The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.452
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
Cesc kaže...

A sad za one koji nisu vidjeli sliku

Pa ako ćemo ići perverznim putem(guzica-sise) - DA

Dođe kao odbojkašica, s Brazilskim gabaritima.

Samo malo, ima netko tko je vidio slike? Hakiran sam

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
chutac kaže...
Dex.pwn kaže...

Ak se ne varam, WD-40 je odmašćivač, tako da si se zajebo.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Cekaj,a ko je vidio slike jebote?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen

Niko

Ko vam je kriv kad ga podmazujete s WD-40

17 godina
Dex.pwn kaže...
chutac kaže...
Dex.pwn kaže...

Ak se ne varam, WD-40 je odmašćivač, tako da si se zajebo.

WD - water displacement

40 - formula pogodjena iz 40. pokusaja.

glavni sastojak - ulje, dakle nema odmascivanja, glavna namjena odvlazivanje

mozete nastaviti raspravu :p

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Dobro ti je rekao, nađi frendice za zajebanciju.

Pogotovo kad si s nekom dobar, sredi ti žensku samo tako.

Potpisujem. One ti namjeste bez da ti skužiš da ti pokušavaju namjestit, carski.

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Shivi kaže...
Dex.pwn kaže...

Bitno da ćakulamo.

Svakako sam mislio nakon nekog vremena obrisati sliku.

Al čitam ja tvoj post, i ne kužim o čemu ti to?

Ma zajebancija, los trenutak inspiracije haha

11 godina
Update:
Pregrizo sam ponos, izrecene rijeci, savjeta vas i.najboljih frendova i opet se javio, u pon ako se ne varam. Raspricali se dobrano... iste pjesme slusamo, iste filmove gledamo itd. Jucer bila na djevojackoj u mom selu. Trebali smo se kao sastati ali kad je rekla da dolazi u 21 ja sam odustao (dosla joj rodbine pa.nek se pozdravi s njima). U 21:30 poruka stize jel se mozemo nac. Nasli se, pricali nekih 15ak min, onda je morala ici. Sutra su svatovi i mogu ici sa drustvom u grad ili mogu pokusat s njom nesta iskemijat opet, ali od toga mozda nista ne bude pa izgubim dobar provod s deckima. Problem je sad sto smo sve teme iskoristili (skola,glazba,filmovi,njene alergije, hrana, piće).
I jos pokusavam shvatit zast se tako prelijepa zenska meni javila.
Sta nisam s tim likom sto se zeni prijatelj, eto meni moga gejminga i ostajanja u kuci...hehe
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
16 godina
neaktivan
Ne propitkuj zašto ti se javila. Ako se možete dogovorit oko sastajanja, zašto ne. I evo, da ne ispadne da samo trolam ljude.u ovoj temi. Nema veze ako trenutno misliš da ste ispričali sve teme koje ste ima, uvijek se možda nađe još koja sitnica. I, moje vlastito iskustvo, sto puta mi je ljepše sjedit u ugodnoj tišini, gledat u daljinu ili bilo što drugo, nego očajnički pokušavat nać temu ili stalno pričat. Jer ako sa osobom možeš sjedit u tišini i da nije neugodno, ta osoba ti može bit prijatelj, a ako je ta tišina još i ugodna, onda to samo može bit bonus. Ako ti se žena sviđa, probaj se naći s njom, ako ne, odi popit pivu sa ekipom...
11 godina
Probudim se jutros, posaljem poruku jutrooo i smajlica dva jer vec dva dana tako radimo. Upalim fejs, vidim komentare na slici njezinoj od sinoc, neki bajo stavio zabu sa srcima, ona mu kometira isto sa srcima. Odem na profil, vidim da mu neku poruku 5.8. napisala: "dvije godine haha?" Srce i jos par smajlica (al sjetimo se da je rekla da nema decka, mozd je lik fz. Te sam joj se ja javio poslije 5.8.)
Vidim da je online, ali nije ni seenala. Pitat cu je danas za sastanak, ako bude rekla moze, onda super, ako kaze mozda, je*e mi se, vaznija mi je ekipa nego bit spremljen i cekat Bog te pita koji sat da javi da moze.
Mada jos mislim: she is the one....
Eto, ne bitno kako ovo moje zavrsilo, moj savjet je da uvijek napravite sta vi mislite da je najbolje, jer ce te se vec iduci dan gristi i misliti sta bi bilo da sam to i to napravio. Mozda ce te se tako i koji put zaje*bati ali ce te znati da ste sve pokusali!
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
16 godina
LLAMABOY kaže...
Probudim se jutros, posaljem poruku jutrooo i smajlica dva jer vec dva dana tako radimo. Upalim fejs, vidim komentare na slici njezinoj od sinoc, neki bajo stavio zabu sa srcima, ona mu kometira isto sa srcima. Odem na profil, vidim da mu neku poruku 5.8. napisala: "dvije godine haha?" Srce i jos par smajlica (al sjetimo se da je rekla da nema decka, mozd je lik fz. Te sam joj se ja javio poslije 5.8.)
Vidim da je online, ali nije ni seenala. Pitat cu je danas za sastanak, ako bude rekla moze, onda super, ako kaze mozda, je*e mi se, vaznija mi je ekipa nego bit spremljen i cekat Bog te pita koji sat da javi da moze.
Mada jos mislim: she is the one....
Eto, ne bitno kako ovo moje zavrsilo, moj savjet je da uvijek napravite sta vi mislite da je najbolje, jer ce te se vec iduci dan gristi i misliti sta bi bilo da sam to i to napravio. Mozda ce te se tako i koji put zaje*bati ali ce te znati da ste sve pokusali!

ma nemojte gledat ta srca ko nesto vazno, cure vise srca stavljaju frendovima nego deckima. ja znam na fejsu nac neku curu i odem vidit profil kad ono slike s nekim deckima i isto srca u opisu pa komentari "najdrazi", "najbolji" itd. a na kraju su samo frendovi(vjerojatno bi oni nesto vise al ona neda).

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Je, slazem se sam marom. 

Koliko puta sam ja upoznao vani curu(ili samo da smo se gledali) i isto tako na instagramu joj likovi daju srceka i ona njima, a ispada da su samo frendachi. 

Tak je to kad ganjas 17-ogodinsjakinje.

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Je, slazem se sam marom. 

Koliko puta sam ja upoznao vani curu(ili samo da smo se gledali) i isto tako na instagramu joj likovi daju srceka i ona njima, a ispada da su samo frendachi. 

Zar nije to ilegalno kod vas matora?

11 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma nemojte gledat ta srca ko nesto vazno, cure vise srca stavljaju frendovima nego deckima. ja znam na fejsu nac neku curu i odem vidit profil kad ono slike s nekim deckima i isto srca u opisu pa komentari "najdrazi", "najbolji" itd. a na kraju su samo frendovi(vjerojatno bi oni nesto vise al ona neda).

Upravo tako, srca javno stavljaš svima... prijateljima, rodbini, bivšim dečkima, slikama peseka nebitno čiji su, službenom instagram profilu Jensena Acklesa...sve je su to nevine bedastoće. Prava akcija se događa na raznim messengerima, viberu i ostalim privatnim čudima tehnologije  Nitko sa pola mozga neće gugutat po FB-u s jednom osobom a nalazit se s drugim. Prevelike su šanse da se jedan od dvoje izlaje pa ju uvali u probleme. 

Dex.pwn kaže...
chutac kaže...

Je, slazem se sam marom. 

Zar nije to ilegalno kod vas matora?

Matori uz pristanak može trpat svemu što je starije od 15 godina. Neće zakonski odgovarat. A to dal će ga iza čoška dočekat tata te klinke s palicom u rukama je druga priča. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
neaktivan

Friško 20 godina imam, mator sam kao i ti.

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Friško 20 godina imam, mator sam kao i ti.

Pardon, više si matoriji nego ja :P

Tri godine hehe.

11 godina
"I jel cmo se moc nac
Mislim da ne
Sto
Ne znam hocu moc
..ok.."
Ide llamaboy s ekipom van....veca je vjerovatnost da cu tamo nesta upoznati nego da ce trazit da se nademo.
14 godina
odjavljen
Kao i kod mene, ne želi te
12 godina
The Friendzone Club

zasto bi to znacilo da ga ne zeli, ukoliko je to onaj vikend svadbe onda nemoš ni očekivat da će odlazit sa svadbe i sa tobom se nać

11 godina
Zast smo se nasli onda neki dan. U utorak valjda lupio grom blizu nje, uplasila se zenska, napisem ja: aj ja idem pa ti javi kad se smiri sve. Napise ona nemoj, ja se bojim, i tako ostali pricat.
14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...

zasto bi to znacilo da ga ne zeli, ukoliko je to onaj vikend svadbe onda nemoš ni očekivat da će odlazit sa svadbe i sa tobom se nać

A dobro, pretjero sam.

Vjerojatno si u pravu.

12 godina
LLAMABOY kaže...
Zast smo se nasli onda neki dan. U utorak valjda lupio grom blizu nje, uplasila se zenska, napisem ja: aj ja idem pa ti javi kad se smiri sve. Napise ona nemoj, ja se bojim, i tako ostali pricat.

nemos ocekivat da ona skace kad ti kazes hop

16 godina
neaktivan
Ne znam koliko to dugo traje, ali samo želim poručit svima vama koji mislite da je ona ona prava, u današnjem svijetu, kad imate 17-20 i imate takvu komunikaciju, ja vam garantiram da ona nije ta. Pa bolju dinamiku ja imam sa prijateljicama i bolju zajebanciju od vas sa vašom jedinom...
12 godina
The Friendzone Club

Istina, nema tu sriće kad ti moraš čekat žensku od 17 godina da joj se ''očisti raspored''. 

Not funny dude
16 godina
neaktivan
A tko zna kakve su danas, bilo je to davno kad su žene imale 17 godina XD XD Možda su danas zaposlenije XD
14 godina
odjavljen
TKScump kaže...

Istina, nema tu sriće kad ti moraš čekat žensku od 17 godina da joj se ''očisti raspored''. 

Sjećam se frendice, 2014.-2015., išli bajkovima u obližnje selo(cca pet km). Jedan tjedan jedan, drugi tjedan drugi, treći tjedan treći i tako...

Grozno, još ako uzmemo u obzir da je godinu dana mlađa od mene, dakle '00.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 17:01 (Dex.pwn).
16 godina
neaktivan
A vjerojatno imate dobru učiteljicu u selu, pa mala pokupila zanat...
12 godina
The Friendzone Club

Kad ste vi 00 godisteima imali 2 godine ja san počea izlazit po klubovima

Not funny dude
16 godina
The Friendzone Club

meni je sestra 99. i kad vidim kakva je ona sve me strah pomislit kakve su ove mlade od nje. u smislu razmisljanja i stvari koje ih zanimaju. mislim da mlađe od svojeg godista necu trazit(cast izuzecima).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice