Jučer je pisalo u novinama da fen zrači više od antena! Kao da su to rekli stručnjaci i da je strah od antena neopravdan.
Ja ne krivim toga koji je prodavao, već onoga koji je kupio. Ovog prvog treba zaposliti u Microsoft.
Ja ne krivim toga koji je prodavao, već onoga koji je kupio. Ovog prvog treba zaposliti u Microsoft.

moje računalo radi na pivu, ožujsku
stvarno ti je frend (bez uvrede) naivcina kako je pao na foru!
mozda se samo nasalio pa ce mu prodavac vratit novac mozda je to bio prvi april neznam
okeee FAKAT nekužim o čem vi pričate možeš reč da sam debil i noob al nakon 10 minuta dubokog razmišljanja opet nisam skužil šta je jumper šta je "ovo za ono" i šta je tu opće SMJEŠNO????????
Jedan moj prijatelj je kupio memorijsku od micro sd od 64mb za 50kn
okeee FAKAT nekužim o čem vi pričate možeš reč da sam debil i noob al nakon 10 minuta dubokog razmišljanja opet nisam skužil šta je jumper šta je "ovo za ono" i šta je tu opće SMJEŠNO????????
I kaže gospodin naftaš barbi Amerikancu da izgaranje benzina ne zagađuje atmosferu... Isto tako proizvođaći mobitela kažu da isti nisu štetni za zdravlje... Stavite si dva mobitela blizu testisa kao teenager i vidit čemo koliko djece čete imati. Samo naprijed. Mobiteli su štetni, samo se koriste nedovoljno dugo da bi se vidjele posljedice na ovako kratke staze. Vidit čete ih za 10-ak godina...
Isto tako proizvođaći mobitela kažu da isti nisu štetni za zdravlje... Stavite si dva mobitela blizu testisa kao teenager i vidit čemo koliko djece čete imati. Samo naprijed. Mobiteli su štetni, samo se koriste nedovoljno dugo da bi se vidjele posljedice na ovako kratke staze. Vidit čete ih za 10-ak godina...

popravio si mi dan :p
hvala :PPPPPP
A i ti se sa svima druzis :p
da meni tako nesto uvali pojeo bi to i jos 100 kuna