Iskrena sućut.
R.I.P.
Iskrena sućut.
R.I.P.
Iskrena sućut. Počivao u miru.
Pokažite potporu i dajte si u potpis: R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Elena, svaka ti čast što si imala snage podjeliti ovo s nama.
Iskrena sućut Eleni, obitelji i bliskim prijateljima.
Ja sam preko toga i sazno. Užas. :(
gjurki
Moja sućut, počivaj u miru Phoenix! Nadam se da si na boljem mjestu...
Presokiran sam...citam njegove zadnje postove, googlam i ne vjerujem...eh sta je zovot.
Moja sucut svim njegovim najmilijima.
R.I.P. EnlightenedPhoenix
Moja sućut :(
Toliko mi je sada žao što sam ikada imao nesuglasica sa ovim čovjekom.Ali neka, sada na njegovoj smrti se nadam da mi je sve oprostio, i opraštam ja njemu.
Igore, počivaj u miru, i čuvaj nas od gore.
Apel redakciji BUG-A;
Posvetite Igoru naslovnu stranicu na časopisu ili stranici.Barem nekakav osvrt redakcije o tom čovjeku, po svjedočanstvu ostalih forumaša.
Toliko mi je sada žao što sam ikada imao nesuglasica sa ovim čovjekom.Ali neka, sada na njegovoj smrti se nadam da mi je sve oprostio, i opraštam ja njemu.
Apel redakciji BUG-A;
Posvetite Igoru naslovnu stranicu na časopisu ili stranici.Barem nekakav osvrt redakcije o tom čovjeku, po svjedočanstvu ostalih forumaša.
Dovoljna je jedna stranica, skromno ali zasluženo.
Apel redakciji BUG-A;
Netreba raditi cirkus, neka mu posvete kutak jedne stranice, malo kažu o njegovom "životu" na forumu i stave njegov avatar.
Vi se zezate jelda?
Pa pričao sam sa čovjekom nekidan, nemoguće!! Još se zezao, rekao mi je kako je kupio puno igara i da će ostaviti account svom bratu ako umre, mislio sam da je to bila šala.
Ja.. ja ne znam što da kažem. Iskrena sućut, ali i meni je ovo teško palo isto koliko i tebi Elena, i roditeljima i bližnjima, pa i vama.
R.I.P.
R.I.P. legendi koja je pomagala, savjetovala, ili možda nekada i tješila kada je bilo najpotrebnije. Iskrena sućut svoj njegovoj obitelji i pružam potporu za bar jednu stranicu u bug časopisu o njemu. Jest da se nekada malo previše svađao s modovima, ali nema veze. I još jednom R.I.P. legendo
Apel redakciji BUG-A;
Netreba raditi cirkus, neka mu posvete kutak jedne stranice, malo kažu o njegovom "životu" na forumu i stave njegov avatar.
Ja se slažem sa bilo kojim od ta dva prjedloga.
Uglavnom, zaključili smo, nitko kao on...
OPET NAPOMINJEM: AKO IMA NETKO IZ BIH DA IDE NA SAHRANU NEKA MI SE JAVI NA PM!!!
Vi se zezate jelda?
Pa pričao sam sa čovjekom nekidan, nemoguće!! Još se zezao, rekao mi je kako je kupio puno igara i da će ostaviti account svom bratu ako umre, mislio sam da je to bila šala.
Ja.. ja ne znam što da kažem. Iskrena sućut, ali i meni je ovo teško palo isto koliko i tebi Elena, i roditeljima i bližnjima, pa i vama.
Da je barem zezanje... Ali nažalost RIP komentari na 8. stranici teme ti sve govore
Kako je umro, jeli barem umro u vlastitom domu
Napisao sam pismo redakciji BUG-a:
Vjerujem kako ste i sami primijetili da je preminuo naš forumaš, EnlightenedPhoenix. Proveo je 3 godine s nama na forumu i sudjelovao u brojnim temama. Bio je od pomoći svima i davao savjete. Par puta je bio suspendiran,ali nema veze. Bolovao je od teške bolesti i zadnje je dane proveo s nama na forumu, vašem BUG Forumu. Tužnu vijest nam je javila njegova cura. Odmah se pokrenula i akcija za skupljanje novca za pomoć obitelji koju je pokrenuo mind_challenge. Bilo bi lijepo od vas da pokojniku posvetite djelić stranice vašeg časopisa.
Hvala unaprijed,
lzgr
Piše da je u bolnici.
gjurki
Moja sućut.
Pročitaj prvi post.
R.I.P.
neka mu je pokoj dusi...zasluzia je...forumasi ga zaboravit nece...
Pročitaj prvi post.
U bolnici
Od koje je bolesti umro sto mu nije bilo spasa
Rest In Peace
Počivao u miru. Prva tema koju sam otvorio danas na BOL-u, kad ono - šok... Raspravljali smo par puta, nismo se uvijek slagali, ali ovo..
Iskrena sućut djevojci, prijateljima i obitelji.
Moja sućut obitelji i prijateljima
R.I.P