Kako dobit curu? zaključana tema

poruka: 405
|
čitano: 93.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Kako dobit curu?
Sax kaže...
Gamer71 kaže...

jel ja sanjam il to stvarno postoji tema sa naslovom kako dobit curu? Smijeh

Ne sanjaš, Bug pokrenuo nagradnu igru, glavna nagrada zamamna plavuša raskošnih oblina, punih usana.

Zasto sam ja osu na 3. stranicu kad sam procito to? :D

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
14 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Ako zelis da imas curu to je pogreska.Ja znam par likova kaze sad ode si trazit curu i za par dana on u skoli bude s tom curom i nakon 10-20dana opet nista, jer takvi likovi nemaju emocije oni samo gledaju da se zabave.....

Kad vidis neku curu sto ti je zapala za oko,par dana je posmatraj s kim se druzi itd (vecinom ako ima pokvareno drustvo i ona je pokvarena) mislim da znate sta mislim pod "pokvareno"

I nemoj razmisljat e moj kolega ima curu a zasto i ja nebi imao ? o_0

Najbolje da ti se to samo desi al opet moras utjecat ti na to s svojim ponasanjem,oblacenjem,drustvom...i naravno pricanjem..

Svi kazu ko vise prica imas vise i bolje prodje u zivotu al opet zavisi jer ko puno suti uvjek razmislja nesto i nakraju moze bit jedan od uspjesnih ljudi

Be Gamer
15 godina
protjeran
damircazin kaže...

Ako zelis da imas curu to je pogreska.Ja znam par likova kaze sad ode si trazit curu i za par dana on u skoli bude s tom curom i nakon 10-20dana opet nista, jer takvi likovi nemaju emocije oni samo gledaju da se zabave.....

Kad vidis neku curu sto ti je zapala za oko,par dana je posmatraj s kim se druzi itd (vecinom ako ima pokvareno drustvo i ona je pokvarena) mislim da znate sta mislim pod "pokvareno"

Najbolje da ti se to samo desi al opet moras utjecat ti na to s svojim ponasanjem,oblacenjem,drustvom...i naravno pricanjem..

Svi kazu ko vise prica imas vise i bolje prodje u zivotu al opet zavisi jer ko puno suti uvjek razmislja nesto i nakraju moze bit jedan od uspjesnih ljudi

Sorry ,ali to ti je ona, mlačnjačka prića, budi frend s curom,nemoj je povrijedit, alo dečko, imaš 14 godina, nemreš očekivat da budete cjeli život skupa, dosadili budete si i neko bude uvjek povrijeđeni,s tim se moraš naučit živjeti.I kaj sad ako je pokvarena, zabavljaš se s njom i prekinete , meni je bit veze da i ja i cura uzivamo u njoj,kada jedno od nas prestane uzivati, da prekinemo,a ne da si lažemo,tako uvjek imam dobar odnos s curama,ali ako zelim neku curu,necu radit na tome da budemo prijatelji(što duže se prijateljski ponašate,manja je vjerojatnost da ćete biti skupa) već da idemo u vezu. Bio sam s jednom curom nakon 1 godinu kaj smo bili dobri prijatelji,a bio sam i s onima koje sam upoznao pred 2 dana, u svakom slučaju,zabavno je biti u vezi,ako se ne vežeš previše.

16 godina
Kako dobit curu?

LOL,neznam jel da se smijem ili da plačem kad sam pročito ono o grafičkoj kartici.

Uglavnom savjet za lika koji je pokrenuo temu,budi normalan,pozovi ju van i dalje znaš i sam,standarna procedura.

Evo i slika za lika s "curom grafičkom karticom" LOL

GTFO GTFO
When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
odjavljen
captain_soap_McTawish kaže...
MTB kaže...
Imam 14 godina i sviđa mi se jedna iz razreda. Često pričamo,imamo isti ukus u muzici,otprilike znam što voli... Vjerojatno se varam,ali čini mi se da se i ja njoj sviđam. Kako da 'pređem na nešto više' s njom?

Kakvih sve baksuza nema na forumu! Prvenstveno ovakvo što nema raditi na ovo forumu.

Što ti radiš u školi? Kliko ja zna škola ti služi   za učenje, ne za gledanje drugih ljudi. Prema tome kad dođeš u školu ti trebaš misliti kako ćeš primiti što više znanja. Na druge osobe ne smiješ misliti. Okani se toga i radi nešto pametno poput učenja i programiranja. Jer ta tvoja privlačnost je samo iluzija, dakle to ne postoji. Najbolje ti je budi sam jer tada si i potpuno slobodan. Ako se vežeš za drugu osobu onda gubiš slobodu. Vezan si za nju lancem. Radije budi bez lanca.

Sad lijepo na nju zaboravi i idi uči nešto. Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.

Sam sebe zavaravaš - Priznaj sebi i drugima da gledaš samo guzice i sise u kolegica (koje su obdarenije time).

;)

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Sam sebe zavaravaš - Priznaj sebi i drugima da gledaš samo guzice i sise u kolegica (koje su obdarenije time).

Ja ne. Zar je to uopste pristojno?

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
15 godina
odjavljen
Mentalist kaže..

AaAaA!

To je prirodno i normalnoSmijeh

Daj nemoj još reć da voliš dečke više razočarat ćeš me kao šaljiljđžiju :)

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Daj nemoj još reć da voliš dečke više razočarat ćeš me kao šaljiljđžiju :)

NEEE!!!

Da otkrijem da ih volim vise vec zena (a ne volim ih vise vec zene) ubio bih se bez obzira na bol.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Da otkrijem da ih volim vise vec zena (a ne volim ih vise vec zene) ubio bih se bez obzira na bol.

Nisam te razumio (opet tvoj humoristični stil). Sorry

15 godina
protjeran
Weky kaže...
Mentalist kaže...

Nisam te razumio (opet tvoj humoristični stil). Sorry

Bravo za tebe.

17 godina
neaktivan
MTB kaže...
Imam 14 godina i sviđa mi se jedna iz razreda. Često pričamo,imamo isti ukus u muzici,otprilike znam što voli... Vjerojatno se varam,ali čini mi se da se i ja njoj sviđam. Kako da 'pređem na nešto više' s njom?

Kakvih sve baksuza nema na forumu! Prvenstveno ovakvo što nema raditi na ovo forumu.

Što ti radiš u školi? Kliko ja zna škola ti služi   za učenje, ne za gledanje drugih ljudi. Prema tome kad dođeš u školu ti trebaš misliti kako ćeš primiti što više znanja. Na druge osobe ne smiješ misliti. Okani se toga i radi nešto pametno poput učenja i programiranja. Jer ta tvoja privlačnost je samo iluzija, dakle to ne postoji. Najbolje ti je budi sam jer tada si i potpuno slobodan. Ako se vežeš za drugu osobu onda gubiš slobodu. Vezan si za nju lancem. Radije budi bez lanca.

Sad lijepo na nju zaboravi i idi uči nešto. Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.

čekaj malo jesi ti aseksualan ili se samo šališ( u što se duboko nadam za tvoje dobro)?

Na druge osobe ne smiješ misliti

ovaj dio me najviše fascinira.

vidi čovjek je u puberteru, vjerovatno si i ti. kako je moguće u tim godinama ne misliti na guzice i sise?

o kakvim lancima ti pričaš- pa nisu se vjenčali čovječe!!!

Znaš kako kažu- najljepše doba u životu je đačko doba. Kako će ti to biti najljepše doba ako ga provedeš sa knjigom ispod nosa?

koje češ uspomene nositi u život? kak si dobil 98.7% na godišnjem iz matematike?

ne želim reći da potpuno prestaneš učiti, nego da prosjek ti nemora biti savršen, uči aktivnije ono što voliš( programiranje?), ostalo mrvicu zanemari, i idi se zabavit.

@Mentalist koji si ti skršen tip (bez uvrede)Smijeh95% tvojih postova opće ne razumijem

WAT IS THIS. I DONT EVEN...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 19:06 (SPAWNK4MPER ti mama).
15 godina
odjavljen
Kako dobit curu?
Mentalist kaže...

Bravo za tebe.

daj prevedi

ili idem pisat mail googleu da ubace "translate to mentalist's language"

15 godina
protjeran
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

čekaj malo jesi ti aseksualan ili se samo šališ( u što se duboko nadam za tvoje dobro)?

vidi čovjek je u puberteru, vjerovatno si i ti. kako je moguće u tim godinama ne misliti na guzice i sise?

Znaš kako kažu- najljepše doba u životu je đačko doba. Kako će ti to biti najljepše doba ako ga provedeš sa knjigom ispod nosa?

koje češ uspomene nositi u život? kak si dobil 98.7% na godišnjem iz matematike?

ne želim reći da potpuno prestaneš učiti, nego da prosjek ti nemora biti savršen, uči aktivnije ono što voliš( programiranje?), ostalo mrvicu zanemari, i idi se zabavit.

@Mentalist koji si ti skršen tip (bez uvrede)Smijeh95% tvojih postova opće ne razumijem

Kaze se brilijantan.

Svoje misli ogranici na svoj mozak. 

Normalno da sam i ja bio zaljubljen, no osjecaji izblijede nakon nekog vremena, puno brze nego sto dodje prekid veze. Na kraju shvatis da ti nije ni trebala. Nakon nekog vremena ne zaljubljujes se. 

Ja imam svoju muziku, dosta mi je.

Uostalom, sta mi moze ispricati tip koji se zove SPAWNK4MPER ti mama.

15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

i 15 godina i nisi iskusio ništa o ženama

15 godina
protjeran
Weky kaže...
Mentalist kaže...

Ni poljubac.

17 godina
neaktivan

molim te ne spominji to ime, bio sam pod utjecajem droga kad sam napravio acc ovdje, i mrzim svoj nick, po tisuću puta sam razmišljo o rađenju novog acc-a zbog ovog usranog imena, ali to bi bilo kršenje pravila foruma i samo zato nisam.

WAT IS THIS. I DONT EVEN...
16 godina
protjeran
Kako dobit curu?

a joj sta ste napravili od teme..

citajte Mentalistove postove i slusajte

A kad autor teme vidi sve ovo mislim da vise nikad nece pitat nesto slicno na forumu 

Rickenbacker 4001 フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
15 godina
neaktivan

Djelomicno tocno.

Što ti radiš u školi? Kliko ja zna škola ti služi   za učenje, ne za gledanje drugih ljudi. Prema tome kad dođeš u školu ti trebaš misliti kako ćeš primiti što više znanja

Tocno.

Na druge osobe ne smiješ misliti.

Ok, ovo je malo drakonski

Jer ta tvoja privlačnost je samo iluzija, dakle to ne postoji.

Bila iluzija ili ne, uvjeravam te da ju itekako osjeca iako je mozda jednostrana.

Najbolje ti je budi sam jer tada si i potpuno slobodan. Ako se vežeš za drugu osobu onda gubiš slobodu. Vezan si za nju lancem. Radije budi bez lanca.

Ovo je racionaliziranje, osjecaji su uglavnom neracionalni.

Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.

U teoriji...

E sad, dolazimo do onoga sto bih te ja htio pitati. Jesi li ti ikada bio zaljubljen, znas li kako je to u praksi? Ako jesi, i ako mozes tako lagano paliti i gasiti osjecaje kao prekidacem, onda ti veoma zavidim. Samo da znas.

Da ne spominjem kako velika vecina ljudi za svog skolovanja ima redovan kontakt sa njeznijim spolom (osim ako ne ides u neku skolu za decke) i gotovo je sigurno da ce se u jednom trenutku zaljubiti u neku kolegicu ili cak profesoricu, posve je nebitno je li to obostrano ili ne.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 19:34 (rustweaver).
15 godina
Weky kaže...

;)

Nisam gledao, ne gledam, niti ću gledati!

Mentalist kaže..

Napokon pametan post   i dobar odgovor na ono gore

SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Mgouće je! I to se može učiniti preko posebnog dijela tijela! Svog razma i pameti

Ovo sa mentalistom si stvarno pretjerao. Govoriš mentalistu da skrešn tip, a sam si skršen što potvrđuje ovaj tvoj post jer očito ne možeš mislita na ništa osim nekih ženskih dijelova tijela.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 19:37 (captain_soap_McTawish).
15 godina
rustweaver kaže...

Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.

U teoriji...

E sad, dolazimo do onoga sto bih te ja htio pitati. Jesi li ti ikada bio zaljubljen, znas li kako je to u praksi? Ako jesi, i ako mozes tako lagano paliti i gasiti osjecaje kao prekidacem, onda ti veoma zavidim. Samo da znas.

Da ne spominjem kako velika vecina ljudi za svog skolovanja ima redovan kontakt sa njeznijim spolom (osim ako ne ides u neku skolu za decke) i gotovo je sigurno da ce se u jednom trenutku zaljubiti u neku kolegicu ili cak profesoricu, posve je nebitno je li to obostrano ili ne.

1. Nisam niti ću ikada biti jer sam prepametan za to.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
odjavljen

Joj, daj ne seri molim te.

Nepostoji ništa bolje na svijetu od zena.

17 godina
damircazin kaže...

Na ovo sve tvoje... veze i vezice su normalne, trazis nekog tko ce biti kompatibilan sa tobom i s kim ces se moc skrasit. Usponi i padovi u ljubavi su normalni. Ko vise prica bolje prodje u zivotu. Onaj tko suti i misli sa 50 godina zivi sa svojim doktoratom i 20 macaka.

netko,netkovic kaže...

