Počivao u miru,Elena primite moju iskrenu sućut.
Bog uvijek uzima samo one najbolje. Počivao u miru, dragi prijatelju.
Moja iskrena sućut..strašno..
Moja iskrena sućut...
Spygi mideš na živce svima na forumu već neko vrijeme, ajde odi maltretirat i nas i modere u neku drugu temu!!!
A sad, ovaj ČOVJEK skuplja novce da kupi neki vijenac ili nešto od forumaša, i ostatak će dati obitelji ako bude trebalo pomoći nešto!
Dajte javite se čovjeku, valjda svatko može odvojiti nešto sitno novca za ovako nešto!
Ja hoću, a nadam se da će biti još takvih ljudi!
Ja bih, samo nek mi neko objasni kako?! Maloljetan sam i iz Sarajeva sam.
Spygi mideš na živce svima na forumu već neko vrijeme, ajde odi maltretirat i nas i modere u neku drugu temu!!!
A sad, ovaj ČOVJEK skuplja novce da kupi neki vijenac ili nešto od forumaša, i ostatak će dati obitelji ako bude trebalo pomoći nešto!
Dajte javite se čovjeku, valjda svatko može odvojiti nešto sitno novca za ovako nešto!
Edit: postoji određen ljudi koji bi uplatio ali su trenutno suspendirani, pa evo nek mi se jave na mail pa ču im tamo objasniti kako da pomognu!
r005w3lt@gmail.com
Ukoliko još netko želi doći na sahranu, neka me također kontaktira.
Nazalost danas mladi umiru u trenucima kada bi trebali poceti zivjeti.
Igora nisam poznavao,ali sam ponekada procitao njegov post.
Nema smisla od ove teme praviti sprdnju!
Iskrena sucut njegovima najmilijima!
Ne sudjelujem baš prečesto na ovom forumu, više sam kao neki promatrač, ali Igor mi je bio najinteresantniji i najupečatljiviji forumaš i njegove sam komentare volio čitati.
Stvarno mi je žao što ga više nema, moja iskrena sućut curi, obitelji i prijateljima.
kao što pjesma kaže, the spirit carries on...
Ja bih, samo nek mi neko objasni kako?! Maloljetan sam i iz Sarajeva sam.
Neznam nek se ajvi netko iz BIH da posjeduje neki račun i paypal, pa nek onda prebaci nama u Hrctasku, ako ima zaiteresiranih
Nesudjelujem često u bircu i na forumu al sve pratim,tako sam pratio i njega,sve u svemu R.I.P rodbina i prijatelji držite se
Kada je sahrana?
Moja iskrena sućut!
Počivao u miru!
Počivaj u miru
Imam osjećaj kao da ga je dokrajčila kemoterapija više nego limfom.
Kada je sahrana?
Trebala bi biti u ponedjeljak, nezna se točno kada. Kada saznam javi. Ako ćete vi iz BiH dolaziti, a nezgodno vam je isti dan doći i otići možete kod mene prenoćiti.
Svaka čast mind!
Kada je sahrana?
Trebala bi biti u ponedjeljak, nezna se točno kada. Kada saznam javi. Ako ćete vi iz BiH dolaziti, a nezgodno vam je isti dan doći i otići možete kod mene prenoćiti.
Meni je nezgodno, poznavao sam Igora, imam potrebu otići na sahranu, samo ne znam kako, ja sam blizu Županje, odmah preko granice u Orašju, tako da i nije previše daleko, ali moji rade konstantno tako da ne znam kako i kada bih mogao otići...
Ja bi se ovim postom izvinuo Intel&Ati-u kojeg sam uvrijedio i izvinuo bi se zbog vrijedjanja i pravljenja u ovoj temi svim forumasima. Ja sam samo zelio znati je li ovo istina i nista vise ali kad sam saznao da jest poceo sam plakati ! Istog trenutka kad sam dobio karton sam slao mail bugovoj redakciji da mi skinu karton samo da bi se vama izvinuo i da bi stavi sliku R.I.P E.P za profilsku.
Jos jednom se izvinjavam svima forumasima a za E.P-a druze pocivaj u miru !
Moja iskrena sućut.
Počivao u miru..
Mind mi je potvrdio istinitost o smrti EP-a.
Dakle tu sumnje vise nema po meni.
posto mu je njegova obitelj i kucni prijatelj jos vise vjerujem u to.
Dakle moje isprike za moje sumnje.
Zivot me tako sumnjicavog napravio :(
Uglavnom thread za skupljanje novaca za vijenac i pomoc obitelji je otvoren i stickan.
Pa eto barem na taj nacin pokazite koliko ste cijenili Igora.
Pa makar to bila i samo 1 kuna.
ima nas dovoljno ovdje da se skupi lijepa svota
Moja sućut svi cemo ga pamtit po njegovoj dobroti i kako je uvijek pomoagao onima koji imaju manje.
Počivao u miru!
Iskrena sućut obitelji i prijateljima...
Moja iskrena sućut.. EP hvala što si pridonio ovom forumu.. Hvala što si razgovarao s menom i što si mi dao da ti se povjerim u nekim stvarima. Još jedno HVALA
Moja iskrena sućut.
Počivao u miru.