dal vi imate problema s forumom da se pročitane teme u kojima sudjelujete prikazuju kao nepročitane??
u zadnje vrijeme mi se to često dešava...
dal vi imate problema s forumom da se pročitane teme u kojima sudjelujete prikazuju kao nepročitane??
Samo u posljednja 24 sata napisao si preko 60 poruka - razmisli koliko ti imaš udjela u tom "propadanju"! 
To je stvarno žalosno, 24 sata 60 poruka vau stvarno sam pokopao forum i ako sma i toliko puno napisao napisani su di je dozvoljeno, tako da te molim da se toga okaniš
uf, ti si nešto gadno ljut 
ma radi što hoćeš - ali (ponavljam od jučer!), ako ti se forum ne sviđa, nitko te ne tjera da ovdje dolaziš! sloboda volje!
Večer
ma radi što hoćeš - ali (ponavljam od jučer!), ako ti se forum ne sviđa, nitko te ne tjera da ovdje dolaziš! sloboda volje!
eto jesma ljut sam
jesa, napisa sam ih možda i više, ali većina je ovdje gdje je normalna ekipa
opet zajebavaš nas sirote forumaše 
opet zajebavaš nas sirote forumaše 

ajde bizi ca gazit ljude i ne zahebavat ludjake okolo 
Prvog bi tebe dosa zgazit doli...
Ali mi steta 200kuna goriva...
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
ajde bizi ca gazit ljude i ne zahebavat ludjake okolo 
Prvog bi tebe dosa zgazit doli...
Ali mi steta 200kuna goriva...
mogu ja šefe umisto tebe
ti samo platiš piće
Pa možemo li napokon počet o nečem zanimljivom??
kolega relax, Miro je zajebant, nemoj se ljutit bezveze :D
tražim nešto za sutra za poruku dana - jel vidio netko nešto svježe (zanimljivo, po mogućnosti nekom i korisno)?
To se samo tebi (ludjaku) desava...
Samo u posljednja 24 sata napisao si preko 60 poruka - razmisli koliko ti imaš udjela u tom "propadanju"! 
To je stvarno žalosno, 24 sata 60 poruka vau stvarno sam pokopao forum i ako sma i toliko puno napisao napisani su di je dozvoljeno, tako da te molim da se toga okaniš
Ma pusti ga, to je zbog ovog vremena... dosadno mu je pa pise gluposti... 
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Jedan dan si tu i "napokon" ti je?
tražim nešto za sutra za poruku dana - jel vidio netko nešto svježe (zanimljivo, po mogućnosti nekom i korisno)?
ne u zadnjih 3-4 mjeseca xD
stavi kao porku ono što je bill rekao za cijepljnje
jer jedine kvalitetne teme ostaju birc i nespavalice di si barem koliko toliko siguran da su ljudi normalni
mi normalni?? daj ne zajebavaj xD
Ti sigurno nisi...
a šta bi za mene trebali reć 
Miro ajd pomoz', brate mili 
jer jedine kvalitetne teme ostaju birc i nespavalice di si barem koliko toliko siguran da su ljudi normalni
Ti sigurno nisi...
Ma ti si van svake kategorije...
ne kreši ti nisi lud ti jednostavno nisi normalan
Kak ste?Vidim ima dosta na**** i ljuti?Ma samo relax to je do vremena
Ti sigurno nisi...
Ma ti si van svake kategorije...
Ne mogu da vjerujem da me vrijeđaš..... a moja paranoja?
stavi kao porku ono što je bill rekao za cijepljnje
ha, ha - vidim da si se uspio i tamo pofajtat! čudi me da te nisu prijavili! 
hm, da tema nije loša, ali ima u njoj puno krivih tumačenja, ali srećom i pametnih zaključaka...
Miro ajd pomoz', brate mili 
a, što bi ti sad da se odmah dečka nagazio? pa vidiš da se tek snalazi na forumu, htio bi se malo družiti, a ti si baš asocijalan 
ne možeš reći čak ni da piše off-topic - u ovoj "temi" 

ajmo se kladit u BUG da je troll 
BTW jel može ovo proć'
Pa zašto nebi malo se svađa ionako nebi bio kažnje za vrijeđanje

ajmo se kladit u BUG da je troll 
Nebih baš rekao, iako su šanse 50-50. Inače učestvuje i u ostalim temama....
Krešo već si to moga vidit, vjerovatno se ne siječaš, od neću sad imenovat ali je pokazao
Krešo već si to moga vidit, vjerovatno se ne siječaš, od neću sad imenovat ali je pokazao
a jbg, šta ću sad, plakat...........................zvat HAK