Pa mislio sam stavit android.
Ali kad već imaš neke bolje, možeš li mi preporučiti? :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa mislio sam stavit android.
Ali kad već imaš neke bolje, možeš li mi preporučiti? :)
E iskreno, ne da mi se sad gledati po njuškalu :P
Igram pokeMMO (pokemone)
A i nisam baš neki s androidima, meni su svi isti
Ali po menije galaxy s1 bolji od toga, ja ti volim WP pa bi si npr uzeo lumiu 800 do 1000kn se da nabaviti.
Ili htc 8s isto zna uletiti povoljnih na njuškalu.
Omg, pokemmo? to je ona online multiplayer pokemon igra? to sam bio cuo al nikako da se sjetim potrazit i sad ti naletis..kralju hvala hahaah
a gle, vidio sam tu na forumu lumiu 710 mislim, samo meni treba vip a ne tmobile :P
hvala na preporuci, budem pogledao :)
Ako ne skužiš i ne naštlaš dobro igru rom i sve ostalo, javi se dati ću ti ja link da skineš od mene sve već gotovo.
Samo se registriraj na pokemmo.eu i moraš skinuti firered USA v1.0 samo taj za sada radi na ovom emulatoru
Tipićan razgovor između brata i mene:
Ja: Makni mi se s očiju
Brat: Ma crkni
To je ta bratska ljubav.
Isto to i sa mojim bratom i sestrom a i sa najboljim frendom, kojeg smatram bratom
PS da se nadovezem na ono jucer, nasao sam na njusci za 750 kn galaxy s1, kaze nije fixno, da spustim na 650 + postarina? Izgleda ok mobitel, uz standardne izlizane strane naravno.
TipiČan.
Sori, nisam mogao izdržati.
Večer nespavalicama. :)
.r
TipiČan.
Sori, nisam mogao izdržati.
Večer nespavalicama. :)
Dese se i meni gramatičke greške :P
Ja: Makni mi se s očiju
Brat: Ma crkni
To je ta bratska ljubav.
Treba vas dvojicu poslat da malo prekopate vrt, onak reda radi pa se budete malo smirili pa na kraju i sprijateljili sigurno.
.r
Bok svim nehrkalicama, šta je bilo kolko vidim tvoja tipkovnica se napila a miš je dao otkaz jel.
Dese se i meni gramatičke greške :P
Dogode :)
Bok svim nehrkalicama, šta je bilo kolko vidim tvoja tipkovnica se napila a miš je dao otkaz jel.
Crklo od puno kartona xD
Aj šuti Mario, glava me ionako boli :D
@rambox Ma to se mi tako zezamo :D
Aj šuti Mario, glava me ionako boli :D
To ti je od sira :)
Ljudi, za 11 sati je moja nova konfiguracija na mom stolu. Toliko sam nervozan i uzbudjen da mi je zlo, boli me stomak i tapkam nogom cijelo vrijeme. Pa, ja ovu noc necu spavati...
Imate vi kojih savjeta sto prvo napraviti kad se instaliraju osnovni programi(i naravno windows 7 Ultimate)?

Ljudi, za 11 sati je moja nova konfiguracija na mom stolu. Toliko sam nervozan i uzbudjen da mi je zlo, boli me stomak i tapkam nogom cijelo vrijeme. Pa, ja ovu noc necu spavati...
Imate vi kojih savjeta sto prvo napraviti kad se instaliraju osnovni programi(i naravno windows 7 Ultimate)?
Ja? Humor? Kaj ti je to nekaj za jesti?
Najprije platiš meni 2-3 pive (ili litru i vodu)
a? Humor? Kaj ti je to nekaj za jesti?
Najprije platiš meni 2-3 pive (ili litru i vodu)
Pa da, bas sam sad jednu teglu humora smazo... Uf sto je mljac... :D
Hahaha, bolje bi sebi jedno autohtono Osijecko, hladno iz frizidera... Natocim si u casu, zasjednem za komp, lijeva ruka drzi pivu, desna mis i da vidis, milina haha ;)
Ne, ajd ozbiljno, osim sto cu napravit backup, sto jos da napravim? Ne u vezi sigurnosti nego opcenito ovako, sto se radi kad se digne sistem?

I onda Osječko završi u novom kompu
Uf, znam kako ti je.
Kad sam se prebacivao sa starog laptopa na ovu novu konfiguraciju, bio sam nervozan cijeli dan prije nego je trebao stići paket iz Future.
To je bila sredina 5. mjeseca. :)
Ja sam prvo instalirao Win 7 Ultimate x64, i onda sve programe potrebne za rad, a onda počeo skidati igrice koje sam imao sa Steama i Origina.
I onda Osječko završi u novom kompu
NEMOJ! NEMOJ UREKNUT CES ME A ONDA CU SE BACIT SA DRAVSKOG MOSTA OD MUKE!! XD ja sam ozbiljan btw. Us*rem li taj komp, necu se morat ni sam ubit, ubit ce me stari...

Ma što će ti komp, idi kopat krumpir :)
Uf, znam kako ti je.
Kad sam se prebacivao sa starog laptopa na ovu novu konfiguraciju, bio sam nervozan cijeli dan prije nego je trebao stići paket iz Future.
To je bila sredina 5. mjeseca. :)
Ja sam prvo instalirao Win 7 Ultimate x64, i onda sve programe potrebne za rad, a onda počeo skidati igrice koje sam imao sa Steama i Origina.
E i ja isto sad - stari laptop -> nova konfa.
Evo specovi ako nekog zanima (necu stavljat pod moj pc dok ne bude bootan prvi put :p )
MBO: ASUS (ne znam model, ali je jeftiniji od 970A-UD3, i ima neki heatsink ispod cpu socketa u obliku x (ali prema van)...
CPU: AMD FX 6300 X6 3.5Ghz
HDD: WD Blue 500GB 16Mb cache
PSU: Corsair CX430 80+ Bronze
RAM: Kingston 4GB 1600Mhz
Kuciste: Zalman Z9 Plus
Monitor: AOC E2250SWDAK
I zvijezda konfe: MSI Radeon HD 7850 Power edition Twin Frozr IV 2GB
Sta kazete? :D Uz to ide najobicnija tipkovnica i mis (cooler na procu je stock do 2.-3. mjeseca, onda cu uzeti ND-14 ili nesto slicno, i dodatnih 4gb rama kao i neke bezicne slusalice :D

Ma što će ti komp, idi kopat krumpir :)
Hmpf! Ne planiram ja na poljoprivredni faks vec na ETF... ;)

Bolji bi ti bio poljoprivredni kakvo je stanje u državi...
Bolji bi ti bio poljoprivredni kakvo je stanje u državi...
Tko kaze da ostajem u ovoj drzavi? Ovdje bas i nema buducnosti... :/ Faks, certifikati, prvo radno iskustvo i pravac njemacka/australija/velika britanija... ;)

Evo specovi ako nekog zanima (necu stavljat pod moj pc dok ne bude bootan prvi put :p )
MBO: ASUS (ne znam model, ali je jeftiniji od 970A-UD3, i ima neki heatsink ispod cpu socketa u obliku x (ali prema van)...
Sta kazete? :D Uz to ide najobicnija tipkovnica i mis (cooler na procu je stock do 2.-3. mjeseca, onda cu uzeti ND-14 ili nesto slicno, i dodatnih 4gb rama kao i neke bezicne slusalice :D
Lijepo, lijepo.
I ja sam mislio na svoju konfu ubost još 4gb RAMa i HD7850 prije 11. mjeseca, pa ćemo vidjet oće mi financije dozvolit.
E da je dobit iskustvo...
Lijepo, lijepo.
I ja sam mislio na svoju konfu ubost još 4gb RAMa i HD7850 prije 11. mjeseca, pa ćemo vidjet oće mi financije dozvolit.
Ja bih na tvom mjestu se strpio jos 5-6 mjeseci i ubo 9xxx seriju... ;)

E da je dobit iskustvo...
Vec ga imam. Zaradio sam neke novce (koji suskaju, nije prijevara) preko online freelancing trzista zvanog oDesk. Ako znas nesto oko informatike registriraj se, pogledaj malo, ako ti se svidi pocni raditi i to je to. Ali ima caka, uvijek ima caka hehe... :) Necu pricati o tome ako nikoga ne zanima, iako sutra mogu dobrovoljno slikati svoje financije na Paypalu i screenshotati transfer s oDeska na PayPal, ako netko nevjeruje u vjerodostojnost novaca... ;)

Isti smo, samo što ja nijednu noć ne mogu spavati.. zaspim tek tamo oko 5/6 ujutru.