IRENEW energetska narukvica

poruka: 73
|
čitano: 38.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: IRENEW energetska narukvica
Tinča14 kaže...

Ja sam kupio 2 narukvice sa topshop-a i bezveze sam bacio 400kn sad stoje doma u ladici.

Zasto si to isao raditi? za 200kn ja bi ti sa ebaya narucio 4 :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

E pa skup si kolega ;)

za 200 kn naručio bi 18 komada.

Ja sam ih sve skupa naručio 13 komada, i prodo sam je prijateljima, te da bih saznao da je to kao kopija, jer ima drugačiju kopču.

Ko bi znao to sad.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
14 godina
Bernard Huky Hux kaže...

E pa skup si kolega ;)

za 200 kn naručio bi 18 komada.

Ja sam ih sve skupa naručio 13 komada, i prodo sam je prijateljima, te da bih saznao da je to kao kopija, jer ima drugačiju kopču.

Ko bi znao to sad.

Kopija? Kako su te prevarili, sad neče funkcionirat. A da je bar original onda bi radilo. AAA

Čovječe al ima ljudi svakakvih ali hvala vam, barem se zaradi na vama :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 14:10 (OriginalEXE).
15 godina
neaktivan

Da slažem se sa tobom, i ja sam zaradio 20 kn po komadu.

Ja osobno to ne preferiram, draži su mi satovi i obične narukvice.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
13 godina
neaktivan

Ja sam kupila Ampli5,i zadovoljna sam.

Neznam zasto mnogi toliko pricaju da su gluposti.

Istina ima puno kopija na trzistu..

Ja sam prvo trazila i citala o svima,no opredjelila sam se za Ampli5,u njemackoj su na dobrom glasu,dok irenew i power balance ne.

Osjeti se razlika,no sada ce svi opet napast,placebo i slicno.

Ja samo kazem moje misljenje.

15 godina
neaktivan

Kakve energije i ravnoteze..svatko tko je ikada razmislio o necemu, mrzi naziv energija - jako se dobro zna koje energije imamo - kineticka, elektricna, toplinska, itd.

Ravnoteza cega, nedefinirane energije u tijelu..sva sreca pa smo bica ekstremno podlozna autosugestiji, tako da zapravo takve naprave pomognu cesto ljudima..

No neki su stvarno i smijesni - energetski kristali sa Neptuna i slicno.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 18:39 (Dragon23288).
14 godina
neaktivan

joooj, ko i sve druge stavri sa top shopa,  kupio sam onbaj brijac cut&clean, pa to ne da nereže, samo zuji.

Isto i onaj cistac na paru, nabolje malo procitaj na ovom forumu http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?t=58216

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

joooj, ko i sve druge stavri sa top shopa,  kupio sam onbaj brijac cut&clean, pa to ne da nereže, samo zuji.

Isto i onaj cistac na paru, nabolje malo procitaj na ovom forumu http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?t=58216

U svom tekstu o Kosmodisku imam i mali osvrt na TOP SHOP/Studio Moderna i njihove postupke. U svakom slučaju bi ih trebalo bojkotirati, bez iznimke...

Top Shop antologija: KOSMODISK – beskorisno "pomagalo" koje je ušlo u legendu.

14 godina
neaktivan
Entra kaže...

Ja sam kupila Ampli5,i zadovoljna sam.

Neznam zasto mnogi toliko pricaju da su gluposti.

Istina ima puno kopija na trzistu..

Ja sam prvo trazila i citala o svima,no opredjelila sam se za Ampli5,u njemackoj su na dobrom glasu,dok irenew i power balance ne.

Osjeti se razlika,no sada ce svi opet napast,placebo i slicno.

Ja samo kazem moje misljenje.

Ne brini, nitko te ne napada jer iznosiš osobno mišljenje. Međutim, mišljenja mogu biti u krivu - pogotovo osobna, pogotovo kad se radi o zdravlju. Ako te zanima zašto je "iskustvo" nebitno, i što je stvarno placebo, pročitaj moj tekst:

“Osobno iskustvo” u medicini je nevažno: važnost studija i misterij placeba. 

A što se tiče Ampli5, imao sam direktan kontakt s njihovim zastupnikom za HR. Tekst o tom susretu i o samom Ampli5 proizvodu možeš pročitati na:

Omče, proklete omče i Ampli5

Slobodno iznesi mišljenje o tekstovima. Lijep pozdrav.

15 godina
neaktivan

POČELO JE: 57 milijuna dolara teška presuda protiv tvrtke koja prodaje 'čudotvorne' narukvice

http://cudaprirode.com/portal/zivot/3181-poelo-je-57-milijuna-dolara-teka-presuda-protiv-tvrtke-koja-prodaje-udotvorne-narukvice

17 godina

Pa nije valjda da fkt netko vjeruje da će ti prokleta narukvica nešto poboljšati? Ako to hoćeš primi se treninga... Ja sam svoju naručio fino preko ebaya - 3$ komad (bila neka akcija {#}) i nisam je skinuo otkad sam je dobio (ima skoro 5mj). Jednostavno ono volim to nositi, baš mi fino izgleda, ne moram je ni skidati dok igram a nikad nisam nosio satove, one metalne narukvice i te gluposti...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 10:15 (Dwyane Wade).
17 godina
neaktivan

Priznanje da je narukvica obično gumeno smeće, što je svaka inteligentna osoba već znala. Da, ovime zbilja impliciram da su ovi koji su popušili priču (u nekim poljima) neiteligentni.

Jedno pitanje, osjećate li se sada glupo?

I can’t count the reasons I should stay One by one they all just fade away
13 godina
neaktivan

Evo nekad sam na forumu,pročitala sam tvoje textove,i tvoje pravo je da tako razmišljaš,no ja mislim bez dokaza.

U tvojim tvrdnjama se tako daleko može ići da se više ničemu ne vjeruje.

Osobno sa djetetom od tri godine imam dobre rezultate sa homeopatijom.

Ti i o njoj imaš negativne članke.

Za mene je prije cijela farmaceutska industrija negativna.No o tome bi se moglo dugo pisati.

Često su ljudi izlječeni sa nečim,što drugi smatraju za glupost.

Ja inače prije nego nešto kupim,proučim sve,za i protiv.

Power balance narukvica je zabranjena,

O ampli5 sam puno čitala,članaka na drugim jezicima,izmedju ostalog nedavno je su dobili trece mjesto.

Kod nje je sama izrada drukačija,ali nope što objašnjavat laiku.

I nakon pročitanih tvojih testova i članaka,ostajem pri mom osobnom iskustvu,jer je stvaran.

Pozdrav

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice