Razgovor ugodni - 18+ zaključana tema

poruka: 50
|
čitano: 3.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Razgovor ugodni - 18+

Otvaram temu kao manji pandan Veselom kutku. Da utvrdimo pravila.

Pravilo 1.: Tema je napravljena za ozbiljnije razgovore, poglavito one o privatnim projektima, problemima, te o nesto drugačijim i ozbiljnijim temama nego su one u Veselom kutku.

Pravilo 2.: Iako je pozeljno da je broj godina korisnika jednak ili veci od 18, ako je korisnik na razini, zanemarit cemo to pravilo.

Pravilo 3.: NEMA vrijeđanja, rasistickih izjava kao i netolerancije misljenja korisnika. Svako misljenje se mora uvaziti, iako ne nuzno i prihvatiti.

Pravilo 4.: Linkovi i slike su dopusteni, svaki spam linkovima NECE biti toleriran.

Pravilo 5.: Svako kršenje će biti prijavljivano i post ce biti obrisan. Višestruko kršenje pravila rezultirat ce kartonima.

Iako znam da ovo nece imati ni slican uspjehom Veselom kutku, mislim da ce ipak korisnici zeljni ozbiljnijeg razgovora znati cijeniti ovaj mali kutak.  Nevinašce

Molim moda sticky na ovo ako moze :) ako ne... oh well...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 21:15 (EnlightenedPhoenix).
17 godina
protjeran
Razgovor ugodni - 18+

Neloša tema, ali naslov na prvu izgleda ko REKLAMA ZA 060 brojeve.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
RE: Razgovor ugodni - 18+
Pa to je i bila namjera... :)

Malo da privuce drustvo :)
In Control
15 godina
Razgovor ugodni - 18+

Unatoč domagovoj zabrani vi opet kršite pravila.

Ovo uskoro ide pod lock. Tko vam smeta da pričate u bircu? Vi bi još spamali. No dobro tko vam smeta? Evo mene nećete vidjeti ni u bircu ni ovdje.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 21:16 (captain_soap_McTawish).
16 godina

Evo ja u 12 mjesecu 18,pa jel se to uvazava?Smijeh

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
odjavljen
doxy kaže...

Neloša tema, ali naslov na prvu izgleda ko REKLAMA ZA 060 brojeve.

Hehe, baš si me nasmijaoSmijeh

Vatrena SuziNamigiva

Tema je OK, ali nekako mi je malo puno tih takvih tema o razgovorima...:D Mislim, onda bi imali 3 teme - Nespavalice, birc, i ovu.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
Kako sam rekao... procitajte pravila :)

Svi koji zele ozbiljnije razgovarati su dobrodosli, IAKO je pozeljno 18+...

A ti captain... procitaj pravila... svima je dopusteno ali onakve gluposti kao u veselom kutku nisu... pazio sam na njegove riječi i zabrane te sam tako ustrojio PRAVILA teme...
In Control
16 godina
neaktivan
Razgovor ugodni - 18+

Tema super, možda neće biti klinaca heheSmijeh

http://www.youtube.com/watch?v=DLAP_gErCJM
17 godina
neaktivan
Ma i da ih bude oni nama ne smetaju... samo nek bude malo ozbiljniji razgovor nego inace one gluposti u veselom kutku...
In Control
17 godina
neaktivan
Razgovor ugodni - 18+

Hm, a o cemu bi se to otprilike ovdje tipkalo a da se razlikuje od "veselog kutka" i "za nespavalice"?

Lijepo je to zamisljeno, ali kako kod okrenes, Birc i Za nespavalice su dovoljni, moglo bi se i tamo ozbiljno kad bi se htjelo.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
Razgovor ugodni - 18+

samo sačekajte da naleti neki ljuti klinjo a.k.a troll, pa zaspamma, naradit ce se administratori

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
neaktivan
Pa kako rekoh :) onima kojima je to dovoljno je ok... nemojte rabiti ovo... :)

To je cisto za nas neke koji se malo teze snalazimo u onim razgovorima o uhodjenju profesorica i slicno...
In Control
16 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Unatoč domagovoj zabrani vi opet kršite pravila.

Ovo uskoro ide pod lock. Tko vam smeta da pričate u bircu? Vi bi još spamali. No dobro tko vam smeta? Evo mene nećete vidjeti ni u bircu ni ovdje.

Ajde odskijaj! Boli nas k. :)

Uglavnom, podržavam te Pheonix.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 21:21 (4ucker).
16 godina
neaktivan
Razgovor ugodni - 18+

Ja sam ozbiljno dijete, nadam se da imam vaše dopuštenje da dolazim ovamo povremenoNevinašce

Live another day, Climb a little higher, Find another reason to stay - DT
17 godina
protjeran
Razgovor ugodni - 18+

Pa ovdje bi se pričalo više o poslu i život, a manje spamalo i zezalo ko u kutku i nespavalicama. Tamo ozbiljna tema nikad ne dođe do izražaja.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
16 godina
Da,moglo bi se u bircu i nespavalicama ozbiljno,kad bi se maknuli oni djetinjasti forumasi necu ih poimence nabrajat.
A posto ih nitko ne moze stjerat,ova tema je prava za ozbiljne razgovore.
Death has a thousand faces,evil only one.
16 godina
Razgovor ugodni - 18+

@Pheonix, iako sam pročitao pravila, nije mi jasno, dozvoljeno samo o "ozbiljnim" temama pisati ili se smije recimo o "ozbiljnim (samo recimo) školskim problemima"?

@Doxy, varaš se, mene su proglasili ludim zato što imam određene sposobnosti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 21:24 (4ucker).
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ja sam ozbiljno dijete, nadam se da imam vaše dopuštenje da dolazim ovamo povremenoNevinašce

Ma sve uredu :) kako rekoh... procitajte pravila :)

A 4ucker... ma nemoj padati tako nisko... odgovorio sam mu lijepo, i pazio sam na sve zabrane i ine stvari i formulirao pravila tako......

Tako da ova tema ne bi trebala biti lockana :) Naglasak na ne bi trebala...

In Control
16 godina
neaktivan
kao što rekoh ja sam za, malo nešto ozbiljnije, ne mislim da bi itko dolazio trolati jer nema razloga+ we are troll resistant...
u svakom slučaju eo pogledao sam sad let iznad kukavijčjeg gnjezda s ženom na njenu preporuku jer je čitala knjigu, a film je predobar... jack Nicholson je opak...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
odjavljen
Razgovor ugodni - 18+

Ako je tema otvorena da bi u nju pisali odraslij članovi, onda tako i neka bude, a ne malo malo "haj moš i ti postati", tako da na kraju dobijemo još jedan birc kada nema škole.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
Weky kaže...

Ako je tema otvorena da bi u nju pisali odraslij članovi, onda tako i neka bude, a ne malo malo "haj moš i ti postati", tako da na kraju dobijemo još jedan birc kada nema škole.

slažem se, ako dopustimo jednom, tražit   će i drugi, i svi ostali što bi rekli /b/-ovci summerfaggovi

17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Slažem se...

Ali takodjer tko god želi OZBILJNO razgovarati dobrodošao je... ako me shvacas :)

In Control
16 godina
neaktivan
ma ajmo se mi baciti na temu...
kako objasniti nekome da je moderan dizajn ono što je dobro za njegov posao? :P
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
Razgovor ugodni - 18+

Nema probleme. Tema je super. Ja se dalje neću miješati jer se ne smatram suviše ozbiljnim, iako takav mogu biti. :)

17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
kao što rekoh ja sam za, malo nešto ozbiljnije, ne mislim da bi itko dolazio trolati jer nema razloga+ we are troll resistant...
u svakom slučaju eo pogledao sam sad let iznad kukavijčjeg gnjezda s ženom na njenu preporuku jer je čitala knjigu, a film je predobar... jack Nicholson je opak...

Vjerovao ili ne nikad nisam knjigu procitao... Iako film je svojevrsno remek djelo...

A i uci te negativnosti rasizma u svakom slucaju...

I da... moderan dizajn moze ali i ne mora biti dobar za posao... u svakom slucaju mozes mu pokazati na primjerima i brojkama... svi ce ti to prihvatiti...

In Control
16 godina
neaktivan
A oćemo onda o "ozbiljnim" stvarima ili se prepirat oko teme? :)

protjeran
Razgovor ugodni - 18+

Sve je to super, samo što najgori spameri (Kora) tvrde da su punoljetni, pa će doći ovdje i spemati za razliku od npr. Tomislava koji je puno ozbiljniji. Kao da će te spemeri poslušati. Bez nekog filtera ovo će biti isto kao i birc/nespavalice.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
protjeran
Razgovor ugodni - 18+

Samo da izjavim nešto :)

I odma odlazim... Ijako nisam baš neozbiljan neželim ometat...

Ovo je super... Bar više nećete morati govoriti da vam to treba :D A nadam se da će moderatori i dalje mir popravljati u Bircu :)

Odoh doviđenja

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
eterna luchar kaže...
ma ajmo se mi baciti na temu...
kako objasniti nekome da je moderan dizajn ono što je dobro za njegov posao? :P

hm, pa probaj mu dati neki primjer dizajna, ja se trenutno mogu sjetiti samo Stevice i njegovih proizvoda

15 godina
odjavljen
lukavg kaže...

Sve je to super, samo što najgori spameri (Kora) tvrde da su punoljetni, pa će doći ovdje i spemati za razliku od npr. Tomislava koji je puno ozbiljniji. Kao da će te spemeri poslušati. Bez nekog filtera ovo će biti isto kao i birc/nespavalice.

E upravo to. Trollova uvjek ima i bit ce nazalost. A kora je jedna od njih.

Na facebooku na slikama smo vidjeli svi da ima 15-ak godina, a u profilu mu piše 26.

A što se tiče tomislava95, nije jedini, ima još par njegovih godište na forumu i ponašaju se jako kulturno - Dakle, stvar kucnog odgoja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 21:31 (Weky).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice