Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.699.172
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
Za nespavalice

Ma koje nespavalice tek je 10 ipo, nisu ni pokemoni završili Smijeh

Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT WD 320GB Antec Sonata III 500
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Paolo2612 kaže...
StormZg kaže...

još samo 5 poruka i moljac sam....to mora bit danas,inače sve ok vista radi super sad kad sam sve naštelo...

i po meni previše podcijenjena.

Ja osobno doma imam više original Visti - ali nikad je nisam instalirao i koristio. XP me savršeno služi, a zašto da mijenjam ono što valja i na šta nemam nikakve zamijerke? Da nije ukinuta podrška za XP možda bi i odugovlačio sa prelaskom na win7. Ali sam je testirao i moram reći da će to biti dostojna zamijena mojeg XP-a.
  ja sam isto iamo xp, i imam ga već 5 godina valjda....jednostavno mi je došlo da stavim nešto novo, isprobam,krenem dalje....I apsolutno sam zadovolja,najviše od svega izgledom,a tu još dolazi i dx10.1, podržava 4gige rama, znači sve maximum iskorišteno. Jedina zamjerka, a to da stvarno troši puno memorije,ali to kod novijih kompjutera nije zamjetno.
A i bit će riješeno nadogradnjom na sedmicu kad izađeSmijeh 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro večer...

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma nema do windowsa 3.1

ti su najboljiSmijeh

popu Šimi ukrali bicikl :)
16 godina
StormZg kaže...
 ....Jedina zamjerka, a to da stvarno troši puno memorije....
 ništa strašno:
Raziel666
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

kak ste dosadni xD

nothing lasts forever, even cold November rain
16 godina
Za nespavalice

Hm,mi dosadni????Belji se

Raziel666
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Da vam se i ja malo javimOsmijeh.Dok uzivam prije odlaska u krevetCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Hm,mi dosadni????Belji se

jep
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

kak ste dosadni xD

A šta ćeš..mora i to netko bit.. :(
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozz ekipi Insomniaca :D

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav nespavalice! Što radite.. upss.. što neradite?Osmijeh

Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

kak ste dosadni xD

a o čemu bi ti pričala?

17 godina
Za nespavalice

dosadno mi je pa se javljam

pozdrav svima

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo da se i ja pridruzim. pozdrav

17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
anshika05 kaže...

kak ste dosadni xD

a o čemu bi ti pričala?

o nuklearnoj fuziji
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Samo za vas!

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

U fizici je nuklearna fuzija proces u kome se spaja više atomskih jezgri pri čemu nastaje teža atomska jezgra. To je praćeno oslobađanjem ili apsorpcijom energije što je ovisno o masi uključenih atomskih jezgri. Jezgre željeza i nikla imaju najveću energiju veze po nukleonu i zbog toga su one najstabilnije između svih drugih jezgri. Fuzija dvije jezgre lakših od jezgri željeza ili nikla najčešće oslobađa energiju, dok fuzija jezgri koje su teže od jezgri željeza ili nikla apsorbira energiju - obrnuto je kod reverznog procesa nuklearne fisije.Smijeh

16 godina
Za nespavalice

Evo ako vam je dosadno --- South Park epizode

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

prvi sam put u ovom tp-u hh..

Made in: Neverland
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Bas mi je drago da je ovaj forum ovako dobro posjecen. Uz BUG sam odrastao i zavilio i zamrzio windowse.  Do pojave 7 RC. Ali ipak linux je umjetnost.

I da trenutno skidam kde3 sa repositorija jednog pa haj rekoh da prozborimkoju i ubijem vrijeme.

17 godina
Drakon kaže...

U fizici je nuklearna fuzija proces u kome se spaja više atomskih jezgri pri čemu nastaje teža atomska jezgra. To je praćeno oslobađanjem ili apsorpcijom energije što je ovisno o masi uključenih atomskih jezgri. Jezgre željeza i nikla imaju najveću energiju veze po nukleonu i zbog toga su one najstabilnije između svih drugih jezgri. Fuzija dvije jezgre lakših od jezgri željeza ili nikla najčešće oslobađa energiju, dok fuzija jezgri koje su teže od jezgri željeza ili nikla apsorbira energiju - obrnuto je kod reverznog procesa nuklearne fisije.Smijeh

sad sam lijepo  ponovio fiziku prije spavanja
fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
16 godina
neaktivan
Drakon kaže...

Crna rupa ili crna jama (eng. black hole) je nebesko tijelo čija je druga kozmička brzina veća od brzine svjetlosti tako da ga ni svjetlost ne može napustiti.

Prostor u kojem je velika masa zbijena u malom prostoru zbog čega se, nakon što pređe granicu crne rupe (tzv. horizont događaja), ništa, pa čak ni svjetlost, ne može otrgnuti privlačnoj gravitacijskoj sili te mase.

Crna rupa s masom manjom od tri Sunčeve mase ne može nastati ni pod utjecajem enormnog vanjskog pritiska. Taj pritisak bi morao sabiti protone na još veću gustoću, a to je već teško prihvatljivo. Npr. za Sunce mase m=2×1030 kg Schwarzschildov polumjer daje 3 km, obujam takve mase je 1,13×1011 m3 i u taj prostor stane samo 3,6×1029 kg tvari gustoće protona, stoga bi se protone trebalo sabiti na pet puta veću gustoću.
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

eh ta wikipedia :D

16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

eh ta wikipedia :D

čuda radiSmijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jest vala malo pretjerano ovo napucavanje

16 godina
Za nespavalice

toliko od mene o tomeBelji se

Raziel666
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nejdem u teretanu,jedem samo masnu hranu

pijem pušim kao turčin,sam ću sebi da se s*určim :D

16 godina
dejson kaže...

Jest vala malo pretjerano ovo napucavanje

9 mjeseci 5 poruka, kako si to uspio covjece Smijeh
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

posto vidima da nemate pametnijeg posla mozda bi mogli pricat o ZRACNOM TRANSFORMATORU to mi seminar pa da mi pomogneteCool

JAGSHEMASH !!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice