jel ja sanjam il to stvarno postoji tema sa naslovom kako dobit curu?
Ne sanjaš, Bug pokrenuo nagradnu igru, glavna nagrada zamamna plavuša raskošnih oblina, punih usana.
Zasto sam ja osu na 3. stranicu kad sam procito to? :D
jel ja sanjam il to stvarno postoji tema sa naslovom kako dobit curu?
Ne sanjaš, Bug pokrenuo nagradnu igru, glavna nagrada zamamna plavuša raskošnih oblina, punih usana.
Zasto sam ja osu na 3. stranicu kad sam procito to? :D
Ako zelis da imas curu to je pogreska.Ja znam par likova kaze sad ode si trazit curu i za par dana on u skoli bude s tom curom i nakon 10-20dana opet nista, jer takvi likovi nemaju emocije oni samo gledaju da se zabave.....
Kad vidis neku curu sto ti je zapala za oko,par dana je posmatraj s kim se druzi itd (vecinom ako ima pokvareno drustvo i ona je pokvarena) mislim da znate sta mislim pod "pokvareno"
I nemoj razmisljat e moj kolega ima curu a zasto i ja nebi imao ? o_0
Najbolje da ti se to samo desi al opet moras utjecat ti na to s svojim ponasanjem,oblacenjem,drustvom...i naravno pricanjem..
Svi kazu ko vise prica imas vise i bolje prodje u zivotu al opet zavisi jer ko puno suti uvjek razmislja nesto i nakraju moze bit jedan od uspjesnih ljudi
Ako zelis da imas curu to je pogreska.Ja znam par likova kaze sad ode si trazit curu i za par dana on u skoli bude s tom curom i nakon 10-20dana opet nista, jer takvi likovi nemaju emocije oni samo gledaju da se zabave.....
Kad vidis neku curu sto ti je zapala za oko,par dana je posmatraj s kim se druzi itd (vecinom ako ima pokvareno drustvo i ona je pokvarena) mislim da znate sta mislim pod "pokvareno"
Najbolje da ti se to samo desi al opet moras utjecat ti na to s svojim ponasanjem,oblacenjem,drustvom...i naravno pricanjem..
Svi kazu ko vise prica imas vise i bolje prodje u zivotu al opet zavisi jer ko puno suti uvjek razmislja nesto i nakraju moze bit jedan od uspjesnih ljudi
Sorry ,ali to ti je ona, mlačnjačka prića, budi frend s curom,nemoj je povrijedit, alo dečko, imaš 14 godina, nemreš očekivat da budete cjeli život skupa, dosadili budete si i neko bude uvjek povrijeđeni,s tim se moraš naučit živjeti.I kaj sad ako je pokvarena, zabavljaš se s njom i prekinete , meni je bit veze da i ja i cura uzivamo u njoj,kada jedno od nas prestane uzivati, da prekinemo,a ne da si lažemo,tako uvjek imam dobar odnos s curama,ali ako zelim neku curu,necu radit na tome da budemo prijatelji(što duže se prijateljski ponašate,manja je vjerojatnost da ćete biti skupa) već da idemo u vezu. Bio sam s jednom curom nakon 1 godinu kaj smo bili dobri prijatelji,a bio sam i s onima koje sam upoznao pred 2 dana, u svakom slučaju,zabavno je biti u vezi,ako se ne vežeš previše.
LOL,neznam jel da se smijem ili da plačem kad sam pročito ono o grafičkoj kartici.
Uglavnom savjet za lika koji je pokrenuo temu,budi normalan,pozovi ju van i dalje znaš i sam,standarna procedura.
Evo i slika za lika s "curom grafičkom karticom" LOL
Kakvih sve baksuza nema na forumu! Prvenstveno ovakvo što nema raditi na ovo forumu.
Što ti radiš u školi? Kliko ja zna škola ti služi za učenje, ne za gledanje drugih ljudi. Prema tome kad dođeš u školu ti trebaš misliti kako ćeš primiti što više znanja. Na druge osobe ne smiješ misliti. Okani se toga i radi nešto pametno poput učenja i programiranja. Jer ta tvoja privlačnost je samo iluzija, dakle to ne postoji. Najbolje ti je budi sam jer tada si i potpuno slobodan. Ako se vežeš za drugu osobu onda gubiš slobodu. Vezan si za nju lancem. Radije budi bez lanca.
Sad lijepo na nju zaboravi i idi uči nešto. Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.
Sam sebe zavaravaš - Priznaj sebi i drugima da gledaš samo guzice i sise u kolegica (koje su obdarenije time).
;)
Sam sebe zavaravaš - Priznaj sebi i drugima da gledaš samo guzice i sise u kolegica (koje su obdarenije time).
Ja ne. Zar je to uopste pristojno?
AaAaA!
To je prirodno i normalno
Daj nemoj još reć da voliš dečke više razočarat ćeš me kao šaljiljđžiju :)
Daj nemoj još reć da voliš dečke više razočarat ćeš me kao šaljiljđžiju :)
NEEE!!!
Da otkrijem da ih volim vise vec zena (a ne volim ih vise vec zene) ubio bih se bez obzira na bol.
Da otkrijem da ih volim vise vec zena (a ne volim ih vise vec zene) ubio bih se bez obzira na bol.
Nisam te razumio (opet tvoj humoristični stil). Sorry
Nisam te razumio (opet tvoj humoristični stil). Sorry
Bravo za tebe.
Kakvih sve baksuza nema na forumu! Prvenstveno ovakvo što nema raditi na ovo forumu.
Što ti radiš u školi? Kliko ja zna škola ti služi za učenje, ne za gledanje drugih ljudi. Prema tome kad dođeš u školu ti trebaš misliti kako ćeš primiti što više znanja. Na druge osobe ne smiješ misliti. Okani se toga i radi nešto pametno poput učenja i programiranja. Jer ta tvoja privlačnost je samo iluzija, dakle to ne postoji. Najbolje ti je budi sam jer tada si i potpuno slobodan. Ako se vežeš za drugu osobu onda gubiš slobodu. Vezan si za nju lancem. Radije budi bez lanca.
Sad lijepo na nju zaboravi i idi uči nešto. Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.
čekaj malo jesi ti aseksualan ili se samo šališ( u što se duboko nadam za tvoje dobro)?
Na druge osobe ne smiješ misliti
ovaj dio me najviše fascinira.
vidi čovjek je u puberteru, vjerovatno si i ti. kako je moguće u tim godinama ne misliti na guzice i sise?
o kakvim lancima ti pričaš- pa nisu se vjenčali čovječe!!!
Znaš kako kažu- najljepše doba u životu je đačko doba. Kako će ti to biti najljepše doba ako ga provedeš sa knjigom ispod nosa?
koje češ uspomene nositi u život? kak si dobil 98.7% na godišnjem iz matematike?
ne želim reći da potpuno prestaneš učiti, nego da prosjek ti nemora biti savršen, uči aktivnije ono što voliš( programiranje?), ostalo mrvicu zanemari, i idi se zabavit.
@Mentalist koji si ti skršen tip (bez uvrede)95% tvojih postova opće ne razumijem
Bravo za tebe.
daj prevedi
ili idem pisat mail googleu da ubace "translate to mentalist's language"
čekaj malo jesi ti aseksualan ili se samo šališ( u što se duboko nadam za tvoje dobro)?
vidi čovjek je u puberteru, vjerovatno si i ti. kako je moguće u tim godinama ne misliti na guzice i sise?
Znaš kako kažu- najljepše doba u životu je đačko doba. Kako će ti to biti najljepše doba ako ga provedeš sa knjigom ispod nosa?
koje češ uspomene nositi u život? kak si dobil 98.7% na godišnjem iz matematike?
ne želim reći da potpuno prestaneš učiti, nego da prosjek ti nemora biti savršen, uči aktivnije ono što voliš( programiranje?), ostalo mrvicu zanemari, i idi se zabavit.
@Mentalist koji si ti skršen tip (bez uvrede)95% tvojih postova opće ne razumijem
Kaze se brilijantan.
Svoje misli ogranici na svoj mozak.
