Pomoć oko imena za rock band
- poruka: 96
- |
- čitano: 36.638
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
nadji nesto ludo sto uopce nema smisla. evo mi smo nasli svom bendu ime fatal error...btw jel ko moze napravit kakav logo :)
nadji nesto ludo sto uopce nema smisla. evo mi smo nasli svom bendu ime fatal error...btw jel ko moze napravit kakav logo :)
http://tinyurl.com/cdppw7
sve to znam al neznam nemam bas neke likovne kreativnosti . :D
Fast sloth , jajčasta jaja lol
ili ukradite Resident Evil
ovaj BSOD mi se svidja. jos cu ga malo doradit u photshopu pa mozda nesto i bude...tnx
Little Pink Pony
Kakva je tek glazbena kreativnost ako ni ime ne možete smisliti?
Kao 1. imali smo svoje prijedloge (9 njih)
2. ime mora biti dobro i upadljivo zato sam trazio vasu pomoc
3. sto se tice glazbene kreativnosti isli smo u glazbenu skolu tak da nam to nije problem
Sto se tice imena, mislim da u HR nema benda koji se zove Area 51 (mozda ima, ali nema na googlu)
Evo ti jedno ime:
Moderators must die
3. sto se tice glazbene kreativnosti isli smo u glazbenu skolu tak da nam to nije problem
Ne uče te kreativnosti u školi, u školi te uče teoriji i tehnici :P
Sjetio sam se najboljega!!....wait for it...........Hladno Pivo :P
Odluceno je da bude AREA 51
Ma nemoj lock, preimenuj u temu tko treba ime za bend ili logo da se raspravlja malo ?....
da kratimo vrijeme...
Odluceno je da bude AREA 51 i ova tema moze po LOCK.
Drago mi je da si odlucio. Bacit cu lock da se nebi pocelo spamat.
EDIT:
Eto posto jos neki traze ime banda otvaram temu pa nek pisu svi koje zanima.
EDIT:
hvala IVO....evo da se prestavim.....isto tako drazim ime...al imam band koji svira po festama tu na Krku, i svira se domaca mjuza, opet s druge strane sviramo i na drugim festama di sviramo rock metal, pop....i tako....pa ako moze nekakav fora i origigi naziv...puno hvala...
EDIT: do sada smo se zvali "Defekti iz garaže" al, nam se to prestallo svidjat...
EDIT:
hvala IVO....evo da se prestavim.....isto tako drazim ime...al imam band koji svira po festama tu na Krku, i svira se domaca mjuza, opet s druge strane sviramo i na drugim festama di sviramo rock metal, pop....i tako....pa ako moze nekakav fora i origigi naziv...puno hvala...
EDIT: do sada smo se zvali "Defekti iz garaže" al, nam se to prestallo svidjat...
Čoban vulgaris
Čoban vulgaris
nezz...trebao bi naziv govoriti da smo mi zapravo nekakvi degeni koji neznaju svirat.....
EDIT: bilo bi dobro da je na EN...al nadje se boljih izraza i na nasem HR...tako da...
Burek of Death
Poppu Shimmy
Love Dicktators
Bag Brither :))
World of Rockraft
...samo neki za Tionio. Mozda zmislim jos nekaj pa javim :D
Crazy Frog
Možda ARA 51? Tu imaš ime životinje kako si htio, a to ti je bio uvjet doduše baš nije nešto jako divlja a kričanje ipak podsjeća na repertoar ha ha ha
Čoban vulgaris
nezz...trebao bi naziv govoriti da smo mi zapravo nekakvi degeni koji neznaju svirat.....
EDIT: bilo bi dobro da je na EN...al nadje se boljih izraza i na nasem HR...tako da...
Eto ti Ime: Degeni Band
Silent Screamers!
Čoban vulgaris
Degeni s gitarom
idiot band
silovanje ušiju
Leti Sarma
Netalentirani majmuni
Sasvim ok za bend :)
Ugly thing,Baracuda klamps,Variola Vera...