Sorry ,ali to ti je ona, mlačnjačka prića, budi frend s curom,nemoj je povrijedit, alo dečko, imaš 14 godina, nemreš očekivat da budete cjeli život skupa, dosadili budete si i neko bude uvjek povrijeđeni,s tim se moraš naučit živjeti.I kaj sad ako je pokvarena, zabavljaš se s njom i prekinete , meni je bit veze da i ja i cura uzivamo u njoj,kada jedno od nas prestane uzivati, da prekinemo,a ne da si lažemo,tako uvjek imam dobar odnos s curama,ali ako zelim neku curu,necu radit na tome da budemo prijatelji(što duže se prijateljski ponašate,manja je vjerojatnost da ćete biti skupa) već da idemo u vezu. Bio sam s jednom curom nakon 1 godinu kaj smo bili dobri prijatelji,a bio sam i s onima koje sam upoznao pred 2 dana, u svakom slučaju,zabavno je biti u vezi,ako se ne vežeš previše.

Pa da... glupost je da kada zavrsis sa curom da mislis na to "Joj ocemo prekinut sutra ili za mjesec dana". Carpe diem. Sto bude bit ce. Uzivaj u trenutku. I ovo sto si reko. Sto vise se prijateljski ponasas prema djevojci to je manja mogucnost da cete zavrsit skupa.

Weky kaže...

;)

Ja sam isao u elektrotehnicku u splitu, 30 muskih u razredu, niti jedna zena u smjeni. U blizini je bila jezicna gimnazija. Puno zena. Svaki odmor, prije i poslije skole sam visio u njihovom dvoristu. Vecina mojih cura je bilo iz prve i druge jezicne u splitu. E, da. Bio sam odlikas. Ono 4.8 - 4.9.

Mentalist kaže...

Hormoni ne pitaju za pristojnost. To je sve normalan proces odrastanja.

Mentalist kaže...
Kaze se brilijantan.

Svoje misli ogranici na svoj mozak. 

Normalno da sam i ja bio zaljubljen, no osjecaji izblijede nakon nekog vremena, puno brze nego sto dodje prekid veze. Na kraju shvatis da ti nije ni trebala. Nakon nekog vremena ne zaljubljujes se. 

Pricas ko neki emo. Sa 15-ak godina odrastas, imas drugacije prioritete nego sto ces imati sa 25 godina. Odnosi izmedju tebe i zena su drugaciji nego sto ce biti za 10 godina. Svi smo to prosli i sve je to normalno. I nas su cure odjebavale. Odjebavali smo i mi njih. I svi smo zivi i zdravi, neki od nas imaju zene i djecu. Ja sam sa curom 5 godina sada. Cure ce te ostavljati ali doci ce neke nove cure, radjat ce se neke nove ljubavi. Jedna od njih ce biti ona prava. Najlakse je reci mene to ne ide, necu se ni trudit. Sa pravom osobom se ni ne moras trudit.

Weky kaže...

Bas tako... ove djecje ljubavi su tek pocetak.

Mentalist kaže...

Ni poljubac.

Ima vremena...

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan

Ako to stvarno mozes, onda samo naprijed. Mi obicni smrtnici se moramo nositi s time kako znamo i umijemo.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Joj, daj ne seri molim te.

Nepostoji ništa bolje na svijetu od zena.

I plus ti nisi robot nego ljudsko bice! (bar se nadam) i jednog dana ces se zaljubit i onda mislit "vidi ovi sa bug foruma su bili u pravu"!

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
17 godina

Ono sto sam napisao o mackama... pocmi ih skupljati. Bog ti je dao muda i udo radi reprodukcije. Zenama je dao sise i muf radi reprodukcije. Dao ti je hormone radi reprodukcije. Genetski smo predodredjeni da nas privlaci suprotan smjer. Sorry decko - ti si roba sa greskom. Ili si pak papak koji se boji cura pa se ovak izvlacis. Prije ce bit ovo drugo.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

početak propasti. kad počneš misliti da si dovoljno pametan (a kamoli prepametan) počneš stagnirati, pa nazadovati.

iako, ja ni u tvoju tvrdnju nisam siguran.

Worry gives a small thing a big shadow.
16 godina
protjeran
Kako dobit curu?
Rickenbacker 4001 フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 19:46 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Eto autor, vidis sta se desi kad NE dobijes curu, postanes nesto neartikulirano sta posta na bug.hr

budi oprezan da te zadesi ista sudba!

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
odjavljen

Znači svi smo budale što smo zaljubljeni u suprotni spol?

To znači da je veliki dio svjeta koji je u braku teške budaletine jer se zene iz ljubavi (naravno ima i drugih slučajeva, iz koristi i sl.)

15 godina
protjeran
tnakir kaže...
Mentalist kaže...

Ni poljubac.

Ima vremena...

Nisam se zalio.

Ja bih zelio da ti osjetis ono sto ja osjecam kad slusam muziku, shvatio bi.

No naravno ne bih se zalio da imam neku lijepu sexualno aktivnu curu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice