Samo da kazem ovima koji tvrde da veze onih ispod 18god. netraju duze od 2 mjeseca,to nije istina,ja sam sa svojom jos od kad sam imao 16.god (u 12.mj. punim 18) i ide nam super(nekoliko svada,to je obicno u svakoj vezi)
Kako dobit curu?
- poruka: 405
- |
- čitano: 93.958
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Samo da kazem ovima koji tvrde da veze onih ispod 18god. netraju duze od 2 mjeseca,to nije istina,ja sam sa svojom jos od kad sam imao 16.god (u 12.mj. punim 18) i ide nam super(nekoliko svada,to je obicno u svakoj vezi)
Moje saucesce...Meni je najduze bilo 6mj :D
@ horvativ
Pokvarena mašta i prljave strasti. Nego, što li vičeš na nas?
Your brain (How to do it?, Love, She is cool,)
Their Brain(atleast most of it) (Fuck, Rape, Sex shop)
Samo je omami i zvrcni toljagom ;D
ako je šef na početku do foru sa kloroformom što sad vas 10 mora ponavljat to.....ista fora nije smješna dvaput ;P
Žena, cura, djevojka, nije stroj da ima priručnik za upotrebu pa tako nitko ne može što točno treba napraviti da bi osvojio curu! Svaka osoba je drukčija od druge, netko nešto voli a drugi to isto mrzi do kraja. Samo ti umišljeni debil, preserator (nisam nikoga prozvao niti sugeriram na nekoga, to što se netko u ovome pronađe je kao da je sam sebi to rekao) može tvrditi da zna točan "recept!
Jedine natuknice što čovjek može reći- budi karakter, budi odlučan, vjeruj u sebe, misli glavom (gornjom) i budi prirodan i naći ćeš onoga tko ti paše i tko te cijeni! Netko to nađe u 15., netko u 40., netko nikada! Iskustvo također igra veliku ulogu, kao u svakoj drugoj stvari u životu i ono sa godinama i načinom života dolazi!
I jedna stvar za one koji se tu smatraju frajerima i iskusnima, nije bitna kvantiteta nego kvaliteta osobe! Oni koji to imaju i znaju o tome se ne hvale i ne nude opće tutoriale jer svaka je osoba drukčija, i ne vrijede iste stvare za sve! ;D
Ova tema je postala zanimljiva.
Autoru teme: Daj 14 godina. To su godine kad se pocinje sa curama. Sto si 1. srednje ili 8. razred? Pozovi ju van, kad prica nesto prati sto govori ili se bar pravi da pratis. Daj joj koji kompliment, ali nemoj ju resetat komplimentima jer ce mislit da si opsjednut s njom.Samo joj nemoj uletit sa onim glupim uletima "ej curo...".
Žena, cura, djevojka, nije stroj da ima priručnik za upotrebu pa tako nitko ne može što točno treba napraviti da bi osvojio curu! Svaka osoba je drukčija od druge, netko nešto voli a drugi to isto mrzi do kraja. Samo ti umišljeni debil, preserator (nisam nikoga prozvao niti sugeriram na nekoga, to što se netko u ovome pronađe je kao da je sam sebi to rekao) može tvrditi da zna točan "recept!
Jedine natuknice što čovjek može reći- budi karakter, budi odlučan, vjeruj u sebe, misli glavom (gornjom) i budi prirodan i naći ćeš onoga tko ti paše i tko te cijeni! Netko to nađe u 15., netko u 40., netko nikada! Iskustvo također igra veliku ulogu, kao u svakoj drugoj stvari u životu i ono sa godinama i načinom života dolazi!
I jedna stvar za one koji se tu smatraju frajerima i iskusnima, nije bitna kvantiteta nego kvaliteta osobe! Oni koji to imaju i znaju o tome se ne hvale i ne nude opće tutoriale jer svaka je osoba drukčija, i ne vrijede iste stvare za sve! ;D
Odmah da kazem OVO JE ŠALA,ali ne mogu izdrzati,a da ne napisem!
Znas li sta se kaze za onoga koji kaze da je tehnika vaznija od velicine????
Još jedan sa malim ku..om!
Ma Weky šala mala,nemoj se ljutiti!
11 stranica u jednom danu.
Pa ugrozit ćete sve teme o AV programima i facebooku XD
mogli bi to do ponoci na 20ak stranica?
mogli bi to do ponoci na 20ak stranica?
Cekaj da se krenu po nacionalnoj osnovi vrijeđat xD
htjela sam napisat nek ga srce vodi...al kad bolje razmislim,neću!...pa...nije on zaljubljen...niti je voli....samo mu se sviđa!...zato...samo pomalo....pitaj je oće izać s tobom....reci joj da ti se sviđa što prije......mogla bi ti umaknut!
dajte ljudi pa klinjo se zaljubija štačet pubertet na djelu jedino mi se čini da je fula forum ovakvu temu san očekiva na fesu ali tu nikad
al ajde ponekad za promjenu nije loše
ps daj ti nju pozovi na cugu šetnju kratki izlet ili slično nastoj da s njon neide prijateljica jer ništa od spoja a ako ste sami jednostavno reci što misliš ako ti odma odgovori ima tu nešto a ako kaže da če razmislit ili da nezna odgovor ništa druže nisi joj zanimljiv
Eh da nam je sad ovdje ribar...

pozovi ju na basket
Nije crnac i nema 2 metra, sta ces tad?
Štule i pasta za cipele, smeđa br. 72
Najjači ste mi daleko!!
Tema o curama na hardver forumu!
Nećemo se uvrjedit kad stavim Geek forum!
Prijatelju dodaj me na faceu ja ću ti pomoć ako treba
jer imam previše iskustva s tim!
Da,imam 16 godina te se
pitate odakle mi iskustvo?
Izgled,karzima i dobro drustvo ;)
Najjači ste mi daleko!!
Da,imam 16 godina te se
haha tak zvucis ko da se reklamiras...btw 97% nas se tu zajebava(bar se nadam) i nije nas zdravo ozbiljno shvatit
To ti je sve stvar kakva si osoba, sramezljiv, hrabar itd.
Napravi prvi korak xD
Inace nista bez 6-jezgrenog procesora i dx11 grafulje (sala) :P
Najjači ste mi daleko!!
Da,imam 16 godina te se
haha tak zvucis ko da se reklamiras...btw 97% nas se tu zajebava(bar se nadam) i nije nas zdravo ozbiljno shvatit
Ja sam mrtav ozbiljan.
Najjači ste mi daleko!!
Da,imam 16 godina te se
Oprosti onda ali stvarno!
Pohvale autoru na postu hah !
Ma naravno nemam pametnijeg -.-
Najjači ste mi daleko!!
Da,imam 16 godina te se
Ja sam mrtav ozbiljan.
i ja :)
ma za ovo trba napraviti posebni podforum,
inonako je Bug prvi forum u Hr koji ce dobiti review veze by mentalist.
A sto se tice MTB mislim da je svatio da je fulao forum.
A sto se tice kapetana mislim da je troll i trbalo bi ga suspendirati iz istog razloga, dok mentalist zvuci isfrustrirano, cak mi i lagajo vuce na ped.fila

ma za ovo trba napraviti posebni podforum,
inonako je Bug prvi forum u Hr koji ce dobiti review veze by mentalist.
A sto se tice MTB mislim da je svatio da je fulao forum.
A sto se tice kapetana mislim da je troll i trbalo bi ga suspendirati iz istog razloga, dok mentalist zvuci isfrustrirano, cak mi i lagajo vuce na ped.fila
Moga bi se pridruzit mentalistu :)
Jesi li je dodao u prijatelje na facebook-u? Odmah to uradi i stavi da si u vezi sa njom ;)