Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.152.974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)

Nemam namjeru, zarađujem ja dovoljno na svom poslu :)

Ali to je nebitno, pričam o iskustvu na pravom poslu.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Svenos kaže...
Eh, sto volim kad moderator ima smisao za humor... :p
Ljudi, za 11 sati je moja nova konfiguracija na mom stolu. Toliko sam nervozan i uzbudjen da mi je zlo, boli me stomak i tapkam nogom cijelo vrijeme. Pa, ja ovu noc necu spavati...
Imate vi kojih savjeta sto prvo napraviti kad se instaliraju osnovni programi(i naravno windows 7 Ultimate)?

Isti smo, samo što ja nijednu noć ne mogu spavati.. zaspim tek tamo oko 5/6 ujutru.

E pa onda se tjedan dana budi u 8 ujutro pa ces ici spavati u 1...

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nemam namjeru, zarađujem ja dovoljno na svom poslu :)

Ali to je nebitno, pričam o iskustvu na pravom poslu.

Smijem pitati koji je tvoj posao?

To ti se isto racuna kao iskustvo. Ne u hrvatskoj, ali u utjecajnijim zemljama da... A osim toga, na oDesku programerov sat je 50ak dolara... Pa si ti misli, koliko je to vise od tvog sata? ;) A radis posao od kuce... :)

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
15 godina
neaktivan
Svenos kaže...
Aliser kaže...
Svenos kaže...
Ljudi, za 11 sati je moja nova konfiguracija na mom stolu. Toliko sam nervozan i uzbudjen da mi je zlo, boli me stomak i tapkam nogom cijelo vrijeme. Pa, ja ovu noc necu spavati...
Imate vi kojih savjeta sto prvo napraviti kad se instaliraju osnovni programi(i naravno windows 7 Ultimate)?

Isti smo, samo što ja nijednu noć ne mogu spavati.. zaspim tek tamo oko 5/6 ujutru.

E pa onda se tjedan dana budi u 8 ujutro pa ces ici spavati u 1...

Lako je reći.. legnem ti ja u 1/2 i bezveze ti ležim u krevetu jer ne mogu zaspasti.. a probudim se inače oko 9/10.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
14 godina
Aliser kaže...
Svenos kaže...

I feel ya.

Sutra se moram probudit u 8 ujutro, a sigurno neću uspjet zaspat prije 4-5 sati.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)
Ahaha, pa onda cu ti ja doci i udarit te maljem po glavi pa ces zaspat, sta da ti ja radim. Tablete za spavanje. Izmori se tijekom dana. Trci, vjezbaj, mozgaj, nemoj samo pred kompom sjedit... ;)
Meni ce sad uskoro poceti skola (2tjedna) gdje ce prvi sat biti u 7 ujutro, tako da se moram buditi u 5, pola 6... Tako da mene necete vidjeti vise na ovoj temi... Ja cu vec u ponoc najkasnije spavati kao klada... :p
16 godina
moderator
Svenos kaže...

To ti se isto racuna kao iskustvo. Ne u hrvatskoj, ali u utjecajnijim zemljama da... A osim toga, na oDesku programerov sat je 50ak dolara... Pa si ti misli, koliko je to vise od tvog sata? ;) A radis posao od kuce... :)

Postavljanje i održavanje nečega za nekoga :)

Samo hitne intervencije i terenski rad.

15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

I feel ya.

Sutra se moram probudit u 8 ujutro, a sigurno neću uspjet zaspat prije 4-5 sati.

I ja moram tada ustati a poznavajući mene..

Svenos kaže...
Ahaha, pa onda cu ti ja doci i udarit te maljem po glavi pa ces zaspat, sta da ti ja radim. Tablete za spavanje. Izmori se tijekom dana. Trci, vjezbaj, mozgaj, nemoj samo pred kompom sjedit... ;)
Meni ce sad uskoro poceti skola (2tjedna) gdje ce prvi sat biti u 7 ujutro, tako da se moram buditi u 5, pola 6... Tako da mene necete vidjeti vise na ovoj temi... Ja cu vec u ponoc najkasnije spavati kao klada... :p

Meh, izmorim ti se ja, samo što se ja lako i odmorim pa sve tako u krug.

Tebi škole za 2 sedmice a meni fakultet počinje 30 septembra {#}

14 godina
Svenos kaže...

Ja sam bilježio sebi na ajfon svaku noć kad sam išao spavat, i većinom idem oko 4 sata.

Najranije 1, a najkasnije 6 ujutro ovo ljeto.

Ali kad počne škola bit će druga priča.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Svenos kaže...

Postavljanje i održavanje nečega za nekoga :)

Samo hitne intervencije i terenski rad.

Mhm, razumijem... ;)

Sretna 4. godina clanstva na forumu! ;) Nadamo se da ces ostati i do 5... :)

15 godina
neaktivan
Svenos kaže...

Mhm, razumijem... ;)

I meni je 3 godine otkako sam registrovan na bug-u

13 godina
neaktivan
A za vas dvojicu: Ja predlazem da ja dodjem s maljem i BANG! I ne da cete sanjati, nego cete vidjeti Sirijus galaksiju... Gle, ili se ne izmorite dovoljno da zaspite, ili ste jednostavno ono... Shebani... :p
15 godina
neaktivan
Svenos kaže...
A za vas dvojicu: Ja predlazem da ja dodjem s maljem i BANG! I ne da cete sanjati, nego cete vidjeti Sirijus galaksiju... Gle, ili se ne izmorite dovoljno da zaspite, ili ste jednostavno ono... Shebani... :p

Ja ti komotno mogu reći da sam sje*an, jer mi je ovako već više od mjesec dana.

