Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.195.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
XXX-Man kaže...

draga mi ne dopušta, kaže da više volim auto od nje...

možda je i u pravu xD

Smulja nešto kao da moraš promjeniti fergazer da bi trošio manje.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Smulja nešto kao da moraš promjeniti fergazer da bi trošio manje.

zna da nemam fergazer na autu, neće upalit xD

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
15 godina
XXX-Man kaže...

zna da nemam fergazer na autu, neće upalit xD

Onda reci da ga moraš srediti za tehnički.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Onda reci da ga moraš srediti za tehnički.

ma i to zna da nije još xD pametna je xD

ma reći ću da treba sredit cincilator na gefufni, to uvijek pali xD

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
15 godina
XXX-Man kaže...

ma i to zna da nije još xD pametna je xD

ma reći ću da treba sredit cincilator na gefufni, to uvijek pali xD

A ništa onda ćeš morati igrati puno prljavije, ne trebam ti puno objašnjavati ipak si ti XXX-Man.

LN svima..

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

A ništa onda ćeš morati igrati puno prljavije, ne trebam ti puno objašnjavati ipak si ti XXX-Man.

LN svima..

ma kad joj uvijek sve kažem xD moram manje pričat...

LN

16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Vecer narode, sta ima kod vas? Ja sutra nemam prvi sat, nemam pojma sta trebam za likovni :P i ne spava mi se!

16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Vecer narode, sta ima kod vas? Ja sutra nemam prvi sat, nemam pojma sta trebam za likovni :P i ne spava mi se!

kljikamo po linkovima :D nego jel netko zna gdje nam je nestao logic? nema ga mjesec i pol ni traga ni glasa :S

42
16 godina
moderator
kakapo kaže...

nego jel netko zna gdje nam je nestao logic? nema ga mjesec i pol ni traga ni glasa :S

pojma nemam

18 godina

Tko mi može objasniti načine plaćanja?!

Poduzećem, kreditnom karticom (ajd to kužim) i predračunom.

Ajde molim vas tko se razumije u to da mi ukratko objasni. Od tih tri, ja trebam opciju, overseas express meni paket, a ja njima pare za paket i svi sretni i zadovoljni.
Hvala Bugovci ;)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
16 godina
moderator
Zero Chance kaže...

Ajde molim vas tko se razumije u to da mi ukratko objasni. Od tih tri, ja trebam opciju, overseas express meni paket, a ja njima pare za paket i svi sretni i zadovoljni.
Hvala Bugovci ;)

pouzećem ti je ono što ti želiš, to znači da plaćaš prilikom preuzimanja paketa, odatle i naziv "pouzeće"

18 godina
XXX-Man kaže...
Zero Chance kaže...

Hvala Bugovci ;)

pouzećem ti je ono što ti želiš, to znači da plaćaš prilikom preuzimanja paketa, odatle i naziv "pouzeće"

Auuuuu, stari istinu veliš, zajebo sam se ja. /facepalm

Ja i moja površnost (pogotovo čitanja na internetu) koja me već par puta skoro došla glave. Krivo sam pročitao, sad kad si mi stavio pod navodnike i kad sam ponovno pogledao na stranicu, vidio sam grešku...Hvala XXX-Man :)

(p.s. bolje da si kole popijem da se razbudim, inače maturant sam i pišem elaborat završnog rada, koji sutra ujutro moram predati...:S)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
16 godina
moderator
Zero Chance kaže...

Auuuuu, stari istinu veliš, zajebo sam se ja. /facepalm

Ja i moja površnost (pogotovo čitanja na internetu) koja me već par puta skoro došla glave. Krivo sam pročitao, sad kad si mi stavio pod navodnike i kad sam ponovno pogledao na stranicu, vidio sam grešku...Hvala XXX-Man :)

(p.s. bolje da si kole popijem da se razbudim, inače maturant sam i pišem elaborat završnog rada, koji sutra ujutro moram predati...:S)

griješiti je ljudski :D

bolje red bull ili tako nešto ako ćeš pisat elaborat...

16 godina
neaktivan

Moze pitanje.. znaci poheba si se sa djevicom, ali analno, onda jel ona vise onda nije djevica, ili ipak je? {#}

16 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

Moze pitanje.. znaci poheba si se sa djevicom, ali analno, onda jel ona vise onda nije djevica, ili ipak je? {#}

pa fizički je djevica :D

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Mitsuoka kaže...

pa fizički je djevica :D

a dobro fizicki, ali onako opce.. ne mozemo se nikako dogovorit xD... jedni govore da je napola, jedni da nije, jedni da je.. sta je u biti sve tocno hahahaha... 

16 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

a dobro fizicki, ali onako opce.. ne mozemo se nikako dogovorit xD... jedni govore da je napola, jedni da nije, jedni da je.. sta je u biti sve tocno hahahaha... 

ma svejedno {#}

15 godina
neaktivan

buduci da nije doslo do defloracije, djevica je... u ovom generalnom smislu XD

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Mitsuoka kaže...

ma svejedno {#}

{#} ali je hebeno zanimljivo pitanje... dalo bi se raspravljat 10 dana o tome xD

18 godina

Ako cemo gledati 'fizioloski', jos je djevica. Trebala bi biti djevica dokle god joj himen ne pukne (sto bi kao trebalo biti prilikom prvog sexa), a himen se na 'vaginalnoj' strani, pa....{#}

totus mundus agit histrionem
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 0:41 (SinCr0).
16 godina
moderator
xyan kaže...

buduci da nije doslo do defloracije, djevica je... u ovom generalnom smislu XD

to i ja kažem :D

16 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...

Ako cemo gledati 'fizioloski', jos je djevica. Trebala bi biti djevica dokle god joj himen ne pukne (sto bi kao trebalo biti prilikom prvog sexa), a himen se na 'vaginalnoj' strani, pa....{#}

a evo drugo pitanje oko kojega raspravljamo.. je li djevica ako joj recimo za vrijeme fizickog napora pukne himen (voznja bicikla recimo) je li onda djevica? ili ako je netko prstenjaci pa joj pukne himen.. 

15 godina
neaktivan

o boze pa nije kate middleton XD niti ivana orleanska XD pa da ce ici na pregled. da moze joj puknut, i nece biti djevica vise u bioloskom smislu. dok valjda crkva na to drukcije gleda. mojoj frendici se razderal kad je pala na ljestve i nabila se XD

16 godina
neaktivan

WTF?

o čemu vi to raspravljate koje koga tu djevičario{#}

evo ja taman završio igrajuči zeca ok igra;)

16 godina
neaktivan
xyan kaže...

o boze pa nije kate middleton XD niti ivana orleanska XD pa da ce ici na pregled. da moze joj puknut, i nece biti djevica vise u bioloskom smislu. dok valjda crkva na to drukcije gleda. mojoj frendici se razderal kad je pala na ljestve i nabila se XD

mislim da onda nije djevica u punom smislu te rijeci {#}

16 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

a evo drugo pitanje oko kojega raspravljamo.. je li djevica ako joj recimo za vrijeme fizickog napora pukne himen (voznja bicikla recimo) je li onda djevica? ili ako je netko prstenjaci pa joj pukne himen.. 

banat će nas zbog ovog {#}

ovako: djevica je sve dok nije imala seksualni odnos (tu se podrazumijeva ulaženje penisa u vaginu) i točka :D

17 godina
neaktivan
ROFLMAO

Sretan novi dan, odo leci... :)
http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Mitsuoka kaže...

banat će nas zbog ovog {#}

ovako: djevica je sve dok nije imala seksualni odnos (tu se podrazumijeva ulaženje penisa u vaginu) i točka :D

ali i analni seks je seksualni odnos {#} ajde bar ne trollamo neko se bavimo vaznim znanstvenim pitanjima... tj jedna prijateljica se prvi put u supak i onda govori da je jos uvik djevica, dok drugi govore suprotno, a treci su izmedu xD

16 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

ali i analni seks je seksualni odnos {#} ajde bar ne trollamo neko se bavimo vaznim znanstvenim pitanjima... tj jedna prijateljica se prvi put u supak i onda govori da je jos uvik djevica, dok drugi govore suprotno, a treci su izmedu xD

rekao što se tu podrazumijeva :D

ja bi reko da je {#} al to je moje mišljenje...

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Mitsuoka kaže...

rekao što se tu podrazumijeva :D

ja bi reko da je {#} al to je moje mišljenje...

{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice