Nemam namjeru, zarađujem ja dovoljno na svom poslu :)
Ali to je nebitno, pričam o iskustvu na pravom poslu.
Isti smo, samo što ja nijednu noć ne mogu spavati.. zaspim tek tamo oko 5/6 ujutru.
E pa onda se tjedan dana budi u 8 ujutro pa ces ici spavati u 1...
Smijem pitati koji je tvoj posao?
To ti se isto racuna kao iskustvo. Ne u hrvatskoj, ali u utjecajnijim zemljama da... A osim toga, na oDesku programerov sat je 50ak dolara... Pa si ti misli, koliko je to vise od tvog sata? ;) A radis posao od kuce... :)
Isti smo, samo što ja nijednu noć ne mogu spavati.. zaspim tek tamo oko 5/6 ujutru.
E pa onda se tjedan dana budi u 8 ujutro pa ces ici spavati u 1...
Lako je reći.. legnem ti ja u 1/2 i bezveze ti ležim u krevetu jer ne mogu zaspasti.. a probudim se inače oko 9/10.
I feel ya.
Sutra se moram probudit u 8 ujutro, a sigurno neću uspjet zaspat prije 4-5 sati.
To ti se isto racuna kao iskustvo. Ne u hrvatskoj, ali u utjecajnijim zemljama da... A osim toga, na oDesku programerov sat je 50ak dolara... Pa si ti misli, koliko je to vise od tvog sata? ;) A radis posao od kuce... :)
Postavljanje i održavanje nečega za nekoga :)
Samo hitne intervencije i terenski rad.
I feel ya.
Sutra se moram probudit u 8 ujutro, a sigurno neću uspjet zaspat prije 4-5 sati.
I ja moram tada ustati a poznavajući mene..
Meh, izmorim ti se ja, samo što se ja lako i odmorim pa sve tako u krug.
Tebi škole za 2 sedmice a meni fakultet počinje 30 septembra
Ja sam bilježio sebi na ajfon svaku noć kad sam išao spavat, i većinom idem oko 4 sata.
Najranije 1, a najkasnije 6 ujutro ovo ljeto.
Ali kad počne škola bit će druga priča.
Postavljanje i održavanje nečega za nekoga :)
Samo hitne intervencije i terenski rad.
Mhm, razumijem... ;)
Sretna 4. godina clanstva na forumu! ;) Nadamo se da ces ostati i do 5... :)
Mhm, razumijem... ;)
I meni je 3 godine otkako sam registrovan na bug-u
Ja ti komotno mogu reći da sam sje*an, jer mi je ovako već više od mjesec dana.
Nebi išao programirati ni za 20x veću plaću od trenutne :)
Nema boljeg od terena...vidiš sva moguća mjesta, a putovanje te ne košta ništa...još kad se sistem zblesira pa imaš 12h + dnevnica za teren
Hvala, da nisi rekao nebi ni skužio
Iskreno, ja nemogu zaspat zbog ove vrućine.
Upalim si YT na mobitelu, eventualno provirim na Facebook i tako budem dok mi se oči ne sklope.
Naviknuo sam se već, tako da mi to više ni ne smeta.
Eventualno ću zadnji tjedan pokušavat ranije ići spavat da se priviknem natrag na školsko stanje. :)
Mhm, razumijem... ;)
E ti mi ne zakljucavas teme kad mi prdne kao Mario tako da sam te zaboravio... :p
Sretna ti 3. godina na bug forumu... Ako ne postanes moderator zbog aktivnosti, ja cu izumiti letece aftomobile. Kad god ja dodjem - ti online...
Ja jedem kruške :D
Nebi išao programirati ni za 20x veću plaću od trenutne :)
Nema boljeg od terena...vidiš sva moguća mjesta, a putovanje te ne košta ništa...još kad se sistem zblesira pa imaš 12h + dnevnica za teren
Hvala, da nisi rekao nebi ni skužio
Hah, ja ili budem programer ili bilo sta oko informatike dokle dok je: a) zabavno i b) dobro placeno... :D
Aliser - e jbg lega ne znam sto da ti kazem. Trpi... :/
A ti kojem sam zaboravio nick, ali imas jednu i po zvjezdicu - Tako i ja.. :D Upalim youtube dok mi se oci ne sklope... ;) Ali meni se sklapaju vec sad polako, unatoc uzbudjenju...
Mhm, razumijem... ;)
E ti mi ne zakljucavas teme kad mi prdne kao Mario tako da sam te zaboravio... :p
Sretna ti 3. godina na bug forumu... Ako ne postanes moderator zbog aktivnosti, ja cu izumiti letece aftomobile. Kad god ja dodjem - ti online...
Počni onda već raditi na tome, ja ti ništa korisno gotovo i nisam ni uradio na forumu :D
Počni onda već raditi na tome, ja ti ništa korisno gotovo i nisam ni uradio na forumu :D
Aliser ti si koristan ko voda u koljenu nasred pustinje
Petric celebrity.
Baš sam ga vidio večeras u Dnevniku, komentirao je nešto o Facebooku, i onaj hakerski upad na Cukrićev profil.
Primjedba adminima : Zašto mi, obični smrtnici nemamo onog zubatog smajlića ?
Meni ne, ja sam trenutno mod na 3 foruma i baš mi je zanimljivo.
Nismo uopće obavezni dolazit, ja ionako na ono što radim kao mod ovdje potrošim 5 min dnevno :)
Tomek, imate, al neznate za to
Petric celebrity.
Baš sam ga vidio večeras u Dnevniku, komentirao je nešto o Facebooku, i onaj hakerski upad na Cukrićev profil.
Primjedba adminima : Zašto mi, obični smrtnici nemamo onog zubatog smajlića ?
Pa ja nisam Mod ali ga imam, no ja sam ga ukral po kratkom postupku isto tak ko i ovog pajceka fučkaj ga.
Meni ne, ja sam trenutno mod na 3 foruma i baš mi je zanimljivo.
Nismo uopće obavezni dolazit, ja ionako na ono što radim kao mod ovdje potrošim 5 min dnevno :)
Tomek, imate, al neznate za to
Aha, pa tako i ja da. Ali kada si mod si popularan... :D I onda si po cijelom forumu, pravis teme, odgovaras na postove... Zanimljivo je pa na kraju sjednem u 2 popodne i kad mislim da ce pola tri pogodim. Ali pola tri u noci... Tada sam poslao i moderatora i forum kvragu i okrenuo se puku... :p
Jos devet sati... O_O
Večer, očito vrlo dosadna čim postam ovdje. :D
Ja ne odgovaram skoro nikom, osim ako natipka neku glupost ili ako mi je do zezancije :D
Test za pajceka. {#}
Edit: Fail.
.