Jesi li je dodao u prijatelje na facebook-u? Odmah to uradi i stavi da si u vezi sa njom ;)
Najjaci post :D
Jesi li je dodao u prijatelje na facebook-u? Odmah to uradi i stavi da si u vezi sa njom ;)
Najjaci post :D
Brate iskren savjet sačekaj još kojih 5 godina i bit će cura kolko hoćeš.Premlad si još za neku ozbiljniju vezu.OK?
zgsolja TAKO JE!!! Slažem se!!! Kako se možete razbacivati sa 14 godina??? Ja imam 21, pa još nikad nisam imkao išta ozbiljno. Daj brate, MTB 14 godina??? Pa imaš još 7 dok dojdeš na moje. Oladi malo, postani prvo punoljetan, ovo sve ostalo ti je bzvz IMHO. Ali radi kako oćeš, ja sam imao jedan nezgodan incident sa tvojom godišnjakinjom. Kao voli me, a kenja neke spike da ide u ameriku i to... Vjeruj mi ljudi u tim godinama su: "balavi" U najboljem smislu riječi. Ali sretno kompa, tko rano rani, sam u nju pada .
LOL... ja od svoje 13te imam vezice i veze... i sad sam nekoliko godina s svojom dragom, imam 22, zajedno zivimo i to je to...
I ne... nisu svi ljudi balavi u tim godinama... iznenadio bi se...
I zasto on ne bi izasao koji puta s njom i slicno??? svi misle odmah na sex a ja se mogu kladiti da to njemu nije ni na pameti...
Problem je jedino ako je (jako) sramezljiv....Mislim da nije problem izac s curom, vec ono sto moras uciniti da bi dosao do toga....Bar po meni.....za to treba hrabrosti, navijam :D
Problem je jedino ako je (jako) sramezljiv....Mislim da nije problem izac s curom, vec ono sto moras uciniti da bi dosao do toga....Bar po meni.....za to treba hrabrosti, navijam :D
Zato i postoji nesto sto se zova "tekuća hrabrost"
Primjer:
Mislim da to nije napametnije.....Ipak decko ima 14(sta bi znacio da smo jednako stari, tu ispadas :P)......Ono sta smatram bitnim:
1. NE PRICATI O GEEK-STUFFom (izuzetak: ako cura nije zesca geeketa, a sumnjam da je)
2. NE SMRDIT (Nikako, nikad, ni u koje vrijeme, nikad neznas kad mos nekog srest-> moram priznat da je Axe dobra ideja, ali ne ocekuj da ima "magnet efekt", ali sugurno ne odmaze)
E sad i ovisi o nekim stvarima, kao npr. koliko iskustva imas (xxDDD) tj. jesi li ikad imao curu itd.
Ako sam dobro shvatio cura ide s njim u razred ili nesto?; I da, iako je to ovisnost u 21.st medju nasim godistem, mozda ju dodat na "fejsu"
Šteta što nije bilo neta kad sam ja imao 14 da pitam takav savjet hah
ništa djete ti tu ne možeš žene biraju ako te ona hoće ona će i nači načina da to i napravi, ako te neće možeš na trepavicama hodati i opet ništa...
glupo ali to ti je cijela priča, za početak kreni sa prijateljstvom, pa vidi dali želi tvoje društvo i koliko često itd pa sam pokopčaj stvari teško ti je dati neki univerzalni savjet jer je svatko drugačiji i svaka prilika nije ista
ona te taj tren ne mora htjeti jer je u takvoj fazi, ili nesretno zaljubljena ili zaljubljena u nekog itd pa ne dolaziš u obzir ipak joj je dobro dati do znanja da bi možda nešto htio, pa možda nakon nekog vremena dođe ona tebi kad se neke eto stvari poklope ili ona sama krene u tom smjeru, ima i toga, samo ne forsiraj, ništa na silu...
ili kreni s onom koja tebe hoće ako več ne ide s onom koju ti hoćeš hebiga i to je bolje od ništa, a možda ovu onda i zainteresiraš više za sebe kad vidi da te neka hoće tko zna :))
ajd čuvaj se
Rađe ti probaj nešto sa profesoricom, veće su ti šanse a bome i veći gušt. Čim prije iskusi blagodati MILF-ova, lakše je dok si tako mlad...
