IRENEW energetska narukvica

poruka: 73
|
čitano: 38.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

dakle riječ je o iRENEW energetskoj narukvici, reklamiraju je na topshopu, pa mene zanima dal je netko to isprobao, dal to stvarno uspostavlja ravnotežu i daje mnogo energije, mislim ipak je riječ o narukvici koja košta 199 KN.

Ako to stvarno funkcionira, ima da si je kupim za pod bor xD.

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
neaktivan
RE: IRENEW energetska narukvica
Bernard Huky Hux kaže...

bla bla... reklamiraju je na topshopu, .. bla bla

Mislim da je ovo ispravan odgovor na tvoje pitanje.

I am Jack's burning thirst for destruction
17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

...dal to stvarno uspostavlja ravnotežu i daje mnogo energije.

Uspostavlja ravnotežu u tvom novčaniku koji postaje lakši te tako više ne vuče tvoje tijelo u jednu stranu a šanse da dobiješ energiju su iste kao i da od ABtronica postaneš Rambo.

Savjet:

Čuvaj pare i ne nasjedaj na gluposti iz top shopa i sličnih reklama.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 21:10 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

Ja ti kažem da ne slušaš ove neznalice što govore na osnovu nekakvog svog mišljenja. Da su pošteni rekli bi da nemaju pojma, kao što ja priznajem. Samo ću ti reći da je moguće liječiti na osnovu frekvencija i vibracija, kao što je još Nikola Tesla činio. Za ovaj uređaj ne znam da li je efikasan.

17 godina
neaktivan

Nisam probao iRenew ali probao sam slični proizvod Power Balance.

Osobno mislim da je ovo prodavanje magle.

Pogotovo kad vidiš da u promo filmu olimpijska odbojkašica ne može zakrenuti ruku više od 180 stupnjeva.

Nekako sam sklon (barem po mojoj prosudbi) logičnom zaključku da ako postoji naprava s kojom ćemo biti jači, spretniji, brži, zašto pobogu to svi nemamo?

Zašto se time ne bave svi znanstvenici?

Mislim prčamo o uređaju koji ti samim nošenjem povećava sposobnosti.

Pa to bi valjda trebalo biti nekakvo groundbrakeing otkriće, a ne top šop materijal.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan

Uspostavlja ravnotežu i daje energiju isto kao posuđe izrađeno iz kvalitetnog čelika 18/10.

Kadir beneath Mo Moteh
17 godina
neaktivan
blacko kaže...

Uspostavlja ravnotežu i daje energiju isto kao posuđe izrađeno iz kvalitetnog čelika 18/10.

I tjera vas da živite zdravijim životom uz ravnomjerno kuhano povrće koje zadržava sve svoje sokove.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Uspostavlja ravnotežu u tvom novčaniku koji postaje lakši te tako više ne vuče tvoje tijelo u jednu stranu a šanse da dobiješ energiju su iste kao i da od ABtronica postaneš Rambo.

Savjet:

Bas tako, ona reklama je veliki smjehotres, samo treba poslusati o cemu oni pricaju "prirodne frekvencije" "programiranje prirodnih frekvencija"

15 godina
F1-IVO kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Savjet:

E sorry na off topicu ali ja kad pročitam Ivine sarkasticne odgovore  vristim od smijeha{#}{#}

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
16 godina

Uzmite si ovo na dealextremu za 2 $ pa ćete vidjet da je to smeće.

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
15 godina
neaktivan

A jel ova narukvica pomaže i kod drugih ekstremiteta ? 

I'm from Hollywood
15 godina
woodgamesfx kaže...

Crkavam :D

http://alturl.com/juob2 -moj web!
15 godina

jel to jos jedan proizvod appla????{#}

ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

meni je pomoglo (a lot !)... najbitnije je imati pozitivan stav, a ne defetistički kakve možeš pročitati u prethodnim postovima {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina
neaktivan

Moze jedino raditi na placebo efektu, a utsvari ne znam ni kako tako moze jedna narukvica :P. Ja imam Adidas narukvicu koju sam dobio, gumena, pise na njoj for power and balance ali nisam primijetio nikakvu razliku. No nema veze, dobro izgleda :)

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 11:58 (PLASMAorLCD).
15 godina
U mene prijatelj ima problema sa hodanjem tj, isto i sa ravnotezom pada itd. i doktori u njemackoj su mu takvu narukvucu preporucili (al ne sa top shopa) i sad puno al bas puno bolje hoda.
Et ako mi nevjerujete al te su narukvice skupe a neznam za ove sto su sa top shopa.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan

I sta kad je skine? Pada opet?

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

JEl se ti salis ili mislim ovo nije za sale!

Ne.nepada vec nema ravnoteze.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
ja sam stavio jednu narukvicu na weenija i on sad stoji uspravno:)
ozbiljno,to je bacanje novaca i prodavanje magle. kao i sve sa tv-prodaje.
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Ne salim se nego pitam ozbiljno, dakle dok je nosi ima normalnu ravnotezu, a cim je skine odmah nestaje efekt, na to sam mislio.

14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
tpg kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Ne salim se nego pitam ozbiljno, dakle dok je nosi ima normalnu ravnotezu, a cim je skine odmah nestaje efekt, na to sam mislio.

