Ivo nešto si škrt sa thumb up-ovima(šala
)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo nakon provjeravanja po internetu i ja naišao na dobru vijest: Imam u vlasništvu 2 original win 7 proffesional i upgrade zasada ide dobro.
kako?
MDSNAA
Imam ih i ja x64 i x86 i to originalne. Provjereno.
I kaj ,ključeve za obadva?
I kaj ,ključeve za obadva?
Nazalost no-cd key available.
Evo nakon provjeravanja po internetu i ja naišao na dobru vijest: Imam u vlasništvu 2 original win 7 proffesional i upgrade zasada ide dobro.
kako?
MDSNAA
aha. a blago vama... i ja biii
Original A.K.A. win 7 x86 full working from TPB
Nazalost no-cd key available.
E j*** ga ,nemaš sreće!! Ja isto imam obadva originala ,ali samo jedan ključ!!
kako?
MDSNAA
aha. a blago vama... i ja biii
Šta misliš zašto te starci non-stop pilaju i tjeraju da učiš, da imaš dobre ocijene i ideš na faks? Zbog besplatnih windowsa
Nesto ste tihi veceras? Evo popijte nesto i pojedite na moj racun! 29-ta je pokucala na vrata.
o sretan roćkas..... sve naj
Sutra se vjerojatno se bacam na download onih
SF serija po preporuci Paola
Evo da i ja napravim tortu, bio bi red kad sam već pojeo pola one prve torte
Piše tuđe ime, ali nema veze
EDIT: Ups piše i da je treći rođendan
A cuj ja se ponasam kao da imam 3 godine tako da je jedino ime fulano.
Sutra se vjerojatno se bacam na download onih
SF serija po preporuci Paola
Mh, kad ću dobit flat...
A cuj ja se ponasam kao da imam 3 godine tako da je jedino ime fulano.
Sretan rođendan Ivo
Nesto ste tihi veceras? Evo popijte nesto i pojedite na moj racun! 29-ta je pokucala na vrata.
Bok svima kaj se dela ,sretan ti rođendan i prvenstveno puno zdravlja u buducnosti a onda normalno dabogda ti svaka dala vode iz bokala kaj drugo i jos kaj se bude nudilo usput!
Društvo, ja vas moram lagano napuštati. Pomalo mi se drijema jer sam se jutros rano ustao. Uglavnom, od sad ću biti malo više na forumu pa će bit prilika za spamanje. Laka vam noć.
Uživajte!
pa da i ja čestitam, ivo se najbolje i stritan rođendan, doživia ih ti još puno...
ček to bi onda i ja triba nekako moć, jer mis da i fesbi ima ugovor s microsoftom, samo bi se triba javit tamo
kod jedne ženske koja je glavna za informatiku..
Bok svima kaj se dela ,sretan ti rođendan i prvenstveno puno zdravlja u buducnosti a onda normalno dabogda ti svaka dala vode iz bokala kaj drugo i jos kaj se bude nudilo usput!
A cuj kad alkohol nesmijem onda je i voda dobra.
Društvo, ja vas moram lagano napuštati. Pomalo mi se drijema jer sam se jutros rano ustao. Uglavnom, od sad ću biti malo više na forumu pa će bit prilika za spamanje. Laka vam noć.
Uživajte!
Laku noc i mokri snovi.
ja vas sve pozdravljam! laku noć!
ja vas sve pozdravljam! laku noć!
ahh i ja idem.. spava mi se skroz.. noć svima.. z
Idem i ja! Laku noć!
Laku noc svima koji su presli u krevet.
EDIT: Ode i ja spavat, noc
aj nespavalice jedno pitanje...... jel iko od vas instaliro Mobility Modder za Ati grafu na laptopu? pitam jer sam naso danas na nekom forumu da su za sve laptope driveri skoro isti i da nisu bas nest napisani i da ovo poboljsava stvari s grafama na laptopima......
Sretan rođendan Ivo.
počea san gledat seriju legend of the seeker pa i nije loša...
laku noć odoh ja...
vecer nespavalice ivo sretan rodendan