti opet neće biti jasno što je moj post rekao.

12 godina
odjavljen
Shivi kaže...
mar123 kaže...

Uzmi četkicu za zube i jednostavno ubodi čep u bocu!

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
16 godina
neaktivan
Oprosti na mom pitanju, sreća pa nemam kompromitirajuće slike da mi ih pošalješ XD Ajde da te onda posavjetujem balavče, nema ništa ni od tog prijateljstva niti od te veze. To je prošlo svršeno vrijeme, sad ste samo nekakvi poznanici koji se preko volje javljaju jedno drugom.
14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Oprosti na mom pitanju, sreća pa nemam kompromitirajuće slike da mi ih pošalješ XD Ajde da te onda posavjetujem balavče, nema ništa ni od tog prijateljstva niti od te veze. To je prošlo svršeno vrijeme, sad ste samo nekakvi poznanici koji se preko volje javljaju jedno drugom.

Tvoji savjeti matori mi nisu potrebni.

13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Manzi kaže...

Tvoji savjeti matori mi nisu potrebni.

covjek ti je istinu rekao....

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sto bi moj profesor fizike rekao : "Abu Dabi". 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
12 godina
The Friendzone Club

Nerado progovaran na ovu temu ozbiljno, al ljudi koji te ode savjetuju su totalno u pravu. Nema ništa od toga jednostavno te ne želin nit ka jebača, nit ka ''momčiča'' nit kad prijatelja. Ženska ti se javi kad joj je dosadno ili kad joj tribaš i to samo zato jer si ti tu ka potrčko i misli si ajde iman rezervnu budaletinu a stari ako teb to paše samo ti upiri i dalje. A možda jednostavno nisi lip, nit zanimljiv nit šarmantan da bi ima ono nešto šta nju privlači, a pokazat joj slike koje si ima je otužan potez , onakav kakav samo ljudi sa IQ sobne temperature mogu napravit.

Not funny dude
16 godina
Ne kuzim ovo "javlja mi se iz potrebe" ,pa svi se mi javljamo iz potrebe ,netko da ubije dosadu ,netko jer ima potrebu pricati s odredenom osobom ,netko jer ima potrebu nesto po*ebati ,netko se javlja ,vida s nekim jer ima potrebu ,ne zeli biti sam, bla bla ...
16 godina
neaktivan
Pa s obzirom kako odgovara nama i kad smo ozbiljni, te na način na koji prihvaća zajebanciju na svoj račun, ne bi baš rekao da ima išta za ponudit toj curi... A to za IQ se potpuno slažem. Ne znam ni tko je on ni tko je ona, ali isto tako znam da bi uživao lomeći kičmu svakom "muškarcu" koji postupi na način na koji je on postupio. I to bez obzira je li cura upitnog morala ili ne.
14 godina
odjavljen
loky4i4 kaže...
Ne kuzim ovo "javlja mi se iz potrebe" ,pa svi se mi javljamo iz potrebe ,netko da ubije dosadu ,netko jer ima potrebu pricati s odredenom osobom ,netko jer ima potrebu nesto po*ebati ,netko se javlja ,vida s nekim jer ima potrebu ,ne zeli biti sam, bla bla ...

Ma ne te potrebe, već nešto ovako

"- Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jesi tu?

- E, jesam

- E, ovaj profa iz računalstva je dao neki zadatak, sad ću ti ga uslikat

Šalje fotografiju

- Jel ga možeš riješiti?

- Aj eo za pet minuta

- Hvala, srce si :*"

Mislim iz takve potrebe, ne iz potrebe da ubiješ dosadu.

14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Pa s obzirom kako odgovara nama i kad smo ozbiljni, te na način na koji prihvaća zajebanciju na svoj račun, ne bi baš rekao da ima išta za ponudit toj curi... A to za IQ se potpuno slažem. Ne znam ni tko je on ni tko je ona, ali isto tako znam da bi uživao lomeći kičmu svakom "muškarcu" koji postupi na način na koji je on postupio. I to bez obzira je li cura upitnog morala ili ne.

Ajštajn(ako znaš tko je to) je reka da su najgluplji ljudi oni koji spominju IQ.

16 godina
neaktivan
Želio si ispast pametan, a opet si ispao glup, čak se ni ne izgovara tako glupane mali XD XD
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zivot nije kakvog ga zamisljas i iako su te roditelji to naucili, neces imati sto zelis. 

Iako si dovoljno razmazen da se ne mozes pomiriti sa time, skupi dovoljno pameti da shvatis da si dosadan toj curi, a da ti se ne javlja je zeli nesto, nego zato jer je dovoljno dobra pa valjda ne zeli da places za njom. 

ILI iz  straha jer ako si joj vec jednom prijetio, zasto ne bi opet, i to necim gorim?

12 godina
neaktivan
chutac kaže...

ILI iz  straha jer ako si joj vec jednom prijetio, zasto ne bi opet, i to necim gorim?

I meni se čini ovo zadnje najizglednije. Jednom kad si natovariš na šiju nekoga tko je u stanju slat slike tko zna šta se može desit kasnije. Možda se dočepa i nekog zanimljivog filmića pa tek onda bude veselo 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
12 godina
The Friendzone Club

I ona je neka panjina kad priča sa tipon koji joj je sla njene gole slike, ili ga možda prca malo u mozak i daje mu lažne nade radi toga

Not funny dude
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 13:16 (TKScump).
16 godina
neaktivan
Ma pustite ga, on zna najbolje. Bez obzira zezali se mi ili ne, mislim da mu je jedna stvar do sada trebala biti jasna... I da, nekako sam friend zone shvaćao kao namjerno stavljanje u tu poziciju, ovo više nije nikakav friend zone...
14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
chutac kaže...

I meni se čini ovo zadnje najizglednije. Jednom kad si natovariš na šiju nekoga tko je u stanju slat slike tko zna šta se može desit kasnije. Možda se dočepa i nekog zanimljivog filmića pa tek onda bude veselo 

Nema nikakvog filma. Županja je selo zapravo, sve se to sazna ubrzo.

12 godina
neaktivan
TKScump kaže...

I ona je neka panjina kad priča sa tipon koji joj je sla njene gole slike, ili ga možda prca malo u mozak i daje mu lažne nade radi toga

Vjerojatno se boji da sljedeća fotka ne bude ovako nešto 

15 godina
neaktivan

Ti snimiš film. U kojem govoriš njenim roditeljima da zahtjevaš toliko i toliko love.

Ako ne kužiš:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice