otvoren torent tracker goem
i
ilove torrents
Već zatvoreno
i
ilove torrents
Već zatvoreno
kakve veze ima nula dana
ja več tražim pozivnicu 3 mjeseca gdje god stignem ali nisu se djelile šta mogu
Procitaj pravila na prvoj tranici
Registriranima 0 dana žicanje zabranjeno
ajde molim te nemoj mi kampirat po galvi
Trazim: torrentHR
Nudim: 2xIPT (uvjet: dokaz o pozitivnom ratio-u i/ili 50GB+ uploada, na nekom "jacem" privatnom trackeru)
Ponude na pm.
ajde molim te nemoj mi kampirat po galvi
Šta misliš ko si ti,da si popio pamet cijelog svijeta,tu si tek 2 dana odma thr,mogo si napisat da tražiš karagargu.nemam ništa protiv tebe ali dečko moraš znat kad treba stat na loptu,a kada ne
i
ilove torrents
Već zatvoreno
dajem pozivnice za ilovetorrents . me
pošteni screenshotovi uvjet, današnje vrijeme i datum uključeno u screenshotu.
Molim vas gosopodo ako netko može pomoći
Nadam se da nije kriva tema :)
Meni bi trebao torrent site za PC igre. Na ovim standardnim kao PB ,Torlcok i ovi ostali ne nude baš nešto pretjerano dobar izbor igara.
Pa me zanima postoji li neki privatan tracker koji bi mogli preporučiti i usput reći kako doći do pozivnice?
Našao sam par kao što npr. Blackcat games ili Underground games ali su zatvoreni i treba mi pozivnica.
Što se tiče seeda, to će biti najmanji problem. Koliko god bude trebalo..
Pozdrav
Flatino
Si probao možda Partis.si tamo ti netreba zivka
Evo registrirao sam se na taj Partis. Pokušao skinuti 3 nove igrice, download se nije ni pokrenuo ni za jednu.. LoL
HDT - 3 x2 jos ostalo.
HD-Torents x3 Nema više.
Uvijet: 1 godina na forumu.
Nudim: X3 HD-Torrents-Ostalo ×2
Trazim:THR
Uvjet:Barem 1 godina staza na forumu ili pozivnica za sve osim IPT
Trajanje:Do 5.11 jer se pozivince zatvaraju 5.11
Evo registrirao sam se na taj Partis. Pokušao skinuti 3 nove igrice, download se nije ni pokrenuo ni za jednu.. LoL
Ajd ne pričaj budalaštine, Partis je najbolja stranica za koju ne treba invitation!
Ajd ne pričaj budalaštine, Partis je najbolja stranica za koju ne treba invitation!
Ma ne sve je ok ja mu pomogao jučer i sve skida valjda je zaboravio editirati post
Moze neko invite ili nesto kanter.spirit@gmail.com!!!! Pleaseeeeeeeeee
Da. Pardon. Sad sve radi
pozz, molio bih neku dobru dušu invite kod za torrent.hr na e-mail laponija987@gmail.com
skidao bih neke crtane filmove maloj sestrici, a računalo mi je upaljeno 24 sata tako da sa seedom neće biti problema :))
unaprijed hvala!
procitaj pravila za 0 dana korisnike
pa zar nemozete da sacekate neko vrime nego puf pa odmah pozivnice
ocajnik ma moš pisat koliko očeš ali nema koristi o toga.Gledajte vi koji ste tu 0 dana imate slovensku stranicu zove se Partis.si tamo se regajte kad prođe jedno vrijeme kad naučite kako sa torrentima onda tražite za THR,znam da ima dosta toga na thru ali i vi se morate potruditi tj.zaraditi da dobijete invite.Vjerujte invite je najlakše dobit ono šta je bitno to je povjerenje i da nečete zaje_ _ _ onog koji vam da zivku.
a ovo više nema smisla i onako će modovi obrisati ove postove,
ne kužim mene samo interesiraju hrvatski sadržaji kak bi se reklo naški s THr ne interesiraju me nikakvi slovenci ostalo nađem na PB
inače sam registriran na crnuberzu znam sve kak to radi
otvoren THR
Gledajte vi koji ste tu 0 dana imate slovensku stranicu zove se Partis.si tamo se regajte kad prođe jedno vrijeme kad naučite kako sa torrentima onda tražite za THR,znam da ima dosta toga na thru ali i vi se morate potruditi tj.zaraditi da dobijete invite.Vjerujte invite je najlakše dobit ono šta je bitno to je povjerenje i da nečete zaje_ _ _ onog koji vam da zivku.
100% si u pravu, i ja sam bio vise od godinu dana na partis-u, uploadovao preko 100GB na kucnoj mrezi od ~20kb/s i postao uploader prije nego sam satrazio i dobio prvu pozivnicu za neki tracker, a evo me sada 4 trackera, od danas i sa 6, preko 2TB ukupnog uploada, strpite se, "ne moze se kuca napraviti preko noci"
Da li itko ima pozivnicu za bitspyder, bit.mme, what.cd, passthepopcorn.me ili ILoveTorrents ?
Tražim: What.cd
Kao dokaz ću priložiti screenshotove sa yuwabitsa i thr-a, i speedtest ako treba
ništa od registracije vjerojatno su puni
Sorry, user limit reached. Please try again later.
ništa od registracije vjerojatno su puni
Sorry, user limit reached. Please try again later.
Probaj na MojBlink ista stvar samo je malo drugacija.
hvala nije loše