Koliko ljudi mogu biti naivni?!

poruka: 46
|
čitano: 8.523
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo moram ovo podjeliti sa vama. Danas me zove prijatelj da je kupio "ono za ono" i da mu dođem pokazati kako radi. Nećete vjerovati, frajer mu je prodao obični JUMPER (!!!!!) i to za 100 Kn (sto Kuna).

Bacio  mu  je  spiku  da  je  to  nešto  na  šta  se  snima  i  on  popušio.  Što  reći  osim  "svašta  majka  rodi,  al  traktor  neće"!!!  Da  li  se  tko  od  vas  susretao  sa  sličnim  biserima?

17 godina
neaktivan
RE: Koliko ljudi mogu biti naivni?!
Ajmee ima specijalista.....
Takav slucaj nisam još doživio.
Al tip je stvarno biser i pol
17 godina
neaktivan
Bože sačuvaj LOL
17 godina
neaktivan

Kad mi je pokazao što je kupio skoro sam pao od smijeha. Čak se i moja žena smijala kad je vidjela za što je dao 100 Kn.

17 godina
neaktivan
Pa zna li tog lika sto mu je to prodao...
17 godina
neaktivan

Naivcina!! LOL!Bogataš

Double posters deserve to die!!
17 godina
neaktivan

Ja ne krivim toga koji je prodavao, već onoga koji je kupio. Ovog prvog treba zaposliti u Microsoft.

17 godina
neaktivan

Malo mu šteka...BTW, za kakvo snimanje, snimanje čega?

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
Mah taj sto mu je prodao svaka mu cast....mada mi je malo sumnjiva ova situacija.... da li je stvarno ovo istina???
17 godina
neaktivan

ROFL!!!  Smijeh

Mooože!

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Pa evo nesto, mozda blaze, ali u istom stilu, ali dosta masovnije:

- AntiRAD naljepnice za mobitele (koje eto navodno sprjecavaju zracenje mobitela - jel potrebno uopce objasnjavat glupost - a nevjerojatno je koliko ljudi to popuse)

- Vuneni pokrivaci sa takodjer zastitom od zracenja, kablova u zidu, od podzemnih voda, bla, bla... - eto bia sam zamoljen prisustvovat (pravit drustvo) na jednoj tzv. "prezentaciji", gdje je prezenter uredno sa "instrumentom" pokaziva kako kad mobitel zamota u taj vuneni prekrivac, viola vise nema zracenja na kazaljci... hm, pitam se gdje je nestalo zracenje od jedno 20-30 preostalih mobitela u prostoriji... porez na budale!

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2008 19:05 (wifi).
17 godina
neaktivan
Alen kaže...
Mah taj sto mu je prodao svaka mu cast....mada mi je malo sumnjiva ova situacija.... da li je stvarno ovo istina???
  Istina je, baš zato što je glupo istina je. Meni to nikad nebi prodao, a vjerojatno i svima sa ovoga foruma, ali pacijenti se uvijek nađu.
17 godina
neaktivan

ROFL

LMAO

xD

a svasta :D buhahha

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
moderator
mainkic kaže...
Alen kaže...
  Istina je, baš zato što je glupo istina je. Meni to nikad nebi prodao, a vjerojatno i svima sa ovoga foruma, ali pacijenti se uvijek nađu.
Iskreno receno i meni je prica sumnjiva, pogotovo jer se radi o "onom za ono".
17 godina
neaktivan

"ono za ono"  sam  namjerno  napisao  i  još  stavio  pod navodnike.  Tip  inače  ima  40  i  koju  i  kuži  se  u  računala  ko  Mara  u  krivi.  Mene  je  zvao  sa  pričom  da  je  kupio  neki  čip  za  prženje  cd-ova.  Napisao  sam  ovo  zato  da  se  vidi  kako  ljudi  mogu  biti  naivni,  a  one  koji  ne  vjeruju  neću  siliti.  Meni ni u đep ni iz đepa.

17 godina
neaktivan

Nije naivnost u pitanju ali dokaz koliko ima neinformiranih ljudi i smiješnih situacijaSmijeh

Kada sam bio na praksi u Hgsptu i tip javi preko telefona da mu instaliramo  XP. Mi mu instaliramo i nazovemo mu korisnički račun User (Korisnik) i vratimo mu servisirani komp. Tip se vrati nakon sat vremena i DVA SATA nam je tupioi derao se na nas da smo njegov komp nazvali po PROLJEVU i da njega smatramo GOVNOM. Što je najbolje u takvim situacijama se ne smiješ smijat jer je to kupac i moraš pokazat da si ozbiljno shvaćaš njegov problem kao nezadovoljnog korisnika a želiš odvalit od smijeha.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Nije naivnost u pitanju ali dokaz koliko ima neinformiranih ljudi i smiješnih situacijaSmijeh