16 godina
moderator

Nebi išao programirati ni za 20x veću plaću od trenutne :)

Nema boljeg od terena...vidiš sva moguća mjesta, a putovanje te ne košta ništa...još kad se sistem zblesira pa imaš 12h + dnevnica za teren Smijeh

Hvala, da nisi rekao nebi ni skužio Smijeh

14 godina
Svenos kaže...

Iskreno, ja nemogu zaspat zbog ove vrućine.

Upalim si YT na mobitelu, eventualno provirim na Facebook i tako budem dok mi se oči ne sklope.

Naviknuo sam se već, tako da mi to više ni ne smeta.

Eventualno ću zadnji tjedan pokušavat ranije ići spavat da se priviknem natrag na školsko stanje. :)

13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Svenos kaže...

Mhm, razumijem... ;)

E ti mi ne zakljucavas teme kad mi prdne kao Mario tako da sam te zaboravio... :p

Sretna ti 3. godina na bug forumu... Ako ne postanes moderator zbog aktivnosti, ja cu izumiti letece aftomobile. Kad god ja dodjem - ti online...

16 godina
moderator

Ja jedem kruške :D

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nebi išao programirati ni za 20x veću plaću od trenutne :)

Nema boljeg od terena...vidiš sva moguća mjesta, a putovanje te ne košta ništa...još kad se sistem zblesira pa imaš 12h + dnevnica za teren Smijeh

Hvala, da nisi rekao nebi ni skužio Smijeh

Hah, ja ili budem programer ili bilo sta oko informatike dokle dok je: a) zabavno i b) dobro placeno... :D

Aliser - e jbg lega ne znam sto da ti kazem. Trpi... :/

A ti kojem sam zaboravio nick, ali imas jednu i po zvjezdicu - Tako i ja.. :D Upalim youtube dok mi se oci ne sklope... ;) Ali meni se sklapaju vec sad polako, unatoc uzbudjenju...

15 godina
neaktivan
Svenos kaže...
Aliser kaže...
Svenos kaže...

Mhm, razumijem... ;)

E ti mi ne zakljucavas teme kad mi prdne kao Mario tako da sam te zaboravio... :p

Sretna ti 3. godina na bug forumu... Ako ne postanes moderator zbog aktivnosti, ja cu izumiti letece aftomobile. Kad god ja dodjem - ti online...

Počni onda već raditi na tome, ja ti ništa korisno gotovo i nisam ni uradio na forumu :D

16 godina
moderator
Aliser kaže...

Počni onda već raditi na tome, ja ti ništa korisno gotovo i nisam ni uradio na forumu :D

Aliser ti si koristan ko voda u koljenu nasred pustinje Smijeh

15 godina
neaktivan
Ma nema :P
13 godina
neaktivan
Hahaha, ah vjeruj mi ja sam ti bio mod na par foruma. Nakon nekog vremena ti jednostavno dosadi. Zato sad mi je bas super biti normalan clan (i jako se ponosim sa svojom jednom zvjezdicom :) ), jer nisi toliko obavezan dolaziti. (barem ja) Kad sam bio moderator pi visio po 5+ sati na forumu dnevno... Ovako dodjem 3-4 puta po pola sata i to je to.. :)
14 godina

Petric celebrity. {#}

Baš sam ga vidio večeras u Dnevniku, komentirao je nešto o Facebooku, i onaj hakerski upad na Cukrićev profil.

Primjedba adminima : Zašto mi, obični smrtnici nemamo onog zubatog smajlića ? 

16 godina
moderator

Meni ne, ja sam trenutno mod na 3 foruma i baš mi je zanimljivo.

Nismo uopće obavezni dolazit, ja ionako na ono što radim kao mod ovdje potrošim 5 min dnevno :)

Tomek, imate, al neznate za to Smijeh{#}

17 godina
Tomek.Klc kaže...

Petric celebrity. {#}

Baš sam ga vidio večeras u Dnevniku, komentirao je nešto o Facebooku, i onaj hakerski upad na Cukrićev profil.

Primjedba adminima : Zašto mi, obični smrtnici nemamo onog zubatog smajlića ? 

Pa ja nisam Mod ali ga imam,Belji se no ja sam ga ukral po kratkom postupku isto tak ko i ovog pajceka fučkaj ga.Smijeh{#}Smijeh

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 1:30 (rambox).
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Meni ne, ja sam trenutno mod na 3 foruma i baš mi je zanimljivo.

Nismo uopće obavezni dolazit, ja ionako na ono što radim kao mod ovdje potrošim 5 min dnevno :)

Tomek, imate, al neznate za to Smijeh{#}

Aha, pa tako i ja da. Ali kada si mod si popularan... :D I onda si po cijelom forumu, pravis teme, odgovaras na postove... Zanimljivo je pa na kraju sjednem u 2 popodne i kad mislim da ce pola tri pogodim. Ali pola tri u noci... Tada sam poslao i moderatora i forum kvragu i okrenuo se puku... :p

Jos devet sati... O_O

13 godina
neaktivan

Večer, očito vrlo dosadna čim postam ovdje. :D

Kakva smo mi država Nikoli Tesli da je živ bi trebala veza da se zaposli u HEP-u.
16 godina
moderator

Ja ne odgovaram skoro nikom, osim ako natipka neku glupost ili ako mi je do zezancije :D

14 godina

Test za pajceka. {#}

Edit: Fail. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 1:50 (Tomek.Klc).
16 godina
moderator

Nevinašce.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice