Pa recimo, Utjecaj serverskih farmi na razvoj globalnog zatopljivanja i otapanja polarnih kapa.
Eto, o tom možeš pisati kolko god želiš, a budeš dobio izvrsnu ocjenu jer se to nikom ne da čitat
Pa recimo, Utjecaj serverskih farmi na razvoj globalnog zatopljivanja i otapanja polarnih kapa.
Eto, o tom možeš pisati kolko god želiš, a budeš dobio izvrsnu ocjenu jer se to nikom ne da čitat
LN narode, sutra nastava :(, jos 300 strana igre prijestolja ostalo, a do 7.11 imam vremena :)
ima li budni ?? :D
OPEN!
Dobra večer!
večer :)
Večer!
Večer ekipa, gledate ovaj jad zvani Dinamo?
Bok, ja ne nema smisla gledati...
naravno
da ne :)
btw. burek ili pita?
btw. burek ili pita?
Tak ja neki dan u mlinaru, i velim joj burek, a ona meni: a sa čim?
Nije mi se dalo svađat pa sam joj rekao: s mesom.
Tak ja neki dan u mlinaru, i velim joj burek, a ona meni: a sa čim?
Nije mi se dalo svađat pa sam joj rekao: s mesom.
ah što ćeš...
ja ako počnem pisat u onu temu pokupit ću bann...
Aloha maheri
Ja sam nakon prva dva gola odustao, previše volim svoje živce :)
Mah ajde, dobro je što su uopće ušli u LP, bit će bolje dogodine, ja se nadam ;)
Samo se Mamić neće previše okoristiti, nebu baš narasla cijena Sammiru i ekipi da ih lagano proda.
Narode laka vam noć.
tko ima paypal i alertpay trebala bi mi jedna konverzija radi se o 6-7$ PM
Sretan novi dan!
a sramote, zadnja poruka u ponoc napisana a sada 4i10
ode i ja u krpe konacno...
Closed.
sta je ovo, nitko ne otvara?
OPEN ajmoooooooo
......
ZRCALO - najbitnija sprava u teretani
VELEBAJT - planina 8 puta veća od Velebita
HAPPY HOUR - situacija kad se probudite sat vremena prije alarma i shvatite da još toliko možete spavati
EMAJLIRAN - zatrpan elektronskom poštom
MARIHUANA - trava koja može prouzročiti znatno veću sreću od djeteline s četiri lista
BIOMED - prazna tegla u kojoj je nekada bio med
PAPRIKA - Nejestivi dio punjene paprike
SNOOZE - Opcija koja vam omogućava da i po par sati zakasnite negdje
SMAK SVIJETA - Događaj koji se, sada već tradicionalno, održava svake 3-4 godine
KLAUSTROFOBIJA - Strah od zatvorenih prostora. Krenuo si u kavanu, ali te je strah da je zatvorena..
DEEP PENETRATION: Kad ti snijeg kroz čizme i dvoje čarapa opet namoči noge.
DOBROSTOJECI: Oni koji ne ulaze u autobus na početnoj stanici.
HIPNOTIZER: Baba koja vreba školarca koji sjedi i pokušava mu očima reći da bi joj trebao ustupiti mjesto.
ROĐENDAN - skupljanje godišnjih zaliha dezodoransa i gelova za tuširanje
UMJETNA INTELIGENCIJA - plavuša koja se farba u crno
OPTIMIZAM - to je kad kreneš na plac i staviš dva kondoma u džep. Nikad se ne zna ...
večer :)
HIPNOTIZER: Baba koja vreba školarca koji sjedi i pokušava mu očima reći da bi joj trebao ustupiti mjesto.
OPTIMIZAM - to je kad kreneš na plac i staviš dva kondoma u džep. Nikad se ne zna ...
HAHAHAH kraljevski
večer svima :)
hajde da ne dižem novu temu ili da ne tražim, je li moguće imati xp na C particiji a na D podići win7, znaći bez brisanja xp-a, tako bar prijatelj mi prića da bi kao na početku trebalo pitati koji želite win7 ili xp(kada sve završite sa dizanjem naravno), meni se čini smiješno, ali neću ništa da mu odgovorim bez pravog mišljenja..
hajde da ne dižem novu temu ili da ne tražim, je li moguće imati xp na C particiji a na D podići win7, znaći bez brisanja xp-a, tako bar prijatelj mi prića da bi kao na početku trebalo pitati koji želite win7 ili xp(kada sve završite sa dizanjem naravno), meni se čini smiješno, ali neću ništa da mu odgovorim bez pravog mišljenja..
naravno da je moguće
sta je ovo, nitko ne otvara?
OPEN ajmoooooooo
......
ZRCALO - najbitnija sprava u teretani
VELEBAJT - planina 8 puta veća od Velebita
HAPPY HOUR - situacija kad se probudite sat vremena prije alarma i shvatite da još toliko možete spavati
EMAJLIRAN - zatrpan elektronskom poštom
MARIHUANA - trava koja može prouzročiti znatno veću sreću od djeteline s četiri lista
BIOMED - prazna tegla u kojoj je nekada bio med
PAPRIKA - Nejestivi dio punjene paprike
SNOOZE - Opcija koja vam omogućava da i po par sati zakasnite negdje
SMAK SVIJETA - Događaj koji se, sada već tradicionalno, održava svake 3-4 godine
KLAUSTROFOBIJA - Strah od zatvorenih prostora. Krenuo si u kavanu, ali te je strah da je zatvorena..
DEEP PENETRATION: Kad ti snijeg kroz čizme i dvoje čarapa opet namoči noge.
DOBROSTOJECI: Oni koji ne ulaze u autobus na početnoj stanici.
ROĐENDAN - skupljanje godišnjih zaliha dezodoransa i gelova za tuširanje
UMJETNA INTELIGENCIJA - plavuša koja se farba u crno
Oplakoh. Svaka čast !!!!
naravno da je moguće
da?
jel' ima neki tutorijal ?
Ti imaš čudan smisao za humor :)
Of kors da je moguće!
Na informatičkom si forumu već 7 mjeseci i nikad nisi čuo za dual boot?
Znaš tko mi je na avataru? :)
da?
jel' ima neki tutorijal ?
što će ti tutorial??
instaliraš xp na jednu particiju, poslije toga instaliraš 7 na drugu i to je to...nema neke mudrosti
u 7 mjeseci ovdje mogao si naučit koristit google barem