Kada sam bio na praksi u Hgsptu i tip javi preko telefona da mu instaliramo  XP. Mi mu instaliramo i nazovemo mu korisnički račun User (Korisnik) i vratimo mu servisirani komp. Tip se vrati nakon sat vremena i DVA SATA nam je tupioi derao se na nas da smo njegov komp nazvali po PROLJEVU i da njega smatramo GOVNOM. Što je najbolje u takvim situacijama se ne smiješ smijat jer je to kupac i moraš pokazat da si ozbiljno shvaćaš njegov problem kao nezadovoljnog korisnika a želiš odvalit od smijeha.

Dok sam radio u servisu u HG spotu, fasicnirali su me opisi problema na radnom nalogu - uglavnom su bili računalo ne radi.
Otkad sam prešao u privatnike najviše me fascinira kada računalo "ne radi" - dođeš ukopčaš kabel od napajanja i problem riješen. Još me samo muči što nemam srca to naplatiti Plač

--
Ne ulazi u raspravu sa budalama - prvo će te spustiti na svoj nivo, a onda te dotući iskustvom...
17 godina
neaktivan

Da, da... Evo nesto zanimljivo.

Mom starom koji se bavi programiranjem a prije i servisiranjem je doso tip i reko da mu se na kompu pokido drzac za pivo i da se vise ne otvara! Naravno da nikom nije bilo jasno o cemu ovaj prica pa je tip donio komp! Drzac za pivo je bila, kako su mu oni to objasnili na jedini moguci nacin jer je tip imo IQ sobne temperature, ladica za CD-ove u koju, kada izadje, treba staviti CD. Tipu bas nije to sve bilo jasno al se pomirio s tim i otiso! HAHAHASmijehSmijehSmijeh

Bolje ispast budala nego iz aviona!
17 godina
moderator
mainkic kaže...

"ono za ono"  sam  namjerno  napisao  i  još  stavio  pod navodnike.  Tip  inače  ima  40  i  koju  i  kuži  se  u  računala  ko  Mara  u  krivi.  Mene  je  zvao  sa  pričom  da  je  kupio  neki  čip  za  prženje  cd-ova.  Napisao  sam  ovo  zato  da  se  vidi  kako  ljudi  mogu  biti  naivni,  a  one  koji  ne  vjeruju  neću  siliti.  Meni ni u đep ni iz đepa.

OK. Iz puke radoznalosti - "ono" smo saznali sto je (kratkospojnik) - sto je "za ono"?
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
mainkic kaže...

OK. Iz puke radoznalosti - "ono" smo saznali sto je (kratkospojnik) - sto je "za ono"?
 pretposavljam da je tu mislio na ono(jumper) za ono(prženje)

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
moderator
scorpion667 kaže...
mbaksa kaže...
mainkic kaže...

pretposavljam da je tu mislio na ono(jumper) za ono(prženje)
Przenje oslica u tavi?
17 godina
wifi kaže...

Pa evo nesto, mozda blaze, ali u istom stilu, ali dosta masovnije:

- Vuneni pokrivaci sa takodjer zastitom od zracenja, kablova u zidu, od podzemnih voda, bla, bla... - eto bia sam zamoljen prisustvovat (pravit drustvo) na jednoj tzv. "prezentaciji", gdje je prezenter uredno sa "instrumentom" pokaziva kako kad mobitel zamota u taj vuneni prekrivac, viola vise nema zracenja na kazaljci... hm, pitam se gdje je nestalo zracenje od jedno 20-30 preostalih mobitela u prostoriji... porez na budale!

Taj mi ne bi izasao van neosramocen :P. Prvo bih ga pitao ako mobitel sada ne zraci zasto ga jednostavno nije ugasio, isto ne bi zracio, a ne bi ni bateriju trosio. Ako bi rekao da onda ne bi znao kada ga netko zove bi ga pitao kako ce sada znati ako mobitel stvarno ne zraci, jer ako ne zraci znaci da ni signal ne prolazi jer je to zracenje zapravo radio signal od mobitela :P.

Jooj kako odma popi*im s takvim pametnjakovicima, posto radim u GSM EDGE Radio Access Network (GERAN) system testu znam ponesto o mobitelima. Isto mi je smjesno kada se bune protiv antena na zgradi. Ocito nemaju pojma o sirenju signala, signal se siri od antene vodoravno, ne u krug, ipak su to sektorke hebemu. "Najsigurniji" su oni ispod.
17 godina
moderator
Solo761 kaže...
Jooj kako odma popi*im s takvim pametnjakovicima, posto radim u GSM EDGE Radio Access Network (GERAN) system testu znam ponesto o mobitelima. Isto mi je smjesno kada se bune protiv antena na zgradi. Ocito nemaju pojma o sirenju signala, signal se siri od antene vodoravno, ne u krug, ipak su to sektorke hebemu. "Najsigurniji" su oni ispod.
Mozes li ljude kriviti zbog toga? Kaze im se da su sigurni, da se signal ne siri prema dolje, a ne objasne im zasto je to tako, odnosno na koji je nacin to sprijeceno. I onda se jos dogode slucajnosti (jesu li samo "slucajnosti"?) da dosta ljudi pobolijeva od raka nakon sto im se stavi antena nad glavu. I zna se da su neke antene postavljene protivno zakonskim propisima. I stanare se ucjenama prisiljava da im se antene stave na zgradu - ako nedate vi, budemo stavili na susjednu zgradu pa ce vas zracit vise jer antene ne zrace prema dolje. Kad se sve to zbroji, mislim da je sasvim normalna reakcija ljudi da ne vjeruju mobilnim operaterima i da ne zele antene nad glavom.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

No comment...Smijeh

()v()
(-.-)
('')('')
17 godina
moderator

Ljudi su naivni, neupuceni i na kraju zadrti i glupi. Jedno je kad oni sami snose posljedice tih svojih vrlih osobina a drugo je kad drugi ljudi moraju trpiti to. Ovakav je moj slucaj:

Frend i ja smo prije nekih 4-5 god. bili umrezeni coax cablom (preskupo, terminatori i sve). Preko zime je mreza zastekala a nismo imali pojma zasto, sumnjali smo na vlagu, hladnocu, sve... Na proljece smo konacno odlucili stati tome na kraj i utvrditi sta je u pitanju. On zivi 3 sprata ispod mene tako da sam mu rekao da otkopca kabl da ga povucem gore i provjerim. Kad pazite ovo: kako ja vucem kabl za njim ide drugi kabl. Taj komad teletine od cojka sto zivi sprat ispod mene je probio nas kabl ekserom, spojio vod s masom i tu svoju zicu odveo sebi na antenu jer je mislio da je KABLOVSKA TV ?!? Frend povika otkopcaj iz compa svog nas kabl da mu 220 V pustim malo. Pobjesnili smo...  Kad sam mu poceo drzati govor najvise me njegov odgovor razljutio: Nisam ja... aaaaaaaaaaaaaaaa Da nije mati njegova mozda?

Bisera ima svugdje Viče

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@615/700, Asus P5K-E/Wifi-ap
17 godina
neaktivan

ja nevjerujem ošamarite me...još sanjam

hehe

Cool

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ljudi su naivni, neupuceni i na kraju zadrti i glupi. Jedno je kad oni sami snose posljedice tih svojih vrlih osobina a drugo je kad drugi ljudi moraju trpiti to. Ovakav je moj slucaj:

Frend i ja smo prije nekih 4-5 god. bili umrezeni coax cablom (preskupo, terminatori i sve). Preko zime je mreza zastekala a nismo imali pojma zasto, sumnjali smo na vlagu, hladnocu, sve... Na proljece smo konacno odlucili stati tome na kraj i utvrditi sta je u pitanju. On zivi 3 sprata ispod mene tako da sam mu rekao da otkopca kabl da ga povucem gore i provjerim. Kad pazite ovo: kako ja vucem kabl za njim ide drugi kabl. Taj komad teletine od cojka sto zivi sprat ispod mene je probio nas kabl ekserom, spojio vod s masom i tu svoju zicu odveo sebi na antenu jer je mislio da je KABLOVSKA TV ?!? Frend povika otkopcaj iz compa svog nas kabl da mu 220 V pustim malo. Pobjesnili smo...  Kad sam mu poceo drzati govor najvise me njegov odgovor razljutio: Nisam ja... aaaaaaaaaaaaaaaa Da nije mati njegova mozda?

Bisera ima svugdje Viče

Losh Cool.... dajte ljudi cijepajte i dalje... sigurno imaju jos neka slicna iskustva, naravno ako nije FAKE

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan

Šta je to jumper?

volim jesti metkeeee!!!
17 godina
moderator
i_rambo_plache kaže...

Šta je to jumper?

Jel ti to bas ozbiljno pitas? Osmijeh

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@615/700, Asus P5K-E/Wifi-ap
17 godina
neaktivan

Da, možda izgleda glupo, al nemam pojma šta je to...

volim jesti metkeeee!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice