evo vec neko vrijeme pokusavam smislit neki nick ali nikako da smislim nesto kreativno xD pa eto ko ima prijedlog xD .... do sada sam koristio nickove PhysoTronic i CrazyWalker ... ugl neko mi je provalio pass i otislo sve u k... i sada moram napravit nove acc sa novim nickom ali nikako da smislim nesto novo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Online nick kao najosobnija stvar koja te dijeli od tisuće drugih bi trebala biti nešto originalno i izaći iz toje glave.
pa izaslo je u dva oblika i tjt xD brojke ne zelim stvljat u nick jer smatram da onda izgleda glupo PhysoTronic94 CrazyWalker7 .... ne valja :S 
ma nije mi to za nick xD sad mi je pao na pamet ovaj nick sta mislite
wacerape
Crazy PsychoTronic Walker. 
hahahaha xD ma preeedugacko xD....
pa mislio sam i na takve ali nezz nije to to nakon physotronica xD wacerape mi je dobar ali opet kad pricam na ts kako ce mi se obracati ej wacerape! tesko za izgovorit xD
mightyme?
nije lose ali zar to nije malo istroseno 
onda stavi Arkantos-bit češ jedinstven
onda stavi Arkantos-bit češ jedinstven
probo sam nece... koristi se prob o sma i c umjesto k ali nece...
sta mislite o nicku prectos ??
sta mislite o nicku prectos ??
Taj ti je .eben, stavi taj najbolje
Sarkof4g
Pedobear
Predlažem ti unikatan nick i avatar. Recimo meni je ovaj avatar unikatan i ljudi s CSa me prepoznaju na BUGu, a s BUGa na CSu.
Ljudi se ne pamte po nicku nego po avatari. Uglavnom prva stvar koja mi upadne u oči je avatar i onda kad netko promjeni avatar sličan nekom drugom korisniku ostanem zbunjen dok ne vidim ime.
A nick. Muke sam mučio sa pustim nickovima dok nisam stavio Vapor-X jednom. Dalje je to došlo do Vapor i vapor, a kao skraćeno u CSu koristim vpR.