Preporuka banke

poruka: 4
|
čitano: 13.529
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Preporuka banke

Trenutno sam u Addiko Bank i moram reći da nisam zadovoljan počevši od najmanje a dosta bitne stvari.Naime aplikacija mobilno bankarstvo na mobitelu im malo malo ne radi a za ponovnu reaktivaciju su potrebni ključevi koje mogu dobiti isključivo dolaskom u poslovnicu.To se događa dosta često.

Nadalje,uvalili su mi neki paket na koji sam ja naivno pristao koji uključuje osiguranje kuće bla bla,a smetnuo sam s uma da to sve imam u osiguranju za auto.Takav paket mjesečno plaćam ravnih 60,00 HRK.Sljedeća stvar;imam njihovu visa karticu na rate na kojoj ako nešto uzmem do 12 rata mjesečna naknada za ratu je 11 kn što sam istraživanjem vidio da Zagrebačka Banka ne uzima nikakvu naknadu za kupovanje na rate sa njihovom čini mi se MasterCard karticom.Ima još stvari s kojima nisam zadovoljan ali to je ukratko.Sve to navelo me da prebacim tekući račun u neku drugu banku nakon zatvaranja kredita u Addiko Bank.Pitanje je sljedeće;koja banka je najpovoljnija i ima koliko toliko dobre uvjete za klijenta.

Što očekujem od buduće banke;da ima karticu na rate (poželjno do 24 rate) te ako je moguće da nema naknadu za kupovanje na rate
                                              da im mobilna aplikacija radi korektno(da ne moram kao sada ici 2 puta mjesečno po aktivacijske ključeve)

                                              Ukoliko moram plaćati paket za kartice koje koristim da nije više od 30 kn/mj.

NAJVAŽNIJA stvar je da mi treba gotovinski nenamjenski kredit u HRK u iznosu od 50-60.000 KN na period otplate 5-6-7 godina.Zaposlen sam na neodređeno(novi posao) a prvi ugovor mi je na 1.mj.Neto primanja su mi 5.000 KN.Koja banka ima najpovoljniju fiksnu kamatnu stopu?Pa evo iskreno ne znam kako stvari stoje na tržištu s bankama,ali glavno pitanje je koja banka nudi spomenuti iznos kredita sa ugovorom na neodređeno uz najniži iznos fiksne kamatne stope(ne bih bio iznenađen da niti jedna ne nudi sa mojom vrstom ugovora o radu).Zanima me koju banku koristite te kako ste zadovoljni uslugom i koja banka je za mene kao klijenta najprihvatljivija sukladno gore navedenim očekivanim uvjetima?

Hvala svima na komentarima,sugestijama,pomoći!

                                             

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2018 19:28 (big_guy).
5 godina
neaktivan
offline
Preporuka banke

Nije loša,erste banka,solidna je i pbz,ove ostale kako tako,izbjegavaj imex banku i slična sra...a.

9 godina
odjavljen
offline
Preporuka banke

Erste ima Diners, plaćanje do 36 rata , nema kamate, ali je članarina 240 kn godišnje. Mislim da je prva godina bez članarine (raspitaj se malo).

Mbanking radi bez problema, znaju ga povremeno održavati, ali jave par dana prije u aplikaciji, i to je uglavnom u jutarnjim satima (oko 4-5h) na pola sata.

 

A ono glavno, kredit... Ja sam ga jedva uzeo u Erste, zaposlen na neodređeno, redovna primanja, dugogodišnji klijent... I na kraju mi je trebao jamac za kredit od 5000e.

Koliko sam čuo, još su pooštrili kriterije, u svim bankama.

 

Mislim da je u Raiffeisen-u najpovoljnija kamata, odi na stranicu od svih banaka i provjeri koja ti je najpovoljnija.

15 godina
offline
Re: Preporuka banke
ja sam u pbzu 150 000 kn bez jamca ili nesto slicno podigao, al po kamati sumnjam da su medu boljima, jedino sto mi je ok sto imaju na sve strane bankomate i aplikacija im je cist ok...inace sad dizem adaptacijski kredit i rba nudi najbolje uvjete i najmanju kamatnu stopu
battletag:MasnaKrvavic#2275
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice