Ma koje nespavalice tek je 10 ipo, nisu ni pokemoni završili
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.698.797
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
još samo 5 poruka i moljac sam....to mora bit danas,inače sve ok vista radi super sad kad sam sve naštelo...
i po meni previše podcijenjena.

Dobro večer...
ma nema do windowsa 3.1
ti su najbolji
kak ste dosadni xD
Hm,mi dosadni????
Da vam se i ja malo javim.Dok uzivam prije odlaska u krevet
Hm,mi dosadni????
kak ste dosadni xD
Pozz ekipi Insomniaca :D
Pozdrav nespavalice! Što radite.. upss.. što neradite?
kak ste dosadni xD
dosadno mi je pa se javljam
pozdrav svima
Evo da se i ja pridruzim. pozdrav
kak ste dosadni xD
U fizici je nuklearna fuzija proces u kome se spaja više atomskih jezgri pri čemu nastaje teža atomska jezgra. To je praćeno oslobađanjem ili apsorpcijom energije što je ovisno o masi uključenih atomskih jezgri. Jezgre željeza i nikla imaju najveću energiju veze po nukleonu i zbog toga su one najstabilnije između svih drugih jezgri. Fuzija dvije jezgre lakših od jezgri željeza ili nikla najčešće oslobađa energiju, dok fuzija jezgri koje su teže od jezgri željeza ili nikla apsorbira energiju - obrnuto je kod reverznog procesa nuklearne fisije.
Evo ako vam je dosadno --- South Park epizode
prvi sam put u ovom tp-u hh..
Bas mi je drago da je ovaj forum ovako dobro posjecen. Uz BUG sam odrastao i zavilio i zamrzio windowse. Do pojave 7 RC. Ali ipak linux je umjetnost.
I da trenutno skidam kde3 sa repositorija jednog pa haj rekoh da prozborimkoju i ubijem vrijeme.
U fizici je nuklearna fuzija proces u kome se spaja više atomskih jezgri pri čemu nastaje teža atomska jezgra. To je praćeno oslobađanjem ili apsorpcijom energije što je ovisno o masi uključenih atomskih jezgri. Jezgre željeza i nikla imaju najveću energiju veze po nukleonu i zbog toga su one najstabilnije između svih drugih jezgri. Fuzija dvije jezgre lakših od jezgri željeza ili nikla najčešće oslobađa energiju, dok fuzija jezgri koje su teže od jezgri željeza ili nikla apsorbira energiju - obrnuto je kod reverznog procesa nuklearne fisije.
Crna rupa ili crna jama (eng. black hole) je nebesko tijelo čija je druga kozmička brzina veća od brzine svjetlosti tako da ga ni svjetlost ne može napustiti.
Prostor u kojem je velika masa zbijena u malom prostoru zbog čega se, nakon što pređe granicu crne rupe (tzv. horizont događaja), ništa, pa čak ni svjetlost, ne može otrgnuti privlačnoj gravitacijskoj sili te mase.
Crna rupa s masom manjom od tri Sunčeve mase ne može nastati ni pod utjecajem enormnog vanjskog pritiska. Taj pritisak bi morao sabiti protone na još veću gustoću, a to je već teško prihvatljivo. Npr. za Sunce mase m=2×1030 kg Schwarzschildov polumjer daje 3 km, obujam takve mase je 1,13×1011 m3 i u taj prostor stane samo 3,6×1029 kg tvari gustoće protona, stoga bi se protone trebalo sabiti na pet puta veću gustoću.
eh ta wikipedia :D
eh ta wikipedia :D

Jest vala malo pretjerano ovo napucavanje
Nejdem u teretanu,jedem samo masnu hranu
pijem pušim kao turčin,sam ću sebi da se s*určim :D
Jest vala malo pretjerano ovo napucavanje

posto vidima da nemate pametnijeg posla mozda bi mogli pricat o ZRACNOM TRANSFORMATORU to mi seminar pa da mi pomognete