A sad za one koji nisu vidjeli sliku
Pa ako ćemo ići perverznim putem(guzica-sise) - DA
Dođe kao odbojkašica, s Brazilskim gabaritima.
Samo malo, ima netko tko je vidio slike? Hakiran sam
A sad za one koji nisu vidjeli sliku
Pa ako ćemo ići perverznim putem(guzica-sise) - DA
Samo malo, ima netko tko je vidio slike? Hakiran sam
Ak se ne varam, WD-40 je odmašćivač, tako da si se zajebo.
Cekaj,a ko je vidio slike jebote?
Niko
Ko vam je kriv kad ga podmazujete s WD-40
Ak se ne varam, WD-40 je odmašćivač, tako da si se zajebo.
WD - water displacement
40 - formula pogodjena iz 40. pokusaja.
glavni sastojak - ulje, dakle nema odmascivanja, glavna namjena odvlazivanje
mozete nastaviti raspravu :p
Dobro ti je rekao, nađi frendice za zajebanciju.
Pogotovo kad si s nekom dobar, sredi ti žensku samo tako.
Potpisujem. One ti namjeste bez da ti skužiš da ti pokušavaju namjestit, carski.
Bitno da ćakulamo.
Svakako sam mislio nakon nekog vremena obrisati sliku.
Al čitam ja tvoj post, i ne kužim o čemu ti to?
Ma zajebancija, los trenutak inspiracije haha
ma nemojte gledat ta srca ko nesto vazno, cure vise srca stavljaju frendovima nego deckima. ja znam na fejsu nac neku curu i odem vidit profil kad ono slike s nekim deckima i isto srca u opisu pa komentari "najdrazi", "najbolji" itd. a na kraju su samo frendovi(vjerojatno bi oni nesto vise al ona neda).
Je, slazem se sam marom.
Koliko puta sam ja upoznao vani curu(ili samo da smo se gledali) i isto tako na instagramu joj likovi daju srceka i ona njima, a ispada da su samo frendachi.
Tak je to kad ganjas 17-ogodinsjakinje.
Je, slazem se sam marom.
Koliko puta sam ja upoznao vani curu(ili samo da smo se gledali) i isto tako na instagramu joj likovi daju srceka i ona njima, a ispada da su samo frendachi.
Zar nije to ilegalno kod vas matora?
ma nemojte gledat ta srca ko nesto vazno, cure vise srca stavljaju frendovima nego deckima. ja znam na fejsu nac neku curu i odem vidit profil kad ono slike s nekim deckima i isto srca u opisu pa komentari "najdrazi", "najbolji" itd. a na kraju su samo frendovi(vjerojatno bi oni nesto vise al ona neda).
Upravo tako, srca javno stavljaš svima... prijateljima, rodbini, bivšim dečkima, slikama peseka nebitno čiji su, službenom instagram profilu Jensena Acklesa...sve je su to nevine bedastoće. Prava akcija se događa na raznim messengerima, viberu i ostalim privatnim čudima tehnologije Nitko sa pola mozga neće gugutat po FB-u s jednom osobom a nalazit se s drugim. Prevelike su šanse da se jedan od dvoje izlaje pa ju uvali u probleme.
Je, slazem se sam marom.
Zar nije to ilegalno kod vas matora?
Matori uz pristanak može trpat svemu što je starije od 15 godina. Neće zakonski odgovarat. A to dal će ga iza čoška dočekat tata te klinke s palicom u rukama je druga priča.
Friško 20 godina imam, mator sam kao i ti.
Friško 20 godina imam, mator sam kao i ti.
Pardon, više si matoriji nego ja :P
Tri godine hehe.
zasto bi to znacilo da ga ne zeli, ukoliko je to onaj vikend svadbe onda nemoš ni očekivat da će odlazit sa svadbe i sa tobom se nać
zasto bi to znacilo da ga ne zeli, ukoliko je to onaj vikend svadbe onda nemoš ni očekivat da će odlazit sa svadbe i sa tobom se nać
A dobro, pretjero sam.
Vjerojatno si u pravu.
nemos ocekivat da ona skace kad ti kazes hop
Istina, nema tu sriće kad ti moraš čekat žensku od 17 godina da joj se ''očisti raspored''.
Istina, nema tu sriće kad ti moraš čekat žensku od 17 godina da joj se ''očisti raspored''.
Sjećam se frendice, 2014.-2015., išli bajkovima u obližnje selo(cca pet km). Jedan tjedan jedan, drugi tjedan drugi, treći tjedan treći i tako...
Grozno, još ako uzmemo u obzir da je godinu dana mlađa od mene, dakle '00.
Kad ste vi 00 godisteima imali 2 godine ja san počea izlazit po klubovima
meni je sestra 99. i kad vidim kakva je ona sve me strah pomislit kakve su ove mlade od nje. u smislu razmisljanja i stvari koje ih zanimaju. mislim da mlađe od svojeg godista necu trazit(cast izuzecima).