dobro veće jebaci đeste šta ima
nema ništa
gleda se kako ovaj forum sve više i više propada
nema ništa
Švorc sam...
Što želiš iz kolekcije oglasnika?
ček, sad ću ti napisat na pp
nema ništa
naaajs 
time for some NFS: Carbon 
nema ništa
naaajs 
od cilog foruma izgleda da se smaperi iz birca i nespavalica najviše pridržavaju pravila a najviše nas optužuju, dok glavni ne rade ništa a trolovi to iskorištavaju
P4ki slazem se u potpunosti...
Ja ode, jedva gledam :), sutra do algoritma, poslijepodne, a od 8 do 2 nastava, imamo geografiju :(
od cilog foruma izgleda da se smaperi iz birca i nespavalica najviše pridržavaju pravila a najviše nas optužuju, dok glavni ne rade ništa a trolovi to iskorištavaju
da to sam primjetio....jbg kad se i modovi vole riješit spamera a onda ostaju ovi koji misle da o svemu znaju sve....uglavnom prekomplicirano je....ja se sjećam da je forum prije godinu dana bio dosta drugaćiji nego sad....bar se nije toliko kužilo koliko su neki glupi...jbt pretvaramo se u fejs 
jer jedine kvalitetne teme ostaju birc i nespavalice di si barem koliko toliko siguran da su ljudi normalni
jer jedine kvalitetne teme ostaju birc i nespavalice di si barem koliko toliko siguran da su ljudi normalni
mi normalni?? daj ne zajebavaj xD
e a kako je tek bilo prije 2 godine...

ma ja uopće neotvaram teme kad imam neki problem s kompomda se sam svađaju jer su svi najpametniji...postavim pitanje tu ili u bircu i dobijem par suvislih odgovora i rješen problem....
Ti sigurno nisi...
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
ali ove teme koje se otvaraju u zadnje vrijeme su nenormalne...
trebalo bi stavit da se bar 5 dana nakon što dođeš nemože otvorit tema...
pitanjce što se tiće zarade na jubitou preko njihovog partner programa, piše da ne plačaju u državu hrvatsku jeli ja mogu po sad ovom novom zakonu, otvorit račun u nekoj banci u inozemstvu u zemlji u kojoj isplačuju pa tako dobivat pare ili ništa od toga dok oni i sužbeno ne priznaju hrvatsku za taj program
pitanjce što se tiće zarade na jubitou preko njihovog partner programa, piše da ne plačaju u državu hrvatsku jeli ja mogu po sad ovom novom zakonu, otvorit račun u nekoj banci u inozemstvu u zemlji u kojoj isplačuju pa tako dobivat pare ili ništa od toga dok oni i sužbeno ne priznaju hrvatsku za taj program
ma otvoris jedan racun na karibima ili di vec i postanes politicar. to je jednostavnije 
ma otvoris jedan racun na karibima ili di vec i postanes politicar. to je jednostavnije 
može ako mi ti napišeš tutorijal, jer nisam na ti sa vanjskim bankama
Ti sigurno nisi...
ajde bizi ca gazit ljude i ne zahebavat ludjake okolo 
ajmo dajte normalan odgovor
može ako mi ti napišeš tutorijal, jer nisam na ti sa vanjskim bankama
ja nisam na ti sa nasima a kamoli sa vanjskima. 
ko je lud?? ha? koooo? jaaaa??? ma nisaammmm....ko je ondaaaaa???
LOL
koja vam je najdraza igra za ps1
comander ken
kill the trolls :D
nema ništa
Samo u posljednja 24 sata napisao si preko 60 poruka - razmisli koliko ti imaš udjela u tom "propadanju"! 
o pa i Miro nam je došao :D
Najdraže igre za ps1 su mi gran turismo 2 i front mission 3.
Samo u posljednja 24 sata napisao si preko 60 poruka - razmisli koliko ti imaš udjela u tom "propadanju"! 
To je stvarno žalosno, 24 sata 60 poruka vau stvarno sam pokopao forum i ako sma i toliko puno napisao napisani su di je dozvoljeno, tako da te molim da se toga okaniš