Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.699.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
moderator
Za nespavalice (22h - 06h)

Fakat zalim za vremenima kad sam mogao zaustaviti klinca i reci "Mali ajd' skoci da mi kupis cigarete"  {#}

Sada vise nemozes biti frajer :) Ovi mulci su naoruzani ko Rambo

Max Headroom
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 22:48 (Lazarus Long).
15 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
lzgr kaže...
XXX-Man kaže...

Znaš tko mi je na avataru? :)

ne

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
neaktivan

da stidim se i ja što neke osnovne stvari ne znam, no šta je tu je, nadam se da ću naućiti...

hvala obojici

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Fakat zalim za vremenima kad sam mogao zaustaviti klinca i reci "Mali ajd' skoci da mi kupis cigarete" {#}

Sada vise nemozes biti frajer :) Ovi mulci su naoruzani ko Rambo

lol :D

XXX-Man kaže...
lzgr kaže...
XXX-Man kaže...

Znaš tko mi je na avataru? :)

ne

Richard Dawkins, googlaj.

Long live Open Source and GNU/Linux!
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Fakat zalim za vremenima kad sam mogao zaustaviti klinca i reci "Mali ajd' skoci da mi kupis cigarete" {#}

Možeš i sad ali će ti odgovor bit: Daj de.bilu odi 3 p.m nabijem te na $$&%%$.{#}

Mi smo prije kad su stariji igrali nogomet morali ići im po bocu vode bez pogovora inače bi bilo po ušima.

Btw, večer svima!

World Championships: 7, GP started: 286, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,511
16 godina
neaktivan

Dobra večer ljudi,sry što ovako upadam.Imam jedan problem oko kupovine MW3 sa http://www.cjs-cdkeys.com/products/Call-of-Duty%3A-Modern-Warfare-3-Steam-Key-Scan.html

Kontaktirao sam sve stranice poput eplati,base-host itd.Kažu da nemaju englesku verziju.Ima li neka dobra duša koja bi mi ovo kupila preko kartice ili nekako kada im uplatim novce na račun?

Naravno uz proviziju koju želite do neke normalne granice.{#} Hvala

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
13 godina
neaktivan

Bok,evo neznam kome bih se obratio,ali imam problem sa prženjem XGD3 igrama za Xbox 360,pratio sam upute na youtubeu i raznim forumima i nakon pokretanja sprženog diska ekran se zacrni na par sekundi i vrati me na dashboard.

Nemam pojma šta da radim i koje programe da koristim.Evo moj mail pa ako netko želi pomoći hvala:

strange.gogo@gmail.com

16 godina
neaktivan

ne

Čovjek kojeg se mora voljeti. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Lazarus Long kaže...

Možeš i sad ali će ti odgovor bit: Daj de.bilu odi 3 p.m nabijem te na $$&%%$.{#}

To + noga u jaja :)

Nekidan je frend išo do nekog klinca da mu kupi colu i nek sebi kupi žvaku il šta već i to je bio odgovor {#}

17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

ne

Ako si ateist illi agnostik ,da {#}

17 godina
kikigogo kaže...

Bok,evo neznam kome bih se obratio,ali imam problem sa prženjem XGD3 igrama za Xbox 360,pratio sam upute na youtubeu i raznim forumima i nakon pokretanja sprženog diska ekran se zacrni na par sekundi i vrati me na dashboard.

Nemam pojma šta da radim i koje programe da koristim.Evo moj mail pa ako netko želi pomoći hvala:

strange.gogo@gmail.com

Obrati se F1-IVO-i, i samo mu napomeni da je to piratski sadržaj, brzo će te on uputiti na pravu adresu {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
moderator

Ipak, idem po cigrete :))

Max Headroom
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Obrati se F1-IVO-i, i samo mu napomeni da je to piratski sadržaj, brzo će te on uputiti na pravu adresu {#}

Ne dajem više podršku preko TV-a niti mailom niti ikako. Ljudi su nezahvalni, bahati i bezobrazni.

World Championships: 7, GP started: 286, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,511
16 godina
neaktivan

Ako si ateist illi agnostik ,da {#}

Nemoraš biti, čovjek je jednostavno dobar kao pojava van toga, bistar, stentan što se kaže, stvarno mu nema zamjerke.

Ipak, George Carlin je na tom frontu jači. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
odjavljen
Ko te razljutio IVO? :(
17 godina
F1-IVO kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ne dajem više podršku preko TV-a niti mailom niti ikako. Ljudi su nezahvalni, bahati i bezobrazni.

Drugima riječima "moderni ljudi"...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Ko te razljutio IVO? :(

Ma nitko. Samo konstantiram činjenice:) Serem i filozofiram kao po običaju.{#}

rooswelt1991 kaže...

Moderni my ass. Sve više klinaca ima IQ ko ameba jer su nesposobni sami išta napravit.

Kad se sjetim kolike noći sam proveo rušeći namjerno Windowse, pokušavao format C{#} i čudio se zašto ne ide, preslagivao foldere u Windows folderu (da izgleda preglednije) pa se čudio da kasnije ništa nije radilo...ali to je škola.

17 godina
F1-IVO kaže...
rooswelt1991 kaže...

Moderni my ass. Sve više klinaca ima IQ ko ameba jer su nesposobni sami išta napravit.

Kad se sjetim kolike noći sam proveo rušeći namjerno Windowse, pokušavao format C{#} i čudio se zašto ne ide, preslagivao foldere u Windows folderu (da izgleda preglednije) pa se čudio da kasnije ništa nije radilo...ali to je škola.

Nažalost, tzv "fejsbuk generacija"...

A taj drugi osječaj znam i ja, kad sam sve na kompu radio, nebi li ga oneesposobio za rad, da dobijem novi{#}

15 godina
F1-IVO kaže...

Pametan uči na svojim greškama, a još pametniji na tuđim.  {#}

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Nažalost, tzv "fejsbuk generacija"...

Ma kužim ja kad nekog nešto ne interesira pa mu se neda ali onda bar reci a ko fol te zanima a jedva čekaš da ti netko sve donese pod nos a ti fino trljaš ruke i misliš si: koji balvan, glup je i ne kuži da ga iskorištavam i hebem u mozak:)

Ja sam takav isto, kad me nešto ne interesira nema šanse da me nagovoriš da to napravim ali to i jasno kažem.

S druge strane, kad me nešto interesira onda grizem:)

Kad se sjetim koliko sam frenda davio na telefon u sitne sate u svezi računala, pa i na posao zvao ali bio sam uporan i upijao to znanje.

17 godina
neaktivan
moderator
sirka666 kaže...

Pametan uči na svojim greškama, a još pametniji na tuđim.  {#}

Nazalost, covjek moze uciti  uci samo na svojim greskama

Eto..u duhu ovog foruma. Sjetite se ljudova koji su izgubili podatke a svi trubimo da moras imat backup (bilo kakav)

Max Headroom
17 godina
neaktivan
@thuglife
Istina, izgleda dobar kao kruh I izrazito pametan. Samo kazem za ovo prethodno, sad sam bas nedavno pogledao njegovu seriju Root of all evil koja govori o vjeri kao izvoru zla I vjecnih sukoba. Skini je, vrijedi je pogledati. Imam I njegovu knjigu "Iluzija o Bogu".
16 godina
neaktivan

Ma znam, knjiga je obvezno štivo, mada mi baš i nepaše previše, očekivao sam puno više od toga.

17 godina
neaktivan

Večer ljudi, opet neće biti sna do 2-3 ure, a valja ustat u 6 ujtru.  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
Lazarus Long kaže...

Eto..u duhu ovog foruma. Sjetite se ljudova koji su izgubili podatke a svi trubimo da moras imat backup (bilo kakav)

Ti sa izgubljenim podatcima su mi uvik najdraži.

Ako nemaš backup podataka - ti podatci nisu bitni.

17 godina
neaktivan
moderator
sirka666 kaže...
Lazarus Long kaže...

Ti sa izgubljenim podatcima su mi uvik najdraži.

Ako nemaš backup podataka - ti podatci nisu bitni.

Pre 6 - 7 godina sastavio sam novi PC sa ultra velikim diskom od 80 GB IDE diskom. Sa starog sam preselio podatke na ovaj novi i opali quick format

Nakon 2 dana palim novi PC i, da prostite, popusio sam...nije se botao odnosno disk (onaj "ultra") pregorio

Pozlilo mi je, bukvalno! Prevrnuo mi se zeludac

Na svu srecu onaj drugi disk je bio quick pa sam vratio sve zajedno sa folderima. Od tada imam fobiju i imam mirorane backupe :) Malo mi je haos sa eksternim ali mirno spavam

Max Headroom
14 godina
odjavljen

Dobra vecer,ima li sta nova?

Uf kako ova samo mrda bokovima {#}

17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

A zamislio ovo: klinke od bratića mi uletile u sobu dok me nije bilo i srušile mi sa stola externih hard sa 500gb F1 trka!!! Disk mrtav, trke otišle u 3pm.

Skoro sam zaplakao od muke:(

Trebalo mi je pun kufer vremena da sve to ponovo nađem i skinem.

15 godina

Ja imam relativno jednostavan recept za backup.

Najbitnije stvari (slike ponajviše te neki dokumenti) idu na usb namjenjen za backup, ostalo na eksterni hard disk te eventualno DVD.

17 godina
F1-IVO kaže...
Lazarus Long kaže...

A zamislio ovo: klinke od bratića mi uletile u sobu dok me nije bilo i srušile mi sa stola externih hard sa 500gb F1 trka!!! Disk mrtav, trke otišle u 3pm.

Skoro sam zaplakao od muke:(

Trebalo mi je pun kufer vremena da sve to ponovo nađem i skinem.

Bok svim nehrkalicama, da to je jako zahebano kad se podaci izgube na ovaj ili on način u bilo kojoj situaciji kaj drugo.{#} Kad smo kod tih vanjskih diskova i padova, nije ih loše držat na podu dok se ne koriste barem onda nemaju kud past pa nek se samo ljudi čude kaj radi disk na podu u kutiji sigurno je sigurno.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice