Rezultati ankete

poruka: 2
|
čitano: 914
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rezultati ankete

Razmišljam duže vrimena da bi mi bilo zanimljivo vidit rezultat ankete koliko netko koristi računalo u odnostu na ostale uređaje. I onda vidim anketu na BOL-u. I sreći mojoj nema kraja. Pogotovo kad san vidija rezultate. Uglavnom gledam već godinu dvi hype o tabletima i mislim se wtf jel to stvarno ljudi toliko koriste.

Prvo kad su izašli laptopi. Kupim ja jedan jer mi je i onako PC bija star ko biblija. Koristim ja njega jedno misec dva bez predrasuda i mislim se jesam li ja jedina budala koju iritira zujanje ventilatora kraj glave i grijanje tipkovnice pod rukama. Onda skužim da i nije neka srića držat ga na sebi jer grije ko nenormalan. Nakon toga istekla garancija 2 godine kad ono odu 3 tipke na tipkovnici. CD izlazi sam vani. Plastika popucala kraj ventilatora. Crvena crta priko ekrana. 2 punjača crknu 500kn svaki i još piše da ne odgovaraju ako mi sprži laptop iako je original.

Mislim se ja j**i ti to nije ovo za mene. Al ajde mogu razumit ako neko putuje i nemože imat pc.

Nakon toga nabavim touch screen mobitel. Nabadam po tom ekranu, al ajde kad se navikneš stvarno nije loša stvar. Je da je lakše curama strpat ga u torbu nego nama u džep al ok. Jedino ne kužim ekipu koja kaže da im je to zamjena za pc. Jer 4 incha i 15+ se nemogu usporedit.

I na kraju ti tableti. Nabavim ja i "to" i pitam se što se s time radi. Nemože u džep ko mobitel. A da na tom nabadam ko zna kakav tekst, gledam filmove, ili igram igre ne dolazi u obzir. Ekipa ih hvali u nedogled. Čitam vijesti, forume i ko zna što i svi opsjednuti tabletima pričaju o izumiranju PC-a u skoroj budućnosti. Za mene je to uređaj za malo dite od 5-6 godina koje će igrat nešto tipa angry birds ili max osnovna škola. Nije mi jasno što imalo zahtjevniji korisnik vidi u tome.

Na kraju sam ima osječaj da me je vrime prigazilo ko da imam 60 godina (a nemam ni upola) jer sam ja jedini koji i dalje zatucani manijak koji vidi PC ko glavni uređaj. Ali evo anketa pokazuje da ima još ljudi kojima je PC ipak draži od ostalog.

EDIT:  http://www.bug.hr/anketa/kojem-uredaju-provodite-najvise-svog-online-vre/94573.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 12:11 (axos).
15 godina
neaktivan
Re: Rezultati ankete
Vjeruj mi ja sam odabrao smartphone zato sta mi je uvijek pri ruci, "prave" igre na ovom kompu ne igram jer je ocajan, na mobu ne igram nikakve, jednostavno mi je pristup svemu jednostavniji preko smartphonea. Nemam nikakvih problema sa ekranom bio on 4.2, 17 ili 24 incha. Sve sta radim na kompu je tu i tamo programiranje, photoshop. Ali skroz logicno da je rezultat ankete ovakav. Tablete mrzim.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice