Oproštaj za moju ljubav, Igora Enlightenedphoenixa zaključana tema

poruka: 512
|
čitano: 84.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Oproštaj za moju ljubav, Igora Enlightenedphoe
eterna luchar kaže...
nisi ti LUXX ništa loše rekao, znam ja tvoju i EP prošlost pa shvaćam i tvoje sumnje...

netreba sad pljuvat po nikom,uostalom ako laze, sebi laze..

No da su price o njegovoj firmi sa x radnika i xxx novaca bile pomalo jadne,jesu..

Ja sam u pocetku pomislio to sto i luxx no nije mi se dalo raspravljat i nagadjat

edit naravno da cu dat love za vijenac ukoliko ce ic neko

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 12:49 (HotRod402).
14 godina
neaktivan

Ja znam ime i prezime, i adresu. Mogu pomoći u vezi toga, ali naravno ime i prezime NE DAJEM javno drugima kojima netrebaju u svrhu zaštite privatnosti.

I da LUXX, post ti nije uopće za TD, neznam zašto to misliš...

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
15 godina
Oproštaj za moju ljubav, Igora Enlightenedphoenixa

Počivaj u miru Igore. Iako si ponekad imao možda preradikalne stavove, uvijek si bio cijenjen.

16 godina
protjeran
HotRod402 kaže...
eterna luchar kaže...
nisi ti LUXX ništa loše rekao, znam ja tvoju i EP prošlost pa shvaćam i tvoje sumnje...

netreba sad pljuvat po nikom,uostalom ako laze, sebi laze..

No da su price o njegovoj firmi sa x radnika i xxx novaca bile pomalo jadne,jesu..

Ja sam u pocetku pomislio to sto i luxx no nije mi se dalo raspravljat i nagadjat

Da, i da je napustio medicinu radi mamine licence da proizvodi specijalne jagode. Cudan je bio.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina

Znam da je bio ratoboran tu na forumu, osobno nisam se nikad zakačio sa njim, ali pričao sam par puta.

Davao mi je par savjeta kad sam razmišljao o otvaranju webshop-a, i mogu reći, da u pp nije ni približno arogantan kao što je kad javno dijeli "savjete".

Uvjek je teško svakome vidjeti ovako nešto, a de negovorim kako je teško bilo napisati ovu temu, njegovoj curi (ili majci, sestri, kome već..), stvarno nešto teško za napraviti.

Ako netko stvarno živi u vinkovcima, mogli bi nekako skupiti lovu za jedan vijenac, mislim da ima dovoljno ljudi na forumu koji bi se javili za takvo nešto.

I za kraj, jedna pjesma (iako se ovakvi pjevači uglavnom ovdje popljuju, nije me briga, čovjek je zaslužio!)

Pozdrav kolega!

R.I.P.

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina
neaktivan

Moja iskrena sućut obitelji, djevojci i prijateljima...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
16 godina
neaktivan

Što reći...

Ovo me je jednostavno pogodilo !!! Ostao sam bez riječi,prvo sam mislio da je riječ o šali...

Čuli smo se svaki dan,msn,face,bug forum..Bio si kul lik koji mi je uvijek pomogao kad mi je trebalo.Savjetovao me u puno toga(nije baš sve za javnost)

Moja iskrena sućut obitelji,curi koju je volio najviše na svijetu i svim prijateljima i poznanicima!!

Bog uzima samo najbolje!!!

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
16 godina
neaktivan

Ovo me baš potreslo. 

Počivao u miru.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
16 godina
neaktivan

Iskrena sućut svima koji su ga poznavali..počivao u miru..

radio.mackamama.com - the best radio in the universe
14 godina
neaktivan

iskrena sućut

17 godina
neaktivan

Kakva god osoba bila ili ne bila, tužno je vidjeti kako se čovjek - pogotovo mlada osoba doslovno može raspasti u tako kratkom vremenu zbog bolesti

Moja sućut obitelji i prijateljima

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

već dugo me nešto nije ovako potreslo
Elena, moja sućut

16 godina

iskrena sucut,i jos nevjerujem...sjecam se da je pricao samnom o svemu i svacemu, pomogao mi preko msna da napravim plakat za međunarodni dan štednje...jos smo se dogovorali da mu pomognem oko njegove wiki stranice...i sad ga nema....{#} R.I.P

Iz dana u dan
16 godina
neaktivan

Moja sućut obitelji, curi, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Počivao u miru prijatelju.

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
neaktivan

Obitelj, prijatelji, poznanici Igora primite moju sućut.

15 godina
neaktivan

Igore,

Teško mi je komentirati ovu temu, ali moram, jer si ipak bio tu uz mene. Te noći provedene na steam chatu, ti dani kada si mi davao savjete kad mi je bilo najpotrebnije, te moje riječi koje su ulijevale nadu u tebe... ah, Igore, ovaj trenutak će mi ostati urezan duboko u sjećanju. Još uvijek sam potresen i jako mi je žao zbog ovoga.

Počivaj u miru.

Steam: dzanan_ganic, Skype: dzanan.ganic, Xfire: dzanky05, MSN: ganic_dzanan@hotmail.com
16 godina

R.I.P. EP, stvarno smo se svi nadali da ces se izljeciti, ali stvarno bolest ne bira.

Sigurno si na puno boljem mjestu sada jer si to zasluzio. Pocivaj u miru i moja sucut.

15 godina
neaktivan

Od nick54321 (koji je suspendiran): '' Moja iskrena sućut svoj rodbini, curi, prijateljima, svima koje je poznavao. ''

Kaze da mu nije problem dati koju kunu za cvijece...i kaze da ko kupuje cvijece neka ostavi mail na koji mu se moze javiti...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 13:14 (rebelsy).
15 godina

R.I.P EP

Decko koji je znao se posvadati sa moderatorima za druge forumase i imao je cvrste stavove o svemu! Pocivao u miru...{#}

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
protjeran

Igore druze R.I.P bio si jedan od najboljih i najistaknutijih forumasa na forumu zasluzujes 5 zvjezdica i to bi moderatori trebali dati !

Evo je samo za tebe

15 godina

Nisam ga poznavao,ali iz njegovih postova se moglo dosta saznati o njemu.Bio je uvijek spreman pomoći,iako se nekad nije činilo da je tako.

Moja iskrena sućut

ako sam ti ikako pomogao,stisni hvala
17 godina
neaktivan

Ovo pišem stisnutog grla, ali kakva tema za oproštaj od EP-a!

Suze, smijeh, optužbe, teorije urote, prelazak granice dobrog ukusa, offtopičarenje, spam, prijenje, kartoni, suspenzije... Da je EP tu, sto posto bi uživao u ovom kuršlusu i popušio barem žuti.

Sada se negdje gore smije kako je opet uspio zakuhati strasti na forumu. To nitko osim njega ne bi uspio!!! Za nevjerovati, jednostavno za nevjerovati...

(ipak bi mogli malo skulirati svi, lijepo vas molim)

iddqd
14 godina
protjeran

Ako je netko iz BiH, a ide na sahranu neka me kontaktira na PM...

Sting like a bee, flow like a butterfly...
16 godina
neaktivan

Iskrena sućut.

3D dizajner
17 godina
neaktivan

Njegova zadnja poruka u životu na ovom forumu.

http://www.bug.hr/forum/post/slaganje-pc-konfiguracija/gdje-kupiti-ddr2-rame-laptop/2036012.aspx

{#}

Počivao u miru

Poruka za Elenu: Nastavljaj se javljati svako toliko na forum,u temu http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc--06h-22h/21917.aspx

R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 13:30 (lzgr).
17 godina
neaktivan

Jel se itko osim mene sjetio sada Andy Kaufmana?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan. Ako se netko potrudi da ti da odgovor na pitanje, pa bar mu možeš stisnuti HVALA.
17 godina
neaktivan

Rijeci kao ne seri i nelupaj i idiot nemaju ovdje sta trazit.

Ako je ovo stvarno istina onda je dovoljno tragicno.

I sta je u tome lose zelit stvarno imat potvrdeno da je to istina?

U cemu je problem?

Tesko dokazat?

bas i ne.

Ima garant ljudi iz Vinkovaca koji to nabrzaka mogu provjerit.

A sad tjerat mak na konac i svadat se nema smisla.

Uglavnom ostavite se optuzbi moderatora kao i psovanja.

Ovdje mozete izrazit sucut obitelji,djevojci, prijateljima i tocka.

kome je do trazenja istine neka pokusa doznat dal se to stvarno desilo i nek objavi ovdje.

Svima ce nam biti lakse (hm bas i ne al eto) i znat cemo da je to stvarno istina.

Inace bi i ja mogao svasta napisat.

A do citatelja je da odluci dal govorim istinu il ne.

Dakle neka si neko da truda i pokusa iskopat dal je to stvarno bilo i tocka.

A teorije ostavite za navecer

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
15 godina

moja iskrena sućut ! R.I.P.  

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
15 godina

Ne mogu vjerovat. Počivaj u miru!

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
16 godina
neaktivan
Mind je iz Vinkovaca i ja mu dovoljno vjerujem kada kaže da je to na žalost istina...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice