Ovo što reklamiraju na topshopu ništa ne vrijedi.Brat mi je u par godina nakupovao tih gluposti nekoliko tipa ab rocket,ono za izbjelivanje zubiju,za trbušnjake i sve je to veliki fail.Kao prvo dosta košta i ništa i neeć pomoći ako si sam ne pomogneš.
Ja imam biciki i svaki dan se vozim i još vježbam dosta na spravi i napravim u danu 100 trbušnjaka.
To je kondicija koju nemožeš imat s nekim tim irenew ili abrocket glupostima,najbolje je samo biti vani,radit nešto tipa igranje nogometa,vježbanje ili voženje biciklom jer ove gluposti s topshopa nebudu vam ništa pomogli ako si nebudete sami pomogli.
Sad je trenutno sve ono kaj je kupil s topshopa bacio.
Malo sam isprobao sve te uređaje prvo abrocket glupost na koju nitko nebi trebao trošit novce,ili ono za izbjelivanje zubiju isto glupost nemože se ništa postići za malo vremena za sve je potrebno rad i volja a ne samo bit doma i mislit da ti to može pomoć.
I još ove reklame na tv-u primjerice rtl2 i domi tv to je obično pranje mozga koju traje čitavu vječnost.
Traju 20 minuta i onda zbog njih nemogu gledat seriju ili u tim toshopu gdje je ovaj čelavi lik koji glumata ili ovaj kinez kojem su srezali kad on govori engleski i postavili hrvatski koji priča neki drugi lik ili npr. onaj lik za posuđe.Obično pranje mozga.Zato si ja sve sad skidam s neta mogu gledat kad hoću,ne reklama i dosta je bolja slika od obične telezvizije.