Doktori u Njemackoj, kazes? Mozda nekakvi homeopati ili akupunkturisti...

Evo ukratko malo perspektive na te "magične" narukvice:

http://laikaskeptik.wordpress.com/2011/03/30/irenew-i-slicne-omce/

Ako ne znas kome mozes vjerovati, i ti to sam mozes testirati uz pomoc prijatelja.

Na primjer, ako narukvica ne funkcionira samo oko ruke, vec ju je moguce staviti u dzep, samo trebas izvesti eksperiment.

Pobrines se da prijatelj obuce nekakvu jaknu s dzepom kroz kojeg ne moze osjetiti nalazi li se narukvica u njemu ili ne. Nasumicno stavljas i vadis narukvicu iz tog dzepa (nasumicnost garantiras bacanjem novcica), i test ponovis 20 puta. Svaki put pitas prijatelja kakva mu je ravnoteza, odnosno misli li da nosi narukvicu ili ne. (pazi, prijatelj mora na kraju pogoditi svaki put, ili skoro svaki, jer za 10 pogodaka od 20 (50%) je potrebna samo cista sreca, a ne ucinkovita narukvica)

Iskreno, ako svaki put pogodi, ne gine mu nagrada od milijun dolara za nadnaravne sposobnosti, jer takve narukvice u pravilu apsolutno nista ne rade.

To je jedini način za ispitati bilo kakve tvrdnje, jer inace ne iskljucujes najobicniji placebo efekt.

Ako narukvica funkcionira samo oko ruke, test je moguc ako se narukvica ne moze razlikovati po osjetu od neke druge, identicne ili vrlo slicne. Ovo komplicira test jer je jako tesko iskljuciti mogucnost da tvoj prijatelj samo po osjetu moze dokuciti (makar i nesvjesno) o kojoj je narukvici rijec. Mozda ako ruke drzi iza leđa, a narukvice mu stavljas oko nekog debljeg rukava, uz par slojeva odjece?

Znači ključna stvar u testu je pobrinuti se da je testnom subjektu nemoguće (na konvencionalne nacine: vid, opip...) razlikovati između vremena kad nosi "pravu" narukvicu, a kad ne. To je inace manje/vise osnova svih objektivnih istrazivanja;)

Puno sreće!

Inace... Go Barca!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 3:09 (Neooo).
15 godina
16 godina
neaktivan
Re: IRENEW energetska narukvica
Bernard Huky Hux kaže...

dakle riječ je o iRENEW energetskoj narukvici, reklamiraju je na topshopu, pa mene zanima dal je netko to isprobao, dal to stvarno uspostavlja ravnotežu i daje mnogo energije, mislim ipak je riječ o narukvici koja košta 199 KN.

Ako to stvarno funkcionira, ima da si je kupim za pod bor xD.

Imao sam sličnu jednu i pukla mi je.. malo je bolja ravnoteža ali da vrijedi 199 kn, to ne.. 

Android ♥ /// aka triplex
15 godina
neaktivan

evo, ja sam je dobio od prijateljice za rođendan prošli tjedan.

već je nosim kojih 4 dana, Primjetio sam da ima nešto u njoj, malo je bolja ravnoteža, ali definitivno ne vrijedi 200kn.

dobro da je poklon :D

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
neaktivan

Koji FAIL. {#} 

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
15 godina
neaktivan

Samo mi nije jasno ako si vec imao normalnu ravnotezu i bez nekakvih problema s hodanjem da zbog te narukvice sada ''osjecas'' bolju ravnotezu...

To izgleda kao cisti placebo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 10:59 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan

Ta narukvica uspostavlja ravnotežu isto koliko ti i red bull daje krila.{#}

9. O Italijanima: "Kada mi kažu da je na tanjiru pasta, moram da zavirim ispod sosa, ne verujem im ništa. To je narod koji je izmislio dimnu zavesu" 8. O Filipu Inzagiju. "Taj momak
15 godina
neaktivan
Re: IRENEW energetska narukvica
Gman kaže...

Koji FAIL. {#} 

PLASMAorLCD kaže...

Samo mi nije jasno ako si vec imao normalnu ravnotezu i bez nekakvih problema s hodanjem da zbog te narukvice sada ''osjecas'' bolju ravnotezu...

To izgleda kao cisti placebo...

PlayerOne kaže...

Ta narukvica uspostavlja ravnotežu isto koliko ti i red bull daje krila.{#}

Ma, dečki, da ste je kada probali staviti ili nositi, znali bi o čemu pričate, ovako samo spamate bezveze...

15 godina
neaktivan

Probam sam ja par tih narukvica, imam ih jos, i jednu od Addidasa cini mi se, koja je dosta skupa bila...

Jednostavno ne vjerujem u to...

16 godina
neaktivan

Moje misljenje je sljedece, kada covjek nesto zeli vjerovati, kada to dobije onda i vjeruje, isto kao klinci, kupi si Razera i odmah je bolji u COD-u. Ne usporedjujem tebe sa djetetom ni nista slicno, to je samo primjer. 

Jednostavno, mislim da je to neka vrsta praznovjerja.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice