Koliko ljudi mogu biti naivni?!

poruka: 46
|
čitano: 8.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koliko ljudi mogu biti naivni?!
17 godina
neaktivan
Solo761 kaže...
...jer ako ne zraci znaci da ni signal ne prolazi jer je to zracenje zapravo radio signal od mobitela :P.

Jooj kako odma popi*im s takvim pametnjakovicima, posto radim u GSM EDGE Radio Access Network (GERAN) system testu znam ponesto o mobitelima. Isto mi je smjesno kada se bune protiv antena na zgradi. Ocito nemaju pojma o sirenju signala, signal se siri od antene vodoravno, ne u krug, ipak su to sektorke hebemu. "Najsigurniji" su oni ispod.
 Zar i sa antenama ne vrijedi isti zakon kao kod mobitela: ako imaš signal, ozračen si?

O tome sam nedavno raspravljao sa prijateljem i to mi se činilo kao logičan zaključak, ispravi me ako griješim.
17 godina
neaktivan

Jučer je pisalo u novinama da fen zrači više od antena! Kao da su to rekli stručnjaci i da je strah od antena neopravdan.

volim jesti metkeeee!!!
17 godina
neaktivan
mainkic kaže...

Ja ne krivim toga koji je prodavao, već onoga koji je kupio. Ovog prvog treba zaposliti u Microsoft.

Mislim stvarno, neki šljam uvali čovjeku (koji se očito ne razumije) jumper za sto kuna i treba ga pohvalit, a ovaj koji je kupio je glupa naivčina. Mislim ono, nikad ti se ne desi da kupiš nešto (neki alat ili nešto slično, komad hardvera možda) pa na kraju ispadne sranje i osjećaš se prevarenim.

A i cijela ova tema je nekakvo ismijavanje onih koji se ne razumiju u kompjutere, što je prilično djetinjasto, ali također tipično za umišljene geekove.

17 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
mainkic kaže...

Ja ne krivim toga koji je prodavao, već onoga koji je kupio. Ovog prvog treba zaposliti u Microsoft.

Mislim stvarno, neki šljam uvali čovjeku (koji se očito ne razumije) jumper za sto kuna i treba ga pohvalit, a ovaj koji je kupio je glupa naivčina. Mislim ono, nikad ti se ne desi da kupiš nešto (neki alat ili nešto slično, komad hardvera možda) pa na kraju ispadne sranje i osjećaš se prevarenim.

A i cijela ova tema je nekakvo ismijavanje onih koji se ne razumiju u kompjutere, što je prilično djetinjasto, ali također tipično za umišljene geekove.

Zapravo, i nije tako, na forumu konkurentnih novina je bilo takvih situacija ali ih ovdje, za sad', nema (iako će ih nažalost biti). Uostalom, ako ti user = proljev (!?) nije smiješno imaš psihičkih problema Osmijeh

mojasjena2 na nekim forumima
17 godina
neaktivan

moje računalo radi na pivu, ožujsku

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2008 14:35 (micho0305).
16 godina
neaktivan

stvarno ti je frend (bez uvrede) naivcina kako je pao na foru!

mozda se samo nasalio pa ce mu prodavac vratit novac mozda je to bio prvi april neznam

17 godina
neaktivan

okeee FAKAT nekužim o čem vi pričate možeš reč da sam debil i noob al nakon 10 minuta dubokog razmišljanja opet nisam skužil šta je jumper šta je "ovo za ono" i šta je  tu opće SMJEŠNO????????

17 godina
neaktivan

Jedan moj prijatelj je kupio memorijsku od micro sd od 64mb za 50kn

17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

okeee FAKAT nekužim o čem vi pričate možeš reč da sam debil i noob al nakon 10 minuta dubokog razmišljanja opet nisam skužil šta je jumper šta je "ovo za ono" i šta je  tu opće SMJEŠNO????????

Nego, imam ti jumpera po 50 KN ako si zainteresiran?
17 godina
neaktivan

Evo ovo plavo na slici. To ti se nalazi na matičnoj ploči. Za još informacija pitaj gospodina Google-a.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina

I kaže gospodin naftaš barbi Amerikancu da izgaranje benzina ne zagađuje atmosferu... Isto tako proizvođaći mobitela kažu da isti nisu štetni za zdravlje... Stavite si dva mobitela blizu testisa kao teenager i vidit čemo koliko djece čete imati. Samo naprijed. Mobiteli su štetni, samo se koriste nedovoljno dugo da bi se vidjele posljedice na ovako kratke staze. Vidit čete ih za 10-ak godina...

Mount Vision Pro
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2008 3:15 (2029.MN4).
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Isto tako proizvođaći mobitela kažu da isti nisu štetni za zdravlje... Stavite si dva mobitela blizu testisa kao teenager i vidit čemo koliko djece čete imati. Samo naprijed. Mobiteli su štetni, samo se koriste nedovoljno dugo da bi se vidjele posljedice na ovako kratke staze. Vidit čete ih za 10-ak godina...

Pa kad tako razmišljaš, i TV je štetan. Ma dovraga, i kompjuter je štetan. I pečeni odojak je štetan.
Odojci su štetni, samo se koriste nedovoljno dugo da bi se vidjele posljedice na ovako kratke staze. Vidit ćete ih za 10-ak godina... Osmijeh
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

ako mi kažeš ŠTA je to možda i kupim!
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...

ako mi kažeš ŠTA je to možda i kupim!
 kupiš si 5-6 jumpera i komp ti bude brži za oko 35-40% Namigiva
ja ih imam 10
17 godina
neaktivan

popravio si mi dan :p

hvala :PPPPPP

A i ti se sa svima druzis :p

da meni tako nesto uvali pojeo bi to i jos 100 kuna

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice