Kapucino i mrsavljenje

poruka: 11
|
čitano: 23.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
cappucino i zdravlje

evo ovako ljudi imam 94 kile 15 god i visok sam 189 nisam ja nesto debel nego malo su mi noge vece i straznjica radim svaki dan kardio treni ge te to polako nestaje sa mene idem u 1. raz srednje skole i s pa mogu vam reci da mi to dobro ide jer sam smrsao 16 kila od 5. mjeseca e sada ja se bavim nogo.etom svakodnevno ali navika mi je svaki dan 2 salice kapuci a pa me zanima dali taj kapucino steti mojem tjelu i dali i dali o  usporava moje mrsavljenje . Unaprijed hvala {#}. i ispricavam se radi fulanih slova ovo sam preko moba piso.

17 godina
odjavljen
Kapucino i mrsavljenje

Ovisi o tome koliko secera preferiras. Capuccino sam po sebi ne bi trebao uzrokovati nikakvo debljanje, ali imaj na umu da je vecina takvih proizvoda vec unaprijed pomijesani sa secerom.

Probaj se naviknut na kavu bez secera, ili jos bolje caj.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 14:55 (Edge).
16 godina
Kapucino i mrsavljenje

14 godina
neaktivan
Re: cappucino i zdravlje
robyE kaže...

evo ovako ljudi imam 94 kile 15 god i visok sam 189 ...

sa cime se ti hranis da si toliki sa 15 god.. {#} vezano za kapucino..smanji secer al niceg nevalja previse.. jedan dnevno i to je to

ja nemam problema sa kilama 185cm / 78kg .. jos mi fali 4-5 .. pa se trudim 1 2 kave max dnevno i to je to..  netreba sa nicim pretjerivati ni u kom slucaju..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 15:01 (=xfact=).
13 godina
neaktivan
Kapucino i mrsavljenje

ja stavim 1 kasicicu secera maximalno 2 a sto se tice ovoga koliki sam i e tako sam naviko da malo vise pojedem i onda tcem po cjeli dan ili radim te razgradim sve to malo sam pretjerao prosle godine jer je bilo ouno slavlja pa sam samo zdero i pio te sam se bio ugojio ali sada malo vise brinem o sebi :)

14 godina
odjavljen
Kapucino i mrsavljenje

Edit.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2022 2:50 (DarkoKwon).
16 godina
neaktivan
Re: Kapucino i mrsavljenje
DarkoKwon kaže...

jedan kapucino ti ima 2000 kalorija

{#}

Preporučeni dnevni unos kalorija u organizam za odraslog muškarca je oko 2500 kalorija.

On topic;

dijete si , ne zamaraj se oko težine dokle god se zdravo hraniš i dovoljno krećeš odnosno aktivan si.

Ionako te pucaju hormoni tako da ti je i metabolizam cijeli naopak.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
13 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...

Sine, kapucino ne moze nikako uz mrsavljenje, jedan kapucino ti ima 2000 kalorija, ako si ikada probao dva kapucina popiti, primjetices kao da si jeo neko pecenje, presiti te. Ako zelis smrsati izbaci kapucino, uzmi kafu, ona nije stetna, nema secera i hemikalija.

Sta cjela ona kutija od pola kile ima 2000 kalorija?

14 godina
odjavljen
forzzuk kaže...
DarkoKwon kaže...

jedan kapucino ti ima 2000 kalorija

{#}

Preporučeni dnevni unos kalorija u organizam za odraslog muškarca je oko 2500 kalorija.

On topic;

dijete si , ne zamaraj se oko težine dokle god se zdravo hraniš i dovoljno krećeš odnosno aktivan si.

Ionako te pucaju hormoni tako da ti je i metabolizam cijeli naopak.

Ti nisi normalan, zašto me citiraš u vezi nečega što nemaš pojma ? Ja sam ti Tekvondo trener i znam o čemu pričam, jer nemaš pojma ništa o kategorijama i kako izgubiti 5kg u jednom danu, kako, gdje, šta. Kapućino nema 2000 kalorija, to sam samo htio dočarati da ima puno kalorija, ali sigurno ima 500-1000 kalorija. Bodi bilderi ti unose 24 kalorije puta jedan kilogram njihove težine, što znači 24x90kg ti dodje 2160 kalorija u jednom danu i to on podjeli u 6-8 obroka na dan. Dakle, znači samo dvije hiljade kalorija, on ti mora da jede hranu koja nema masnoće i šećera, što znači da ta hrana daje jako malo kalorija, ali da je po tvome bodibilder bi mogao uzeti dva snikersa i to mu je za čitav dan. Pogledaj malo na internetu koliko snikers ima kalorija, ista stvar kao i kapućino, a i one sniker reklame ti same govore "kad si gladan nisi svoj". Jedan čips ti ima 2000 kalorija, a sada je na tebi šta ćeš jesti, ako jedeš MC donald udebljat ćeš se, ako jedeš rižu, piletinu, krompir, salate itd, bićeš dobar.

Jedino što si u pravu da je mali mlad, ne treba da se opterećuje dijetama, još je u razvoju, kada napuni 17 onda može da razmišlja o tome, ali ako već hoćeš da smršaš jedi manje masnu hrani, izbaci kapućino i idi trčati sigurno ćeš smršati.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 11:17 (DarkoKwon).
10 godina
neaktivan
Kapucino i mrsavljenje

kad procitas naslov, nema smisla tema. Ali ali.. evo mogu preporucit jednu stranicu za zdravo mrsavljenje bez kemikalija.. ako jos kome treba nek se javi u inbox

12 godina
neaktivan

Joj kako su mi sexy ovi novoregistrirani koji čupaju 4 godine stare teme  

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice