Počivaj u miru :(
Nisam baš aktivan na forumu, više sam "lurker", ali upratio sam postove Enlightened phoenixa, tako da mi je žao radi ove tužne vijesti.
Moja sućut ljudima koji su ga poznavali... Počivao u miru
Iskrena sućut obitelji i prijateljima.
Iskrena sućut.Počivaj u miru
R.I.P.
R.I.P.
Iskrena sućut obitelji i prijateljima.
iskrena sućut obitelji i svim poznanicima
R.I.P
Predlazem,da se u casopisu BUG odvoje 2 stranice za E.P-a ipak je to zasluzio ko je samnom neka da TU a ko nije TD.
RIP
Karakteran, temperamentan ali inteligentan i nadasve zanimljiv. EP počivao u miru!
Predlazem,da se u casopisu BUG odvoje 2 stranice za E.P-a ipak je to zasluzio ko je samnom neka da TU a ko nije TD.
Ma i jedna je dovoljna, umjesto neke reklame. Hvala svima koji pomažu da se novac skupi.
Još jednom izražavm sućut EP-ovoj obitelji.
Poenkad i nije bio najpopularniji i vrlo često je bio u svađi sa nekim. No unatoč tome bio je spreman pomoći nekome na razne načine. Uvijek je podržavao male i samoinicijativne projekt što se posebno vidi ovdje. Manje više zna ga cijeli forum jer posljednjih mjeseci, što se vidi iz njegovih poruka, dosta provodio na forumu posebno u bircu.
Sa njim sam bio većinom u ne baš dobrim odnosima. Najviše sam ga "upečatio" u pamćenje u ovim temama(1, 2).
Jučer je preminula izrazito sposobna, inteligenta i dobra mlada osoba.
Nisam znao da je bio bolestan tako da je ovo još veći šok. Ne znam što reći osim da izrazim iskrenu sućut njegovoj obitelji i svima koji su ga poznavali. Ova vijest me je baš rastužila ali vjerujem da nas promatra odozgo s nakoga boljeg i pravednijeg mjesta. Još jednom iskrena sućut i počivaj u miru.
Nisam nikad ulazio u konflikte s njime, čak mi se činilo da smo često imali ista stajališta. Počivaj u miru božjem.
gjurki
Nisam nikad ulazio u konflikte s njime, čak mi se činilo da smo često imali ista stajališta. Počivaj u miru božjem.
gjurki
sry krivo :(
nikad nisam baš komunicirao s njim, ali je ostavio trag na forumu.
počivao u miru
PUM
Ma i jedna je dovoljna, umjesto neke reklame. Hvala svima koji pomažu da se novac skupi.
Čak i da Bug Redakcija nekim slučajem bude htjela objaviti nešto o njemu, mislim da to neće biti moguće objaviti prije 9 mjeseca. Dvobroj Buga za srpanj i kolovoz je vjerojatno već u tisku.
Čak i da Bug Redakcija nekim slučajem bude htjela objaviti nešto o njemu, mislim da to neće biti moguće objaviti prije 9 mjeseca. Dvobroj Buga za srpanj i kolovoz je vjerojatno već u tisku.
Nema veze, ako budu mogli nije bitan datum.
Moja sućut :(
počivao u miru
ne vjerujem...
Počivao u miru :(
čim saznam vrijeme pogreba javim vam
Draga Elena, primite moj iskrenu sučuti.
Ovo mi je najveći iznenadni šok od mog dragog prijatelja. Počivao u miru. Nello.
A i to je po meni neukusno. Mislim da bi jedan dio stranice, ukomponiran s ostalim sadržajem, s njegovim avatarom i kojom rječju o njemu bio sasvim dovoljan i dostojanstven.
Nek mu Bog da pokoj duši i anđeli nek mu olakšaju put prema svjetlu...
Počivao u miru
Pocivaj u miru i saucesce porodici i prijateljima.
Bio je vrlo zanimljiv i temperamentno je komentirao. Vrlo žalosno, počivao u miru Igore - EP...
Najgore od svega je to što nas napusti netko tko je propatio više nego itko u životu, te da bi mu nakon nekog vremena postalo bolje, život krenuo na bolje, i onda opet, nizbrdo, sa bolešću... Nakon ranije proživljenog Igor je zaslužio da živi dugo, sretno, ali nažalost bolest ne bira... Da je živ, dosta bismo naučili od njega... Ja sam, opet kažem, totalno šokiran... Žao mi je...
Rekao sam baš eterni_lucah, objavit ću temu sa linkom na moju - hmm.. Knjigu. Više neka razmišljanja, svašta sam pisao, dosta u vezi Igora, jer sam bio jako dobar sa njim, pa to smatram povodom za njeno objavljivanje...
taj covjek mi je uvijek "pasao"..dobra dusa..
pocivaj u miru prijatelju
Drugar... R.I.P.
Elena, E.P-ova obitelji i prijatelji: moja iskrena sucut