Normalno da sam i ja bio zaljubljen, no osjecaji izblijede nakon nekog vremena, puno brze nego sto dodje prekid veze. Na kraju shvatis da ti nije ni trebala. Nakon nekog vremena ne zaljubljujes se.
Ja imam svoju muziku, dosta mi je.
Uostalom, sta mi moze ispricati tip koji se zove SPAWNK4MPER ti mama.
i 15 godina i nisi iskusio ništa o ženama
Ni poljubac.
molim te ne spominji to ime, bio sam pod utjecajem droga kad sam napravio acc ovdje, i mrzim svoj nick, po tisuću puta sam razmišljo o rađenju novog acc-a zbog ovog usranog imena, ali to bi bilo kršenje pravila foruma i samo zato nisam.
Djelomicno tocno.
Što ti radiš u školi? Kliko ja zna škola ti služi za učenje, ne za gledanje drugih ljudi. Prema tome kad dođeš u školu ti trebaš misliti kako ćeš primiti što više znanja
Tocno.
Ok, ovo je malo drakonski
Bila iluzija ili ne, uvjeravam te da ju itekako osjeca iako je mozda jednostrana.
Ovo je racionaliziranje, osjecaji su uglavnom neracionalni.
Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.
U teoriji...
E sad, dolazimo do onoga sto bih te ja htio pitati. Jesi li ti ikada bio zaljubljen, znas li kako je to u praksi? Ako jesi, i ako mozes tako lagano paliti i gasiti osjecaje kao prekidacem, onda ti veoma zavidim. Samo da znas.
Da ne spominjem kako velika vecina ljudi za svog skolovanja ima redovan kontakt sa njeznijim spolom (osim ako ne ides u neku skolu za decke) i gotovo je sigurno da ce se u jednom trenutku zaljubiti u neku kolegicu ili cak profesoricu, posve je nebitno je li to obostrano ili ne.
;)
Nisam gledao, ne gledam, niti ću gledati!
Napokon pametan post i dobar odgovor na ono gore
Mgouće je! I to se može učiniti preko posebnog dijela tijela! Svog razma i pameti
Ovo sa mentalistom si stvarno pretjerao. Govoriš mentalistu da skrešn tip, a sam si skršen što potvrđuje ovaj tvoj post jer očito ne možeš mislita na ništa osim nekih ženskih dijelova tijela.
Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.
U teoriji...
E sad, dolazimo do onoga sto bih te ja htio pitati. Jesi li ti ikada bio zaljubljen, znas li kako je to u praksi? Ako jesi, i ako mozes tako lagano paliti i gasiti osjecaje kao prekidacem, onda ti veoma zavidim. Samo da znas.
Da ne spominjem kako velika vecina ljudi za svog skolovanja ima redovan kontakt sa njeznijim spolom (osim ako ne ides u neku skolu za decke) i gotovo je sigurno da ce se u jednom trenutku zaljubiti u neku kolegicu ili cak profesoricu, posve je nebitno je li to obostrano ili ne.
1. Nisam niti ću ikada biti jer sam prepametan za to.
Joj, daj ne seri molim te.
Nepostoji ništa bolje na svijetu od zena.
Na ovo sve tvoje... veze i vezice su normalne, trazis nekog tko ce biti kompatibilan sa tobom i s kim ces se moc skrasit. Usponi i padovi u ljubavi su normalni. Ko vise prica bolje prodje u zivotu. Onaj tko suti i misli sa 50 godina zivi sa svojim doktoratom i 20 macaka.
Sorry ,ali to ti je ona, mlačnjačka prića, budi frend s curom,nemoj je povrijedit, alo dečko, imaš 14 godina, nemreš očekivat da budete cjeli život skupa, dosadili budete si i neko bude uvjek povrijeđeni,s tim se moraš naučit živjeti.I kaj sad ako je pokvarena, zabavljaš se s njom i prekinete , meni je bit veze da i ja i cura uzivamo u njoj,kada jedno od nas prestane uzivati, da prekinemo,a ne da si lažemo,tako uvjek imam dobar odnos s curama,ali ako zelim neku curu,necu radit na tome da budemo prijatelji(što duže se prijateljski ponašate,manja je vjerojatnost da ćete biti skupa) već da idemo u vezu. Bio sam s jednom curom nakon 1 godinu kaj smo bili dobri prijatelji,a bio sam i s onima koje sam upoznao pred 2 dana, u svakom slučaju,zabavno je biti u vezi,ako se ne vežeš previše.
Pa da... glupost je da kada zavrsis sa curom da mislis na to "Joj ocemo prekinut sutra ili za mjesec dana". Carpe diem. Sto bude bit ce. Uzivaj u trenutku. I ovo sto si reko. Sto vise se prijateljski ponasas prema djevojci to je manja mogucnost da cete zavrsit skupa.
;)
Ja sam isao u elektrotehnicku u splitu, 30 muskih u razredu, niti jedna zena u smjeni. U blizini je bila jezicna gimnazija. Puno zena. Svaki odmor, prije i poslije skole sam visio u njihovom dvoristu. Vecina mojih cura je bilo iz prve i druge jezicne u splitu. E, da. Bio sam odlikas. Ono 4.8 - 4.9.
Hormoni ne pitaju za pristojnost. To je sve normalan proces odrastanja.
Svoje misli ogranici na svoj mozak.
Normalno da sam i ja bio zaljubljen, no osjecaji izblijede nakon nekog vremena, puno brze nego sto dodje prekid veze. Na kraju shvatis da ti nije ni trebala. Nakon nekog vremena ne zaljubljujes se.
Pricas ko neki emo. Sa 15-ak godina odrastas, imas drugacije prioritete nego sto ces imati sa 25 godina. Odnosi izmedju tebe i zena su drugaciji nego sto ce biti za 10 godina. Svi smo to prosli i sve je to normalno. I nas su cure odjebavale. Odjebavali smo i mi njih. I svi smo zivi i zdravi, neki od nas imaju zene i djecu. Ja sam sa curom 5 godina sada. Cure ce te ostavljati ali doci ce neke nove cure, radjat ce se neke nove ljubavi. Jedna od njih ce biti ona prava. Najlakse je reci mene to ne ide, necu se ni trudit. Sa pravom osobom se ni ne moras trudit.
Bas tako... ove djecje ljubavi su tek pocetak.
Ni poljubac.
Ima vremena...
Ako to stvarno mozes, onda samo naprijed. Mi obicni smrtnici se moramo nositi s time kako znamo i umijemo.
Joj, daj ne seri molim te.
Nepostoji ništa bolje na svijetu od zena.
I plus ti nisi robot nego ljudsko bice! (bar se nadam) i jednog dana ces se zaljubit i onda mislit "vidi ovi sa bug foruma su bili u pravu"!
Ono sto sam napisao o mackama... pocmi ih skupljati. Bog ti je dao muda i udo radi reprodukcije. Zenama je dao sise i muf radi reprodukcije. Dao ti je hormone radi reprodukcije. Genetski smo predodredjeni da nas privlaci suprotan smjer. Sorry decko - ti si roba sa greskom. Ili si pak papak koji se boji cura pa se ovak izvlacis. Prije ce bit ovo drugo.
početak propasti. kad počneš misliti da si dovoljno pametan (a kamoli prepametan) počneš stagnirati, pa nazadovati.
iako, ja ni u tvoju tvrdnju nisam siguran.
Evo kapetane za tebe i sam se drz toga http://www.game-medic.com/editorials/item/42-ten-reasons-why-video-games-are-better-than-your-girlfriend
Eto autor, vidis sta se desi kad NE dobijes curu, postanes nesto neartikulirano sta posta na bug.hr
budi oprezan da te zadesi ista sudba!
Znači svi smo budale što smo zaljubljeni u suprotni spol?
To znači da je veliki dio svjeta koji je u braku teške budaletine jer se zene iz ljubavi (naravno ima i drugih slučajeva, iz koristi i sl.)
Ni poljubac.
Ima vremena...
Nisam se zalio.
Ja bih zelio da ti osjetis ono sto ja osjecam kad slusam muziku, shvatio bi.
No naravno ne bih se zalio da imam neku lijepu sexualno aktivnu curu.