Pozz svima,kakav razlaz???? Tko to zagovara???? Opet Ivan M. ...a,tko će drugi...dobil bude žutanjak
Nego,rambox....ja bi isto trebal promenit zaslon za veći,pa akimaš tih renomiranih marki još na lageru daj jedan od 24,673"
za neke bagatelne nofce
Pozz svima,kakav razlaz???? Tko to zagovara???? Opet Ivan M. ...a,tko će drugi...dobil bude žutanjak
Nego,rambox....ja bi isto trebal promenit zaslon za veći,pa akimaš tih renomiranih marki još na lageru daj jedan od 24,673"
za neke bagatelne nofce
za neke bagatelne nofce
pozz fcth sta ima kod tebe evo ja tu iscekujem xbox 360
Ma,nema ništ posebno.
Moram još odradit nekaj u Bite Fightu i onda odoh spat.
Nemrem više,celi dan sam za računalom tako reć.
Kaj,budeš dobil X-boxa sad????
Čestitke
Ma,nema ništ posebno.
Čestitke
aha skidam sada igre za njega
za neke bagatelne nofce
Bok i tebi ma one marke monitora koje sam mislio dat Ivan.M su samo za repere i hiphopere marke monitora, ti mozes birat između LG i Samsung normalno se razme a velicina maksimalno 26 se tolerira vise ne!
Kaj je ovo večeras ovde,pustinja???? Kam su pobegli svi????
Ok,rambox...onda meni jednog LG-ija od 24",navikao sam na LG
Jebasu....pppppsssssssssstttttttt
Ma,nema ništ posebno.
Čestitke
Ti se već skinula ta igra?
Odoh ja skinut windowse za moji laptop kojeg čekam - i serial key idem sad napisat
Hahahahaha....Paolo:) Ma pusti dete....nek uživa.Sam nek pripazi kaj piše....
Ma,nema ništ posebno.
Čestitke
Ti se već skinula ta igra?
Odoh ja skinut windowse za moji laptop kojeg čekam - i serial key idem sad napisat
nije jos al fcth mislim da nije zabranjeno napisat da nes skidam posto nisam dao link nisam reko odakle skidam itd
A,je...istina.Sorry,my bad
A,je...istina.Sorry,my bad
ma np
a sta je ovo nema niokg a jeste neki mislim necu ni ja dugo al eto
nije jos al fcth mislim da nije zabranjeno napisat da nes skidam posto nisam dao link nisam reko odakle skidam itd
Ja ću ponosno navesti odkuda skidam windowse i serial keyeve za windowse pa nek me modovi kazne
a sta je ovo nema niokg a jeste neki mislim necu ni ja dugo al eto
Bez panike pa tu smo jos nas par nismo nikam pobegli jos se drzimo nekak!
Ja ću ponosno navesti odkuda skidam windowse i serial keyeve za windowse pa nek me modovi kazne
Kao prvo malo vas sve pozdravljam! Od onog transvestita zgadila mi se tema pa sam ju izbjegavao neko vrijeme!:D
Umoran sam, nije mi se dalo sve citati, sto mozes preko toga skinuti? Koliko to dode?
Paolo, sto studiras u RIjeci?
meni je dosadno... može li me iko zabavit
meni je dosadno... može li me iko zabavit
Da si drugog spola, lako bi te zabavili... ovako cekaj onu Vanessu transica... :D
Kao prvo malo vas sve pozdravljam! Od onog transvestita zgadila mi se tema pa sam ju izbjegavao neko vrijeme!:D
Umoran sam, nije mi se dalo sve citati, sto mozes preko toga skinuti? Koliko to dode?
Da, studiram u Rijeci.
Besplatno je skidanje, a lista je stvarno jako dugačka.
Da, studiram u Rijeci.
stvarno dobra stvar, jedan poznanik u RI studira strojarstvo i pričao mi je o tim programima (zapravo spomenuo mi je samo Vistu ali nema veze )
Da, studiram u Rijeci.
Znaci skroz besplatan OS imas?
Sto studiras? Ja se mislim dogodine prebaciti vama (na ekonomiju Rijeka) da vidim kako se tamo zivi, prosiriti aspekte! Koliko sam vidio veca je zajebancija kod vas a to dobro motivira!
Da, studiram u Rijeci.
Znaci skroz besplatan OS imas?
Sto studiras? Ja se mislim dogodine prebaciti vama da vidim kako se tamo zivi, prosiriti aspekte! Koliko sam vidio veca je zajebancija kod vas a to dobro motivira!
I više njih ako hoću.
Od OS-eva su ponuđeni
Vista Buissness
Server 2003
Server 2008
XP Proffesional
Windows 7 RC
I to u masu kombinacija - 32bit i 64bit, bez SP i sa SP itd. Viste Buissnes ima 7 različitih verzija
Studiram elektrotehniku - i daleko je od zajebancije Ali dođi - mislim da nećeš biti razočaran
I više njih ako hoću.
Od OS-eva su ponuđeni
Vista Buissness
Server 2003
Server 2008
XP Proffesional
Windows 7 RC
I to u masu kombinacija - 32bit i 64bit, bez SP i sa SP itd. Viste Buissnes ima 7 različitih verzija
Studiram elektrotehniku - i daleko je od zajebancije Ali dođi - mislim da nećeš biti razočaran
Odlicna stvar, samo steta necu na elektrotehniku nego ekonomiju (studiram u ZG ekonomiju)!
Bio prekjucer i rekli mi priznati sve ispite pa upisati drugu godinu tamo (prvu zavrsio prosli mjesec, tj. jos imam 1 ispit)! Puklo mi u glavu da je tamo bolja zajebancija, propao mi stan u ZG, profesori prehladni, jedva da si i "broj" a u Rijeci sam sa prodekanicom skoro na "ti" pricao koliko je bila pristupacna! A jos hrpa prijatelja u Rijeci, vec nasao stan!:D
E,da vas samo FCTH pozdravi sve po redu i da vam poželim laku i ugodnu noć.Čitamo se ujutro
Odoh i ja! Samo mi Paolo reci koja si godina! Ljudi uzivajte!
E,da vas samo FCTH pozdravi sve po redu i da vam poželim laku i ugodnu noć.Čitamo se ujutro
Laku noć...
Ode i ja na spavanac laku noc svima!
Odoh i ja! Samo mi Paolo reci koja si godina! Ljudi uzivajte!
Sada završavam 1. godinu
Također i ja odoh - dižem se u 6:30 Laku noć
laku noć svima koji idu spavat, idem i ja... KURAJA
Ajmo polako