- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Preuzeto sa bloga Mileta Kekina:
..................Šta ljudi rade s tim fotkama, pitao sam nedavno jednog prijatelja koji zna sve. (Vjerujem da svatko od vas ima nekog frenda koji zna sve.) Kako misliš kaj rade s njima? (Odgovor započinje retoričkim pitanjem kao što je to i običaj kod ljudi koji znaju sve. Odgovarajući na tvoje i vlastito retoričko pitanje ispada kao da su odgovorili na dva pitanja, što ih čini još pametnijim.) Pa stave na Fejs. Time im raste rejting, broj frendova na Fejsu, kak ne kužiš. Kao što bi rekli u jednoj reklami, raste im kul faktor, poentira stručnjak opće prakse.....................................
odite na link, upišite neki izraz, i stavite na 56 translations, stranica će ga prevesti 56 puta i dobit ćete zanimljiv rezultat, nešto slično pokvarenom telefonu
evo mog rezultata

Yebao puž slonicu, i kad je završio govori ona njemu: Nisam znala da si tako dobar yebač.
A puž će njoj: vidi kurve, vidjela kuću i odma' bi da se uda.
evo ti je
Dobra, ali strgo sam oci dok sam procito...
On Topic:
Pita mali Mujica tatu:
- Tata, zašto se Zemlja okreće?
Mujo se malo zamisli pa kaže:
- Kako okreće? Slušaj mali, da ti slučajno nisi našao onu moju rakiju?
lol Happy birthday steve! I have CD for you....
CD pišeš velikim, a Steve malim...
lol Happy birthday steve! I have CD for you....
što je tu humor?
http://www.24sata.hr/video/macak-ne-moze-smisliti-justina-biebera-ni-na-slici/186815/
Ni životinje ga ne vole
Koja je omiljena životinja svake plavuše?
Ševa!
- “Gusare zašto imaš drvenu nogu?”
- “Pao sam u more, napao me morski pas i odgrizao mi nogu!”
- “A zašto imaš kuku na ruci?”
- “U napadu na naš brod sam se mačevao i ostao bez ruke, pa sam stavio kuku!”
- “A zašto imaš povez na oku?”
- “Jednog lijepog dana izašao ja na palubu, pogledao u nebo i baš u tom trenu proleti galeb i pos*ere mi se u oko!”
- “Što si od toga oslijepio?”
- “Ma nisam. To mi je bio prvi dan sa kukom…”
-------
Dvije plavuše piju kavu:
- “Zašto žmiriš dok piješ?”
- “Doktor mi je rekao da kavu ne smijem niti pogledati!”