Odmah da kazem OVO JE ŠALA,ali ne mogu izdrzati,a da ne napisem!
Znas li sta se kaze za onoga koji kaze da je tehnika vaznija od velicine????
Još jedan sa malim ku..om!
Ovakav odgovor je bio očekivan, (iako je sala)!
Da nije forum ovoga tipa lijepo bih te spustio onako primitivno ali sam ipak to prerastao! ;D
Ovo nije tema "ciji je veci" ili seksualni odgoj da se raspravlja o velicinama i savjetima u vezi seksa! Ako trebas instrukcije ili muska prepucavanja, slobodno se javi na PP.
A sto se tice moje izjave gore, stojim iza nje! Do nekih cura se moze lako doci ali jednoga dana kada covjek odraste u glavi, shvatiti da nisu niti priblizno znacile kao one "kvalitetne". Ali ti prvo moras naci kvalitetnu da bi znao o cemu pricam, da si ju nasao ne bi sada tu kao 30-godisnjak pisao ovakve gluposti u temi sa 14-godisnjacima i preseravao se! Lako je vuku biti faca medu ovacama! ;D
...Zasto se ova tema pretvorila u temu o seksu, pripovjetkama, primitivnom razmisljanju? Koliko se sjecam naziv je "kako dobiti curu" a ne nesto drugo.
NE SLUSAJ IH, AXE NI ZA ZIVU GLAVU NE STAVLJATI NA SEBE!!!
sorry na caps ali to je vazno... staviti axe je isto kao i da se ne peres..
mali disklejmer (sam sebe)
kako sam se lijepo nasmijao citajuci ovu temu, svi imaju svoje recepte ali i svi su slicni : iskrenost, iskrenost, ikrenost!
e sad na pravu stvar:
skank ne zna zanat... skank je osjeljivi cvjetic koji se voli zaljubiti i koji bi sve uradio za osobu koju voli.. ama bas sve (jednom sam si cak i jaja voskom depilirao - za curu!) bio sam u 5 veza tokom svog kratkog ali dosadnog zivota.. sve sam ih volio i da samo sam se s njima prasio. nikad nista sa strane i nikad samo za jednu noc (ja to ne mogu)... ja se ne mogu upustit u vezu bez osjecaja, radje sam sam nego tako... imao sam jedan period u zivotu (cca 3. godine) kad nisam bio ni s jednom djevojkom... pucali su me neki filmovi, a i droge
ovo za axe nije istina moras malo prokuzit curu, znam cure koje svrsavaju na axe
AHAHHAHAHA
Šta valjaš ti? Vidiš da je ono bila pošalica, "axe effect" itd., a ti se pravo uživio u ovoj temi.
Ne znam šta hoćeš da kažeš, da se neko miriše zato što se ne pere pa da prikrije mirise, ili axe smrdi?
Dezodorans ko dezodorans, hebaji ga.
Znaci ako stavis axe znaci da smrdis bez njega -.-
bravo.
Ovakav odgovor je bio očekivan, (iako je sala)!
Da nije forum ovoga tipa lijepo bih te spustio onako primitivno ali sam ipak to prerastao! ;D
Ovo nije tema "ciji je veci" ili seksualni odgoj da se raspravlja o velicinama i savjetima u vezi seksa! Ako trebas instrukcije ili muska prepucavanja, slobodno se javi na PP.
A sto se tice moje izjave gore, stojim iza nje! Do nekih cura se moze lako doci ali jednoga dana kada covjek odraste u glavi, shvatiti da nisu niti priblizno znacile kao one "kvalitetne". Ali ti prvo moras naci kvalitetnu da bi znao o cemu pricam, da si ju nasao ne bi sada tu kao 30-godisnjak pisao ovakve gluposti u temi sa 14-godisnjacima i preseravao se! Lako je vuku biti faca medu ovacama! ;D
...Zasto se ova tema pretvorila u temu o seksu, pripovjetkama, primitivnom razmisljanju? Koliko se sjecam naziv je "kako dobiti curu" a ne nesto drugo.
Da si procitao moje prijasnje postove na ovu temu,vidio bi da sam mu dala pametni savjet!
A ovu salu sam spomenula,jer su se svi zezali,a i da malko razbijem monotoniju stalnog prepucavanja!
Ne bi trebao tako reagirati,ipak je sala mala,pa moramo se malo zezati,ako se netko uvrijedio na moju
izjavu (salu),iskrena isprika,iako mislim da nema potrebe!
Što ste uradili od teme jaoo... Hvala svima,nemojte još zaključavati temu! Možda dođe još neki savjet!
Znaci ako stavis axe znaci da smrdis bez njega -.-
bravo.
ne, nego i u jednom i u drugom slucaju smrdis!! -.-
Zasto? Ja koristim axe afriku i jako dobro mirise, a i curama se sviđa :P
ma... zato jer smrdi i jer je prenapadan. suptilnost!!
Ja sad ne znam jel se ovdje prica o curi ili o axe-u
Ma strašna tema, BUG forum u doživljava velike promjene u zadnje vrijeme po pitanju vrsti tema u kojima se sudjeluje
Ali evo, da baš ne offtopičarim i da ja ubacim jedan savjet za pokretača teme:
Već ti je sve rečeno, moraš skupiti hrabrosti, prići i priopčiti joj stanje kakvo jest, bez obzira šta bude, najgore može biti da će možda biti predmet zajebancije neko vrijeme ako nešto prođe po zlu ali šta sada, bar ćeš uvidjeti di si zakazao i to ispraviti sljedeći put. Ja sam bio takav da sam se plašio toga ako nešto pođe po zlu, pa zato i nisam tako ni pokušavao im prići, pa sada kada sam nešto stariji nemam toliko iskustva koliko bi možda htio da imam više samopouzdanja, i eto sad sam baš pred kakvih tjedan dana prokockao priliku kakvu sam samo poželjeti mogao...
...kad mislis samo na to zasto crysis MP nece imati prone... evo ti na sad prone :P
malo sale, nadam se da ne skodi.. ako ne pitas neces znati! i sad ces zivjet (bar neko vrijeme) u neznanju. steta.. dobar si lik,
...kad mislis samo na to zasto crysis MP nece imati prone... evo ti na sad prone :P
malo sale, nadam se da ne skodi.. ako ne pitas neces znati! i sad ces zivjet (bar neko vrijeme) u neznanju. steta.. dobar si lik,
Ne, možda sam se krivo izrazio, fora je što sada imam hrabrosti reći, samo što se par stvari poklopilo na vrlo blesav način pa zato će izgleda ostati samo na onome "ostati ćemo frendovi" Možda da imam više iskustva možda se to ne bi dogodilo odnosno možda bi sve to bolje odigrao nego što sam sada...ali sad je kasno, ide se dalje i traže nove prilike.
Ali definitivno i crytek ima prste u svemu ovome, možda da ih tužim za duševnu bol, možda mi daju onaj nano ruksak za đaba
I ja sam rekao jednoj curi iz razreda da mi se svidja i pitao je hoce li mi biti cura.Odgovor je naravno bio ne. Ali sljedeci je tjedan ona pitala mene, a ja takvu priliku ne zelim propustiti.
Dobro, Manda, ti si cura, jel inače cure vole tehniku ili veličinu? Ili je to samo subjektivno mišljenje? Npr. šta tvoje prijateljice misle, ima li neka većina njih koje vole veličinu ili slično?
Ima li itko konverter koji može prebacivati ove postove na forum.hr?!
ne, nego i u jednom i u drugom slucaju smrdis!! -.-
Nauci ih skank, pravi muskarac koristi Brut.
I ja sam rekao jednoj curi iz razreda da mi se svidja i pitao je hoce li mi biti cura.Odgovor je naravno bio ne. Ali sljedeci je tjedan ona pitala mene, a ja takvu priliku ne zelim propustiti
Jesam majkem, ocam, stestrem. Kad vam kazem.
Sad je bolje.
P.S.
Ovakav umoran iz skole patio sam se da procitam sve.
to je to - old school, nigga
Postoji jedna stara, jako stara izreka koja kaze: "Musko od godinu starije je od zenska od 100 godina".
Postoji jedna stara, jako stara izreka koja kaze: "Musko od godinu starije je od zenska od 100 godina".
sad shvacam sto ljudi misle kad kazu da te ne razumiju
Ova tema postala popularna.
Vidim da nisi iz Istre, jer da kazes tako nesto mislim da bi te neko istuko bilo frendovi ili neko drugi.
Inace svaka cast ovako popularna tema u manje od 2 dana.